Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם .

בדגמיה הקודמים של המאזדה 6 (לפני המתיחת פנים דגמיה של המאזדה 6 היו הולכים כך :

במנוע 2.0 ליטר :

גרסאת ליסינג בעלת הטסות ורמת גימור פחות טובה.

גרסאת לקצ'ורי האצ'באק בעלת הג'אנטים ואותה גרסא רק 4 דלתות.

ומנוע 2.3 ליטר בעל ג'אנטים 17" סאן, רוף, מושבי עור, ופנסי קסנון, תיבת הילוכים טיפטרוניק ונוסף עוד סימן היכר הוא 2 יצאות למפלט בתצורת האצ'באק ו-4 דלתות גם הם.

ולא הייתה גרסאת ליסינג.

כאשר הגיעו הדגמים החדשים שמתי לב שכמעט ואין את דגמי ה-2 ליטר (בקושי רכשו כאלה) רכשו בעיקר את המנוע 2 ליטר אך ראיתי שישנו דגם נוסך והוא מנוע 2.3 ליטר הנועל ג'אנטים ברזל רגילים+ טסות (לא זכור לי המידה) תיבת הילוכים טיפטרוני.. ללא סאן רוף ובעלת מושבים מבד ולא עור. (כן היו לה 2 המפלטים ).

השאלה שלי היא האם מאזדה התחילו לשווק דגם נוסף שפונה לקהל הליסינג וגם לאלו שלא רוצים את כל התוספות ?

אז עכשיו מה מחירם של דגמיה השונים ?

תודה לעוזרים.

עומרי

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

פורסם

רק אני לא הבנתי כלום? :roll:

"כאשר הגיעו הדגמים החדשים שמתי לב שכמעט ואין את דגמי ה-2 ליטר (בקושי רכשו כאלה) רכשו בעיקר את המנוע 2 ליטר"

ובליסינג זה 1.6 עם טסות ולא 2 ליטר

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

מצטער התכוונתי ל-"כאשר הגיעו הדגמים החדשים שמתי לב שכמעט ואין את דגמי ה-2 ליטר (בקושי רכשו כאלה) רכשו בעיקר את המנוע 2.3 ליטר"

פורסם

אתה מתכוון לגירסה של מזדה שש 2 ליטר. כן 2 ליטר. שיש לה צמיגים קרביים יותר היא די דומה ל 2.3 ליטר.

עדיין זו גירסה של 2 ליטר.

פורסם
רק אני לא הבנתי כלום? :roll:

"כאשר הגיעו הדגמים החדשים שמתי לב שכמעט ואין את דגמי ה-2 ליטר (בקושי רכשו כאלה) רכשו בעיקר את המנוע 2 ליטר"

ובליסינג זה 1.6 עם טסות ולא 2 ליטר

מאזדה 6 אין מנוע 1600, גם בליסניג היא הולכת מנוע 2.0 עם טסות!!!

Peugeot Partner-II 2005 2.0HDI

פורסם
כאשר הגיעו הדגמים החדשים שמתי לב שכמעט ואין את דגמי ה-2 ליטר (בקושי רכשו כאלה) רכשו בעיקר את המנוע 2 ליטר אך ראיתי שישנו דגם נוסך והוא מנוע 2.3 ליטר הנועל ג'אנטים ברזל רגילים+ טסות (לא זכור לי המידה) תיבת הילוכים טיפטרוני.. ללא סאן רוף ובעלת מושבים מבד ולא עור. (כן היו לה 2 המפלטים ).

עומרי

עומרי, תיהיה בריא! אתה לא ראית 2.3, אלא 2.0! מעכשיו גם הן מגיעות עם שני אגזוזים וכו'.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

הגרסה הפחות מאובזרת מגיעה רק עם מנוע 2 ליטר ו-4 דלתות בלבד. הגרסאות המאובזרות ( עם גלגלי מגנזים וכו' ) מגיעות עם מנוע 2 ליטר ו-2.3 ליטר ( עוד יותר מאובזרת ) ובמרכב 4 ו-5 דלתות. המאזדה בשלוש הגרסאות שלה מגיעה הפעם עם צמד מפלטים.

הדגמים נשארו כמו שהיו. גם לפני שהביאו את המאזדה 6 המחודשת ניתן היה לקנות את הגרסה הפחות מאובזרת.

פורסם

אז זאת לא ה-2.3 ליטר זוהי ה-2.0 ליטר פשוט הוסיפו לה את המפלט הנוסף ?

אז ההבדל הוא שבמנוע 2.3 ליטר ישנם מושבי עור וסאן רוף מה שאין ב-2.0 ? כך ניתן להבחים בין ה-2.3 ליטר ל-2.0 ליטר ?

פורסם
אז זאת לא ה-2.3 ליטר זוהי ה-2.0 ליטר פשוט הוסיפו לה את המפלט הנוסף ?

אז ההבדל הוא שבמנוע 2.3 ליטר ישנם מושבי עור וסאן רוף מה שאין ב-2.0 ? כך ניתן להבחים בין ה-2.3 ליטר ל-2.0 ליטר ?

אתה יכול להבדיל ביניהם גם בסאן-רוף, גם בגלגלי המגנזיום הגדולים ב-2.3 ליטר (17" לעומת 16") ובמתזים לפנסים על הפגוש הקדמי בגרסה הבכירה.

• תוכן חדש...