Jump to content

רוניר

  • הודעות

    37
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי רוניר

  1. שנת 93 1600 אגזוז לחץ מזגן נעילה מרכזית מושקעת מאוד ובמצב מצויין! לאחר השקעה גדולה ברכב, מעוניינת למכור, או להחליף ב-306 (לא ספורטיבית). מעל המחירון! רוני- 054-7399992 עמית- 052-8333137
  2. ברוכים הבאים לפורום! הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה ומכירה של רכבים מכל סוג. אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים) או חלקי רכבים(רק מכירה). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן. אין לפרסם הודעות מסחריות - רק פריטים למכירה ע"י אנשים פרטיים, שלא במסגרת עסק מסחרי. אין לפרסם יותר ממודעה אחת למכירה/קניה בתקופה של שבוע(7 ימים) (אחרת ידחקו הודעות אחרות לגיטימיות של אנשים פרטיים). שימו לב בבקשה - מדובר על הודעות חדשות, לא על פרסום מחדש של הודעה שכבר פורסמה. אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה, אנא המתינו שלושה שבועות בין פרסום לפרסום. הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפיות. כמו כן, הנכם מתבקשים שלא לנהל ויכוחים ודיונים עם מוכרים וקונים לגבי מחיר, מצב האוטו וכדומה - בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אי - מיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של בזק. לסיכום - אין להגיב להודעות שלא אתם פירסמתם. דיונים בנושא רכבים למכירה וקנייה יכולים להתקיים בפורום בפורום "ייעוץ ברכישת רכב" בתוספת קישור למודעה בפורום זה. "פעמיים וחצי מעל המחירון .נא לא לזיין את השכל , מי שמתכונן להתקשר ולבלבל לי את המוח , שלא יתקשר". איך זה ? כיף , מה ? מראה כמה אתם רציניים ואיזו מכונית נדירה ומדהימה ומלוקקת יש לכם. לא ? מה פתאום שיגזלו מזמנכם היקר? שיגידו תודה שאתם מרשים להם בכלל לקנות מכם. חברים יקרים - אם יש דברים שמעצבנים בפורום מכירה - זה הנוסח הזה. החלטתם לפרסם כאן ? לבריאות , אבל נא להימנע מהצלפה בקוראים. יש לכם רכב סופר נדיר ומלוקק שאתם רוצים עליו מחיר יאה ? בבקשה - פרסמו את המחיר , וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ , מייל או טלפון , אבל מספיק עם ה"תראו כמה אני מיוחד ואל תפנו אליי אלא אם אתם מוכנים לנשק בלחי הימנית של ישבני כדי שאסכים (אולי) למכור לכם במחיר X". הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים. גלישה נעימה ובהצלחה בקנייה ובמכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה, ולא על מנת להקשות עליכם. בתודה, ההנהלה. שנת 93, 1400 מושקע ושמור! זקוק לשיפוץ ראש מנוע מחיר אטקרטיבי מאוד! עמית: 052-8333137 רוני: 054-7399992
  3. הפנסים- לא גרביונים, אלא ספריי צבע...אבל עזוב אותי באמאשלך
  4. בכל מקרה...תודה!
  5. תודה רבה לכל המפרגנים שביניכם!!!!
  6. תהייה בריא... כנראה שזה עושה לך טוב...אני לא מתווכחת עם אנשים כמוך. האוטו במצב מעולה, שום צבע מתקלף, ושום כלום, אבל מה שתגיד... לא יודעת על מה אתה נוסע...אבל תשים תמונה, אני מתה לראות.....
  7. אז אחרי הרבה זמן של חיפושים לתחליף ראוי לאיביזה האהובה, שנמכרה מאילוצים כלכליים, מצאתי את הבובה הזו מה אתם אומרים??? http://pic.hevre.co.il/UserAlbum.asp?uid=3B4C5D4D6DBE4ED9A0B401D38FD5501C&alid=
  8. הי, בחיפושיי אחר רכב מצאתי פיג'ו 306 xsi, מנוע 2000, שנת 95. האוטו נראה ממש טוב, ונוסע יפה מאוד. רציתי לשמוע את חוות דעתכם על האוטו- איך הוא על הכביש, באחזקה, ובכלל... אגב, הבחור רוצה עליו 25,000 (נראה לי שווה...) תודה! רוני.
