Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתפסתם ע"י מצלמה משטרתית נוסעים במהירות מופרזת? עוברים באדום? לא שומרים מרחק מהרכב מלפנים?

שלחו את המכתב הבא למשטרת התנועה והקנס ייבוטל. (רץ במייל אבל שיפצתי קצת)

לכבוד

משטרת ישראל

יחידת התנועה הארצית

מרחב ______

הנדון: בקשה מנומקת לביטול קנס

שלום רב

בתאריך _/_/_ נתפסתי ע"י מצלמה בצומת _____ על עבירה______, התמונה נשלחה לביתי, עלות הקנס _____ ¤. אני מבקש לבטל את הקנס מהסיבות הבאות:

1. לא יעלה על הדעת שתגבו מחיר הגבוה פי 5 מהמתחרים שלכם (כגון: דלתא פילים, קודאק, אוריינט אקספרס וכ') קל וחומר שאתם מספקים תמונה באיכות ירודה בכל פרמטר השוואתי למתחרים שלכם.

2. התמונה הגיעה בשחור לבן- לידיעתכם, במחיר כזה (_____ ¤, עלות הקנס) הייתי מקבל תמונה צבעונית.

3. כל צלם מתחיל היה מבין שלשם קומפוזיציה מושלמת עליו לצלם את הרכב שלי מהחזית עם נטייה קלה הצידה, לא ברור לי למה בחרתם לצלם את הרכב שלי מכיוון לא מחמיא לו ועוד מאחור.

4. נוסף לזאת התמונה הגיעה מקומטת ובלויה.

בקיצור, הייתי מצפה ממכם לקצת יותר בהתחשב במחיר הגבוה אותו אתם דורשים, אם אתם רוצים לשמור עליי כאל לקוח מרוצה שימשיך לעבוד אתכם עוד שנים רבות, אנא טפלו בכל האמור ליעיל.

בברכת שנה טובה וחג שמח.

פורסם

אני דווקא נורא מרוצה מהתמונה שקיבלתי (להלן הסמלון שלי מימין).

אמנם עלתה לי 750 ש"ח, אבל הזוית מחמיאה, הגרעיניות והתאורה מוסיפים אוירה תקופתית והתמונה הגיעה בהדפסה מספיק גדולה כדי לראות את החיוך שלי. נשבע לכם.

לכו תזמינו בוק אצל צלם מקצועי ותראו כמה יעלה לכם.

פורסם

קורע!!!

ואישפוז- זה באמת תמונה של מכמונת שתפסה אותך? כמה היה הנזק?

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

אני לא קיבלתי תמונה בכלל...

לא משלם את הקנס...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

מכמונות שמותקנות על ניידות משטרה לפעמים מצלמות מקדימה.

חבר של ההורים שלי צולם, רואים אותו מבסוט ומאושר, ולמשטרה לא הייתה שום בעיה לרשום את הדו"ח על שם אשתו. אכפת להם רק שיש הרשעה, לא משנה של מי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
אני דווקא נורא מרוצה מהתמונה שקיבלתי (להלן הסמלון שלי מימין).

אמנם עלתה לי 750 ש"ח, אבל הזוית מחמיאה, הגרעיניות והתאורה מוסיפים אוירה תקופתית והתמונה הגיעה בהדפסה מספיק גדולה כדי לראות את החיוך שלי. נשבע לכם.

לכו תזמינו בוק אצל צלם מקצועי ותראו כמה יעלה לכם.

חבל הייתה מבקש ממני הייתי עושה לך גם צבעוני וגם בפחות כסף ובאיזה גודל שתרצה..

כי אני סתם כזה נחמד!

• אחראי פורום
פורסם

היתה תמונה של איזה אהבל שחשף את התחת בזמן צילום...

היה באחת התוכניות של חיים הכט או משהו כזה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

מה אהבל?! אליל!

אגב, שתי השורות בחתימה שלך קשורות אחת לשניה?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...