Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וחלומו של כל "רד נק" זה כזה...

גילי

לא בדיוק...

לכל רדנק כבר יש כזה... :smile:

וההגדרה של רדנק היא יותר בכיוון של: אותם אנשים "פשוטים" (הגדרה מאוד עדינה) בעיקר מאיזור הדרום של ארה"ב... (לרוב חברים פעילים בקו קלאקס קלאן, גרים בטריילרים, ונוהגים לעסוק בגילוי עריות :/)

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אגב, Flying spur הייתה בתוכנית האחרונה של Fifth Gear, לקחו אותה למירוץ דראג וניצחו בפער גדול.ורדנק הוא כינוי שניתן לאמריקאים הלבנים שעבדו עם השחורים בשדות (הלבניםם היו מאין בוסים), בגלל השמש והחולצה נוצר להם סימן אדום רק מסביב לצוואר.

פורסם
שיואו, אנ'לאמאמין! ראית מייבאך, AMG, בנטלי, מוסטנג והאמר במו עיניך?

לא נראה לך מוזר שבמקרה מסויים אחר לא הבעת את דעתך הברורה בעיניין...

אני שמח לראות שמצב היחסים בין מנהלי הפורום הוא טוב, אבל זה לא אומר שאתה צריך להוציא את כל התיסכול שאתה לא מוציא עליהם עלינו, המשתמשים ה"רגילים"...

עמוס

פורסם

עמוס, תמונות נהדרות !

אפרופו סטרצ'ים כאלה ואחרים שימו לב ללימוזינות הבאות :

http://www.starlimos.de/limotalk/crazy_e.htm

דגש על ה- Bigfoot...

פורסם

אתם רצינים? באמת קימות מכוניות (אם אפשר לקרוא לזה בכלל ככה) כאלה?!

ומה עם זכויות יוצרים, יש להם אישור לזה בכלל?

-לאון חבקין-

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם
שיואו, אנ'לאמאמין! ראית מייבאך, AMG, בנטלי, מוסטנג והאמר במו עיניך?

לא נראה לך מוזר שבמקרה מסויים אחר לא הבעת את דעתך הברורה בעיניין...

אני שמח לראות שמצב היחסים בין מנהלי הפורום הוא טוב, אבל זה לא אומר שאתה צריך להוציא את כל התיסכול שאתה לא מוציא עליהם עלינו, המשתמשים ה"רגילים"...

עמוס

פורסם

שיואו! אני לא מאמין! מצאת שרשור תצפיות משנת פאקינג 1994 שלא הבעתי עליו דעה שלילית!

אתה יודע מה ההבדל בין השרשורים? שהשרשור ההוא הוא מאת אדם שערך טיול שהמוקד שלו הוא תרבות מוטורית. הוא העלה תמונות מצויינות שנושאיהן מעניינים. ומה עוד, זה היה לפני ששרשורי תצפיות למיניהן הציפו אותנו הקיץ הזה.

אני עצמי חזרתי עכשיו משבועיים בצפון איטליה שכללו ביקורים במראנלו, סנטה אגאתה, מודנה ועוד. במקרה לקחתי איתי גם צלמת מקצועית (וחתיכה) וציוד צילום בשווי כמה וכמה אלפי דולרים.

אבל מה, אני לא חושב שיעניין את חברי הפורום לראות את המכוניות שראיתי והזלתי ריר עליהן כמו מפגר בהתקף. למה? כי תמונות טובות בהרבה אפשר למצוא בגוגל. כל הייחוד של המכוניות שראיתי הוא בכך שראיתי אותן במו עיני האדמדמות. מי שרוצה לראות תמונות של פרארי לא צריך את זכרונות הטיול שלי. שייכנס לאתר של פרארי וייהנה יותר.

ובאשר לתסכולים שאתה חושב שיש לי או אין לי, שמור את הדעות שלך לעצמך.

פורסם
אבל מה, אני לא חושב שיעניין את חברי הפורום לראות את המכוניות שראיתי והזלתי ריר עליהן כמו מפגר בהתקף. למה? כי תמונות טובות בהרבה אפשר למצוא בגוגל.

דווקא נשמח מאוד!

עמוס - תודה על התמונות!

וחבל על הריב הטיפשי הזה :? .

שחר.

פורסם

אבל מה, אני לא חושב שיעניין את חברי הפורום לראות את המכוניות שראיתי והזלתי ריר עליהן כמו מפגר בהתקף.

אז למה שלא תעשה סקר כדי להוכיח את הטענה הזו?

פורסם

ראה, לא נעלתי את השרשור ולא מחקתי אותו. זה גם לא אני ששינה לך את הכותרת (בהנחה שזה לא אתה שכתבת שהתצפיות לא מלהיבות).

הבעתי את דעתי הפרטית על העניין והרלוונטיות של תצפיות מחו"ל, מכיכר המדינה או מהמפגש בר"ג - שכולן עומדות באותה מדרגה מבחינתי.

מאחר ודעתי בנושא ידועה, אין לי שום עניין לפרסם את התמונות מהטיול הפרטי שלי, ולא משנה ולא מעניין אותי אם יבכה כל הפורום שהוא חייב לראות דווקא את הפרארי שעקפה אותי באוטוסטראדה כי התצלומים בגוגל לא מספיק מרגשים אותו.

ומלבד זאת, תתפלא אבל אכן הפורום הזה אינו דמוקרטיה. אם הוא היה דמוקרטיה היית נדהם מכמות הזבל שהייתה מופיעה פה. אחד הדברים שמייחדים את הפורום הזה הוא שהוא פרטי ולא מחוייב לשום מערכת ויכול לקבוע את הסטנדרטים שלו בעצמו.

• תוכן חדש...