  9. תודה לכל המגיבים... האמת, ממש לא התעניינתי ב- 306...אז אין צורך לשכנע אותי לכאן או לכאן (לא בקטע של משפחתיות, בלי להעליב אף אחד...) עכשיו השאלה, איפה מוצאים פונטו קבריו 1600 במצב טוב???
  10. לרציניים בלבד! אבל באמת! איביזב טורבו ספורט, צהובה, יד 2 משופרת, ומטופלת היטב. מחירון! 054-7399992 רוני.
  11. אני שוקלת להחליף למשהו חסכוני יותר (מהאיביזה היפה שלי). מה דעתכם על פונטו קבריולט? בא לי כרגע על אוטו ידידותי, שלא יעשה לי צרות, חשוב שיהיה צהוב , וקבריולט זה חלום ישן. כמובן, שעל פחות מ- 1600 אין מה לדבר, אני רוצה להינות מהנסיעה עד כמה שאפשר... (ברור לי, שלעומת האיביזה, כל רכב כזה, לא יהיה מהנה, אבל יש פה אילוצים כלכליים...תבינו)
  12. הכוונה בבולם- מפסיק להאיץ כאילו שמשהו הוריד את הרגל מהגז ושם אותה על הברקס (וזו לא אני... ) הטורים לא עולים כשזה קורה, יש הרגשה שהמנוע "חותך" ???
  13. שוב האיביזה עושה בעיות... באופן מוזר מאוד הרכב פשוט בולם את עצמו תוך כדי האצה, ולא נותן להמשיך להאיץ.... רק כשלוחצים על הקלאץ ונותנים שוב גז זה משתחרר (וגם, לא תמיד) האוטו יצא מטיפול לפני שבועיים, הוחלפו צינורות שהיו קרועים והוחלף שסתום פורק לחץ של הטורבו. אני לא מבינה למה האוטו בולם??? יש למשהו רעיונות???
  14. אולי משהו יכול להגיד לי...בלי לראות את ה"חולה" (איביזה טורבו) עמדתי ברמזור, עם הרגל על הברקס, והטורים קפצו מעצמם ל- 2/3...אח"כ זה קרה שוב משהו יכול להגיד לי מה זה יכול להיות? (הכיס שלי מתחיל לדאוג...) תודה! רוני
  15. תודה לכולכם על התגובות והניחומים... קצת התאוששתי מהבוקר (הרגשתי זוועה) הנזק לא קטן, אבל הביטוח מכסה (מלבד ההשתתפות העצמית, בגובה של- 2000 ש"ח- נהגת צעירה...), כשאני אוציא את הרכב מהמוסך, אני אשתף אתכם בגובה הנזק (בינתיים, הגענו לסביבות ה- 7000 ש"ח). עוד אחד מהימים, שאתה מקלל את הרגע שהתעוררת... שלכם, רוני
  16. הפצע עוד טרי, אז נא לשקול תגובות! קמתי היום בבוקר, ומצאתי את האיביזה היפה שלי על בלוקים!!!!!!!!!!!!!!!!!! הבני זונות פרקו לי בלילה את ארבעת הגלגלים (מן הסתם, כולל הג'אנטים, והצלחות...) והתעוררתי בבוקר למציאות קשה (תשמעו, זה חתיכת הלם, לגלות את האוטו האהוב מאוד שלכם, עומד על אבנים, אחרי שפירקו לו את הצורה, ממש מתחת לאף שלכם), הייתי במשטרה (שכמובן, לא באו לקחת טביעות אצבעות, אפילו שיכולת ממש לראות את הסימנים של הידיים על הלכלוך של האוטו), הייתי בחברת הביטוח, היה שמאי, ואז הגיע החלק המעניין, של איך להיא את האוטו למוסך, בלי גלגלים???????? אז התחילו נסיונות להרכיב גלגלים מרכבים אחרים (מהמוסך), מבצע שלקח שעתיים, וכמה נסיעות הלוך חזור, ובסוף האוטו הגיע למוסך, והועלה על הליפט. כמובן, שיש נזק, לא רק לעניין החלקים שנגנבו, אלא החצאיות נשברו, ויש כמה פלסטיקים שנשברו למטה, כשהחבר'ה העלו את האוטו ופירקו את הגלגלים... (האוטו נורא נמוך, זה תמיד סרט להחליף גלגל, רק שלהם מן הסתם, לא היה אכפת...) זהו בערך...היה לי יום מרתק! שונאת את מה שנהייה מהמדינה הזו, ולא מאחלת לאף אחד מכם, חצי ממה שעבר עליי היום. רוני.
