Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה לגבי בעיה בשעון BOOST

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

לאחרונה התקנתי שעון BOOST שהזמנתי מחו"ל...

השעון הגיע לארץ שהמחוק נמצא על 0.3 באר !

כשבאתי להתקין את השעון אמרו לי המתקינים שהוא לא טוב כי הוא אמור לעמוד על 0.0 באר !

התעקשתי בכל זאת שהם יתקינו לי אותו ...

אחרי ההתקנה הנעתי את הרכב ואז המחוג היה על 0.5 -באר אחרי שהמתקינים ראו את זה הם

אמרו "אהה עכשיו כשזה ככה אז השעון כנראה תקין" !!!

מה אתם אומרים מה נראה לכם..

שהמנוע מונע הוא עומד על 0.5 -לבין 0.3 -!!

תודה רבה לעונים..

--- בא לי ראלי ---

--- בא לי ראלי ---

פורסם

שלום לך.

השעון באמת צריך להיות על 0. אבל יצא לי לראות שעונים שאפילו שהמחוג לא היה על 0 והם עדיין היו מדוייקים.

אם אתה עדיין חושש שהקריאה של השעון שלך לא מדוייקת תנסה לחבר שעון אחר..(שכן עומד על 0).

וכן. הקריאת וואקום סבירה.

בברכה. מ.ג

קו---------------------------------------

פורסם

השעון צריך להיות ב0 באר כל עוד אין גדישה. נקודה.

0.3 באר זה אומר גדישה נמוכה מה שממילא לא נכון בסיבובי סרק כל שכן שהרכב לא מונע

0.6 באר זוהי כבר גדישה אמנם לא גבוהה אבל גדישה שיותר גבוהה מהנמוכה אם כי לא גבוהה.

לא תקין . נקודה. ובמיוחד לאור תיאורך שלפני חיבורו הראה 0.3באר.

דני ממצת אור בחיפה

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אמור להיות על 0

זה שיש וואקום לא אומר שהוא מדויק !

כמה וואקום יש ? זה שהוא מראה 0.5 לא אומר שאין וואקום של 0.7... מאין לך שהוא לא מזייף גם בוואקום ?

תבדוק אם השעון מדויק ע"י התקנת שעון אחר ואז בלחיצה או בסרק תראה אם הם שווים .

אם כן , מברוק על השעון החדש , אם לא , באסה , תחזיר למקום ממנו הבאת...

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

לתשומת ליבכם,ישנם שעונים שמראים 0 וישנם כאילו שמראים ואקום שלילי.

דוגמא מצויינת לכך זה מה שקורה אצלי ברנו GT, ישנם שני שעוני גדישה אצלי מקורי וחיצוני.

כאשר אני מחבר אותם לצינור ואקום ההצתה,השעון המקורי מראה ואקום שלילי בסרק והחיצוני מראה 0,כאשר אני גודש שניהם עולים לגדישה חיובית.

כאשר חיברתי את שניהם לפני לוע הקרבוטור, כלומר ממש בכניסה אליו על צינור הגדישה,שניהם הראו 0 בסרק כמובן (כיוון שאין וואקום), אך הם נתנו קריאה גבוהה ממה שבאמת מגיע לסעפת היניקה.

יתכן שהשעון שלך מהסוג שמראה ואקום שלילי,זה הכל.

פורסם
לתשומת ליבכם,ישנם שעונים שמראים 0 וישנם כאילו שמראים ואקום שלילי.

דוגמא מצויינת לכך זה מה שקורה אצלי ברנו GT, ישנם שני שעוני גדישה אצלי מקורי וחיצוני.

כאשר אני מחבר אותם לצינור ואקום ההצתה,השעון המקורי מראה ואקום שלילי בסרק והחיצוני מראה 0,כאשר אני גודש שניהם עולים לגדישה חיובית.

כאשר חיברתי את שניהם לפני לוע הקרבוטור, כלומר ממש בכניסה אליו על צינור הגדישה,שניהם הראו 0 בסרק כמובן (כיוון שאין וואקום), אך הם נתנו קריאה גבוהה ממה שבאמת מגיע לסעפת היניקה.

יתכן שהשעון שלך מהסוג שמראה ואקום שלילי,זה הכל.

מה קשור ?

הוא לא שאל אם זה בסדר שיש וואקום שלילי אלא אם השעון תקין בגלל שהוא הראה גדישה של 0.3

מה יהיה ? לא קוראים עד הסוף ? לא למדתם בבית הספר הבנת הנקרא ?

קיבינימט , זה חוזר על עצמו בכל שרשור....

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

:hihi: נראה לי שלך יש בעיה בהבנת הנקרא,קרא שוב את כל ההודעות לא רק את ההודעה שלו.

עזוב אני אסכם לך את השירשור,נכון שהוא שאל אם זה תקין שהשעון הראה 0.3 לפני חיבורו,אך גם היתה התייחסות שלו וגם בשירשור לכך שבכלל הוא מראה קריאה שלילית,חלק אמרו שזה תקין וחלק אמרו שלא,אז אני אמרתי שיש שעונים שמראים קריאה שלילית ויש כאלו שלא,אז זה שהוא מראה קיראה שלילית בכללי זה תקין.

קרא פה גם את ההודעה השניה שלו http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=89339

וזה ברור שהשעון יכול לזייף קריאה בואקום שלילי שתגרור קריאה חייובית שגויה,אבל לא לקטע הזה התייחסתי,כי כבר טחנו את זה.

יש מבין?

ואין צורך להשתמש במילים קשות כגון קיבינימט,זה מפחיד את הילדים.

• תוכן חדש...