Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פשוט מדהים כמה הקווים של הסוד שלך נקיים! כאילו יצאה הרגע מהחברה...

ובכלל, העיצוב של הסוד שרד בכבוד את השנים, ועד עכשיו נראה טוב ולא מיושן מדי (שנת 71 להזכירכם).

לגבי הפנסים של TI, בזמנו כמעט הצעתי עליהם הצעה ב-Ebay, אבל אחרי שהבנתי שאני אמור

לערוך טיפה שינויים במערכת חשמל החלטתי לותר, ולהשאיר את מערכת החשמל מקורית לחלוטין.

בנוסף, צריך למצוא מקום גם לאיתותים הקדמיים שעוברים מקום.

No worries 8)

פורסם
צ'מע... עזוב את זה שלא ראיתי סוד כבר איזה שלוש שנים, שלך ממש יפה! הג'אנטים גם יצאו יפה. אני לא יודע אם אתה פריק של מקוריות, אבל אם לא - תשיג לך ישר ג'אנטים של ספרינט.

אני מעריך שהוא שומר על מקוריות...

ואם אני לא טועה, לאיתי, האם הסוד שלך הייתה הסוד שהופיעה במגאזין אוטו אל מול האלפא החדשה?!?!

פורסם

יישר כוח, איתי!

היא פשוט יפהפיה, ועוד יותר עם הג'אנטים המחודשים - אני משתמש בתמונות האלה כרפרנס איך שלי צריכה להיות :)

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• אחראי פורום
פורסם

שוב תודה , כיף לקבל כאלה פידבקים.

אוקיי, אחד אחד...

יונתן - בטח איזה שישי אני אקפוץ למועדון החמש ליד הצ'ק פוסט , תבוא.

צחי - תודה גבר, מסכים איתך לגבי העיצוב- זו גם אחת הסיבות שהתאהבתי בה...בעצם תמיד

אהבתי אותה, רק משיחה איתך (זוכר? לגבי הג'אנטים ההם) הבנתי שאפשרי להגשים את חלום.

עד שדיברנו, לא ראיתי סוד משהו כמו 5-6 שנים והייתי בטוח שתם עידן...

לגבי הפנסים - עפ"י היינס ההחלפה לא נראית כ"כ מסובכת , למרות שנכון שצריך

איזשהו שינוי בחיווט. בכל אופן אלה תוספות שהן בגדר מותרות, לא כרגע.

srack - אכן כן...

אלי - אני ממש מחכה לראות את הסוד שלך! אחרי כל ההשקעה שלך היא תהיה מדהימה,

אני בטוח! ואז נקים מועדון סוד...2 תאומות סיאמיות ממש.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

יצא מאוד יפה!! :-P

גם אני בזמן האחרון נדלקתי על ג'נטים עם צביעה כזאת, שהיו פופולארים בשנות השמונים.

זה מאוד מוסיף לרכב שלך, אבל לא פוגע במקוריות.

דימה

• תוכן חדש...