  17. משהו יכול להמליץ על חנות עם מחירים שפויים, באיזור השרון/מרכז שאפשר למצוא בה שטיחים, ידית הילוכים, הגה ספורט ועוד "אביזרי ספורט" לפנים הרכב? (בא לי לבזבז קצת כסף...)
  18. רק לא הבנתי, אם היית כל כך לא מרוצה, למה המשכת לקנות את העיתון??? בלי קשר למחיר. על עיתון שמעצבן אותי, לא הייתי משלמת שקל... ובאמת, תעבור לאוטו, ויהיה לך הכי זול, אם פשוט תעשה מנוי....
  19. סליחה על הבורות... אתה יכול להסביר?
  20. בהקשר הזה, נראה לי שאני מסודרת... צמיג חתך 50, רוחב 195
  21. חשבתי אולי לשפר את המתלים והבולמים באיביזה... (מה שיכול לתרום לאיזון עם הצ'יפ) אשמח לשמוע ממשהו שעשה את זה כבר באיביזה טורבו ויכול לתרום מניסיון, או כל מידע אחר! אגב, קראתי את הכתבה של מוטי בזמנו על המיתלים ואכן החכמתי. יש משהו שכבר בדק מחירים, ומקומות שעושים את זה? וגם, מה יביא להתנהגות טובה יותר, שיפור של המתלים או של הבולמים? תודה! רוני
  22. לדעתי, לא חייבים להדביק את המדבקה, אלא המדבקה על השמשה, היא רק לנוחיות השוטר, שיראה אם יש טסט. אם אין מדבקה, הנהג ייאלץ להוציא את הרישיון...וכל הסיפור.
  23. עוד אפשרות- אופל טיגרה, אבל שלא יתנפלו עליי פה- אני ממש לא חושבת שזו מכונית ספורט! אבל אולי תאהב אותה.
  24. QUOTE=יואבס]אם תכתבו לי עוד ח"ד על רכבים נוספים או על פולו 16v בהשוואה לקורסה 1.4 5 דלתות שנתון 97' אני אודה לכם...כל הרכבים שנתתי לך, הם שיפור מהקורסה 1.4 97! כולל הקולט (1600 3 דלתות, מנוע עצבני), ובטח כולל הפולו (ברור, שהכוונה ל-1600...) הכי טוב- תעשה חיפוש ביצחק לוי, לפי תקציב, בקטגוריה של קטנות, או אפילו ספורטיביות, ותראה מה האפשרויות שלך.
  25. לא ממש רכב ספורט, אבל במחירים שאתה מדבר עליהם...אין הרבה ברירות ספורטיביות ממש: מיצובישי קולט- שיפור מהקורסה, ללא ספק, אחלה אוטו, בתקציב שלך. פיג'ו 206 xs- לא חדשה, ואולי תצטרך להוסיף קצת לכיוון ה- 55. (למרות, שאמרת לא צרפתיות, איתך הסליחה) פולו 16v- האמת, נראה לי יקר לך קצת, אבל אולי שנתון נמוך... אם תמצא בתקציב שלך, בטוח שתהנה ממנו.
×
×
  • תוכן חדש...