Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אחותי תתחדשי, תאמת חיצונית לא ממש אהבתי, אבל בפנים, ממש ממש יפה!!

:wink:

רוני, תתחדשי ותהני

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
אחי תתחדש, תאמת חיצונית לא ממש אהבתי, אבל בפנים, ממש ממש יפה!!

מה אחי? ... אתה פסיכופט? כל הת'רד אומר לבחורה תגובות אתה בא עם אחי??... אתה , אתה חמוס אתה! :)

XSI שלך נחמדה מאוד תתחדשי ותהני איתה.

פורסם

סתם תהייה... אם זה לא היה טופיק של בחורה... האם שמר לא היה נועל את השירשור אחרי 3 הודעות? :wink:

ועכשיו לאוטו.. דבר ראשון תורידי את המדבקה הזאת מהשמשה ואת הגרביונים מהפנסים.. זה היה צעד ראשון כדי שהאוטו יראה פחות מוגזם...

פורסם
סתם תהייה... אם זה לא היה טופיק של בחורה... האם שמר לא היה נועל את השירשור אחרי 3 הודעות? :wink:

דווקא שרשור נחמד...

ועכשיו לאוטו.. דבר ראשון תורידי את המדבקה הזאת מהשמשה ואת הגרביונים מהפנסים.. זה היה צעד ראשון כדי שהאוטו יראה פחות מוגזם...

הפנסים- לא גרביונים, אלא ספריי צבע...אבל עזוב אותי באמאשלך

פורסם

אכן כן השרשור היה ננעל אחרי 3 הודעות, אבל ככה זה בחורות שמתפעלות רכבי ספורט זה כאילו שאנחנו רואים חיזרים... כאילו מגיע להן יתרת כבוד על זה וכאילו הן שונות מאיתנו... (מישהו דיבר על שיוויון בין המינים?) :-P

פורסם

רוני, הXSI שלך מדהימה, אל תשימי לב לכל הלא מפרגנים פה, אפילו שהתמונות לא איכותיות כ"כ

רואים את הברק ושהצביעה איכותית ולא טמבור.

אהבתי גם מבפנים, קבלי ח"ח ענק על האוטו, ועל שאישה נוהגת על רכב ספורט, את זן נדיר ;).

ד"א יש לה הרבה ידיים (XSI)?

יונתן

פורסם

אני לא יודע מה אנשים רוצים כאן.

האוטו נראה מצויין. ועוד לחשוב שבחורה נוהגת בו, זו אפילו מצווה בארצינו המעוותת!

רוני, מתבקשת תמונה שלך על ה-XSI. כולם פה שולחים לי הודעות פרטיות לרשום לך את זה.

תתחדשי. :lol:

תומר.

172

פורסם
אני לא יודע מה אנשים רוצים כאן.

האוטו נראה מצויין. ועוד לחשוב שבחורה נוהגת בו, זו אפילו מצווה בארצינו המעוותת!

רוני, מתבקשת תמונה שלך על ה-XSI. כולם פה שולחים לי הודעות פרטיות לרשום לך את זה.

תתחדשי. :lol:

תומר.

יאאלה, מצטרף לבקשה, ותצטלמי ביחד עם הבעל כדי לנפץ לכל האהבלים פה את האשליה שזה מיוחד. ;)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

הפנים באמת יפה ומיוחד ,ביחוד ההגה...אבל מבחוץ הייתי מחזיר את הצבע השחור לפגושים ולפסי הקישוט.

אבל בכל מקרה תתחדשי ותהני (כל אחד והסטיות שלו...) :wink:

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

• תוכן חדש...