Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב שלום לכם

אחרי הרבה זמן מאז שהרכב שלי עשה בעיות מכיוון מנוע הצעדים זה שוב פעם חוזר לי היום

מי שלא מכיר או יודע הייתה בעיה שהייתה ונעלמה ,שהרכב בניוטרל אז הטורים ממש נמוכים וכל צרכן חשמלי מעמיס עליהם עוד, והיום זה חוזר לי שוב.

עכשיו השאלה שלי זה האם זה בטוח שזה המנוע צעדים שמייצב את הטורים? או שזה בכלל בעיה במקום אחר...

חשוב לציין שקשה לטורים להתייצב, ובמיוחד שהמנוע קר ומיותר לציין גם שעם כל צרכן חשמלי נוסף הרכב רוצה להכבות.

אז האם המנוע צעדים שלי "זועק" לשמיים ורוצה לתת את נשמתו לבורא?

מחכה לתשובות , בתודה אביתר! (הרכב זה מה שבחתימה אגב)

פורסם

לי יש סיאט איביזה שנת 95 ואם המערכת אצלך בנויה כמו אצלי אז יש מצב שזה התושבת של המצערת.

אצלי היא קרועה ולכן נכנס אוויר מלמטה דבר שגורם לאוטו לקרטע בסל"ד סרק ובכללי יש לי את אותם תסמינים כמו שלך.

כאשר אני מפעיל כוח מלמעלה על בית הפילטר אוויר סל"ד הסרק מתייצב, תנסה את זה ותבדוק.

מחר אני מחליף את התושבת ואני אחזור ואגיד לך איזה שיפור זה נתן.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

אמי תודה על התגובה אבל זה לא מהתושבת היא הוחלפה ממזמן כי גם שלי הייתה קרועהוגם לפני כמה חודשים עשיתי ניקוי ליחידה והתושבת הייתה בסיידר גמור אז ככה שזה נשלל כרגע..

פורסם

דיברו על הנושא הרבה בימים אחרונים. מנוע צעדים אכן יכול להיות תקול, אך הרבה פעמים הוא מגיב על חישנים כמו למבדה ,חום ועוד. לכן טייל קצת בשרשורים , אולי תמצא את מבוקשך. אם לא נעזור לך לצאת מזה.

נוסע רגוע, חסכוני וגם בטוח:wave2:

פורסם

צבי הרכב נבדק במחשב לפני מספר חודשים..

כל החיישנים היו תקינים

ובכל השרשורים שדובר פה על המנוע צעדים לא מצאתי את מבוקשי

אז ככה שאני צריך את עזרתכם, אחרת לא הייתי פותח שרשור נוסף.

פורסם

לא יודע בדיוק מה זה אבל אם אתה אומר שהמנועה מקרטע בסרק וגם במיוחד שהוא קר .וכפי שידוע מנוע צעדים אמור להיפתח כשה המנוע קר כדי להעלות טיפה את הטורים בסרק על מנת שהמנוע יתחמם יותר מהר אז אם הטורים בכלל לא עולים יש מצב שהמנוע צעדים הלך אבל אם הטורים כן עולים אבל לא יציבים תחפש חיישן תקול. כמו כן נראה לי שאת המנוע צעדים ניתן לבדוק בעזרת רב מודד להתנגדות ועל ידי כך לראות אם הוא תקין או לא.

פורסם

חבל להחליף סתם חלקים לפי ניחושים ולזרוק הכסף לשווא.

כדאי לבצע שוב (כשכעת הבעיה קיימת) בדיקת המע' ע"י מחשב/סורק אבחון אך לא להסתכל רק שאין תקלות אלא לקרוא כל נתון של כל חיישן ולראות אם הוא תואם את מה שצריך להיות.

בדיקת התנגדויות חשמליות של מנוע הצעדים תראה רק אם סליליו החשמליים תקינים אך לא אם הוא נע היטב או אם פקודות להפעלתו מגיעות כראוי ממחשב נהול המנוע.

אם אתה זקוק למומחי אבחון ותקון למע' נהול המנוע וההזרקה, אז כתוב מהיכן אתה ואולי תענה בהתאם.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

מניסיון עבר בסיאט איביזה 1300 מודל 94, אכן מנוע צעדים מתוצרת בוש, היה תקול, הוחלף, והבעייה נפתרה!

אני חייב לציין שהוחלף גם תושבת גומי , וחיישן טמפרטורה!

אם כל החיישנים נבדקו, ותושבת נמצאה שלמה, לצערי מירב הסכויים לצערי שאכן מנוע צעדים תקול!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

לרפי אני מבאר שבע יש לך משהו באזור?

אבל אני יודע שכשאני אבדוק הבעיה פתאום תעלם, גם ככה שבדקתי זה היה ונעלם וכל החיישנים נמצאו תקינים והייתה בעיה במפלג, הוחלף רוטור ונמחקה התקלה והכל היה בסדר.

לצביקה אני גם חושב שזה המנוע צעדים הרבה גם שאני מכיר עם סיאט איביזה בין השנים 95-99 אמרו לי שיש בעיות עם היחידת הזרקה, שזה רגיש מדי..

דרך אגב היום יש לי טסט לרכב תאחלו לי בהצלחה שלא יצוץ איזה תיקון שוב פעם!

האוטו הזה הרס אותי...

פורסם

אם הבעיה תחזור להיות במפלג. בדוק מיד עם חגורת התיזמון לא רפויה, מצב אשר יכול לטחון את המפלג.

נוסע רגוע, חסכוני וגם בטוח:wave2:

פורסם

צבי הבעיה של המפלג באמת יכול להיות הייתה מהרצועה כי היא לא הייתה מכוונת טוב פיספסו לי בשתי שיניים אם אני לא טועה, אבל זה סודר והבעיה לא חזרה למזלי!

ודרך אגב הרכב עבר לפני שעה טסט ללא כל בעיה!

מזל שבטסט יחידת ההזרקה לא כשלה!

אז ככה שאני שמח עכשיו..:-)

• תוכן חדש...