Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ארוע סוף שנה של מועדון PSI !!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואסיים בציטוט מפי אותו בנג'מין פרנקלין שמופיע אצלך בחתימה, אולי המפורסם ביותר שלו.

תרגיש חופשי להשליך אותו על נושא השיחה -

They that can give up essential liberty to obtain a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.

מוטי

:shock:

אחלה משפט , בוא'נה הוא גאון !

( אולי תתרגם כבר קיבינימט :mad: )

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

• תגובות 188
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הרי דובר פה גם על בתי ספר לנהיגה מתקדמת שפועלים על פי אותו הנוהג :?...

מוטי

כנראה בלית ברירה :roll:

(יאשה, מתי אתה אחראי משמרת אני אבוא להסביר לך את המשפט :twisted: )

פורסם
(יאשה, מתי אתה אחראי משמרת אני אבוא להסביר לך את המשפט :twisted: )

וואלה , לא יודע .

אני מת שתבוא כבר . אני חרמן מת...

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

והנה כמה אמירות משלי:

* לפעמים, שווה לגדוע עץ או שניים כדי להציל את כל היער

* לפעמים, האויב הגדול של הטוב מאד הוא העוד יותר טוב

* עץ שמתכופף ברוח יכול לשרוד סערה שתשבור עצים חסונים יותר

* לא כל GTO הוא פרארי

(טוב, האמירה האחרונה לא שייכת...)

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם
אז זהו...שמה שעצוב הוא, שאותם "בקיאים" ברזי הבטיחות באותו אירוע, לצערי, לא השכילו לומר לאותו רכב ראלי שעלה על המסלול עם צמיגי סליק (!!) שלעשות ג'ימקאנה עם סליקים זה מתכון כמעט בטוח להתהפכות.... המצחיק היה שהוא עוד בשיא התמימות משך הנד-ברייק בסיבובים ולא קשה היה לראות, שהצמיגים נאבקים על האחיזה נגד אותו נהג שלא מתנהג אליהם כיאה לתפקידם... מה שכן, זה היה הרגע שבו אמרתי לאלו שלידי, בואו לראות רכב מתהפך... :) אבל הוא נהג יחסית לאט ופספס לא מעט מהסיבובים הטכניים...כך שזה לא קרה.. (למזלו..).

אז הנה... סליקים בארץ, בג'ימקאנה....

למי שלא הבין עד עכשיו, אלו ממש, אבל ממששששששששששששש לא הצמיגים המתאימים לסוג זה של נהיגה, במהירויות אשר היו במסלול בלטרון.....זה מתכון כמעט בטוח להתהפכות.

ליאור.

ליאור, אני חושב שאתה חצי צודק - הסליקס לא היו אשמים בכל -יותר הקונפיגורציה של הבולמים והקפיצים...כולנו ראינו כמה קשיח היה האוטו בסיבובים רקד וקיפץ בכל תזוזת הגה.

רוי

פורסם
ליאור, אני חושב שאתה חצי צודק - הסליקס לא היו אשמים בכל -יותר הקונפיגורציה של הבולמים והקפיצים...כולנו ראינו כמה קשיח היה האוטו בסיבובים רקד וקיפץ בכל תזוזת הגה.

רוי

זה בדיוק העניין.... המתלים הקשיחים בשילוב סליקים, במהירויות הנ"ל במסלול הנ"ל.... בעייתי... ראיתי עד היום שתי התהפכויות (מסלול בגרמניה) וחצי התהפכות (של TTS, יצא מזה עם היגוי נגדי).. עם סליקים והקשחה..

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
והכי נהנתי לנהוג בפיז'ו 106 ראלי המתוקה של דדי, שהיה יותר מנדיב לתת לי לנהוג עליה במוקדמות. אומנם ההילוך הראשון היה קצר מדי, האין הגה כוח גרם לי לעבוד קשה מדי על ההגה ולא היו מזיקים עוד כמה סוסים, אך אין כמו המכונית הזו (או בת דודתה, הסקסו) לאירועי "מיקי מאוס" כאלו.

אז דדי, הרבה הרבה והמון תודה, מאוד ניהנתי!

בברכה,

און

העונג כולו שלי ,

כל כך נהנתי לראות את לירון מתבשל בתוך עצמו בידיעה שאתה הולך לתת לו בראש (כרגיל) ,

ואם כבר הגבתי אזעל הדרך אני אישת מודה לכולם (כל מי שהגיע לאירוע) ולכל החברה שעזרו בהקמה ביום האירוע ובפינוי בסוף האירוע ,

תודה למישל על ההקמה של המסלול ולאלון שרק פירפר כל הזמן ,

חבל שמי שבאמת צריך לראות אירועים כאלה לא היה (מיהו אמר ח"כ,קציני משטרה....),

נתראה באירוע של קובי.

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם
זה בדיוק העניין.... המתלים הקשיחים בשילוב סליקים, במהירויות הנ"ל במסלול הנ"ל.... בעייתי... ראיתי עד היום שתי התהפכויות (מסלול בגרמניה) וחצי התהפכות (של TTS, יצא מזה עם היגוי נגדי).. עם סליקים והקשחה..
ליאור, אתה מדבר על סליקס מלא או על צמיג מירוץ נורמלי?

ה-TTS שהראת לי נוסעת על סליקס מלא והמשטח נראה כמו מראה.

התהפכות בג'ימקאנה היא משהו סופר קיצוני, וכמו שציינתי - רכב שנוסע על סליקס מלא בכל אופן מחוייב במיגון כנגד התהפכות (כלוב או קשת) ככה שזה פחות משנה... רכב כביש סטנדרטי על סליקס מלא זה רעיון רע מאוד ולא חוקי בשום ארגון מירוצים שמוכר לי.

מוטי

• תוכן חדש...