Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ליאור היקר - פרסם את הכתבה באחד מהעיתונים שאתה כותב בשבילם. זה לא יזעזע אף אחד, אבל אולי אנשים תמימים ידעו כיצד לתפקד במקרה והם נקלעים לאורגיית כוח של כחול.

מפעם לפעם יש איזה טור בנושא תפקוד המשטרה בעיתון אוטו. ובשביל לנפח את גודל הכתבה תוסיף תגובת בכיר באגף התנועה. תגובת משרד התבורה בנושא, תגובת חברת ביטוח (לדעתי זה יהיה לך מאוד קשה:wink:) ונראה לי שזה יתאים לאחת הכתבות.

כל הכבוד לך שהעמדת אותו במקום.

משה

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

ובאותו ענין.....

באחת השבתות אני נוסע בג'יפ שלי, שנת 49 למישתלה לקנות עציצים. לשם כך הורדתי את

המיכסה האחורי כולל גלגל רזרבי שמותקו עליו. על כביש חוצה שומרון נוסעת נידת אחרי...אני רואה אותה במראה...ולפתע.....הרמקרל קורא לי....נהג ....תעצור בצד.

אני עוצר....יורד שוטר חמור סבר...נירות בבקשה. אני מושיט לו את הנירות. הנ"ל מעין ברשיון הרכב וביטוח- הכל תקין. לפתע...אורו עיניו. וו גרירה הוא אומר לי. מותקן כאן וו גרירה ללא אישור. אני משיב לו שהוא כל כך להוט "לתפוס אותי" עד שהוא לא מבחין שהוו דווקא כן מופיע ברשיון. הוא עושה סיבוב סביב הג'יפ...ו....הופ. תפס אותי. למה אין לך גלגל רזרבי???

לכך כבר לא היתה לי תשובה....הרמתי ידים ואמרתי...נו טוב...תרשום לי דו"ח על כך שאין לי גלגל רזרבי. הוא ויתר.

ושוב...בפעם אחרת...גם על החוצה....אני יורד לטסט עם הג'יפ. מועד הטסט כבר עבר, ואני מצויד באישור תנועה זמני משולם כחוק.

היה זה בחרף, על הדרך היתה מוצבת מיכמונת מהירות. כשאני זוחל לידם ב60 קמ"ש הם עוצרים אותי. שוב...בדיקת נירות- הכל תקין. " תגיד" שואל האחד את השני לאחר סיבוב סביב הג'יפ..."הוא לא חיב במראה בצד ימין" ?? השני עונה מה שעונה.

אבל...פטור בלא כלום אי אפשר....קיבלתי דו"ח על כך שלא היה לי מגב. כלומר...היה, אלא שהזרוע לא היתה מורכבת. לא עזרו לי כל ההסברים על עך שמימילא אין לי גג, ושהוישר לא עוזר לי , מאחר והגשם מרטיב את שני הצדדים של השמשה. גם את הצד הפנימי.

החברה האלה מחפשים את המטבע מתחת לפנס

פורסם
ובאותו ענין.....

באחת השבתות אני נוסע בג'יפ שלי, שנת 49 למישתלה לקנות עציצים. לשם כך הורדתי את

המיכסה האחורי כולל גלגל רזרבי שמותקו עליו. על כביש חוצה שומרון נוסעת נידת אחרי...אני רואה אותה במראה...ולפתע.....הרמקרל קורא לי....נהג ....תעצור בצד.

אני עוצר....יורד שוטר חמור סבר...נירות בבקשה. אני מושיט לו את הנירות. הנ"ל מעין ברשיון הרכב וביטוח- הכל תקין. לפתע...אורו עיניו. וו גרירה הוא אומר לי. מותקן כאן וו גרירה ללא אישור. אני משיב לו שהוא כל כך להוט "לתפוס אותי" עד שהוא לא מבחין שהוו דווקא כן מופיע ברשיון. הוא עושה סיבוב סביב הג'יפ...ו....הופ. תפס אותי. למה אין לך גלגל רזרבי???

לכך כבר לא היתה לי תשובה....הרמתי ידים ואמרתי...נו טוב...תרשום לי דו"ח על כך שאין לי גלגל רזרבי. הוא ויתר.

ושוב...בפעם אחרת...גם על החוצה....אני יורד לטסט עם הג'יפ. מועד הטסט כבר עבר, ואני מצויד באישור תנועה זמני משולם כחוק.

היה זה בחרף, על הדרך היתה מוצבת מיכמונת מהירות. כשאני זוחל לידם ב60 קמ"ש הם עוצרים אותי. שוב...בדיקת נירות- הכל תקין. " תגיד" שואל האחד את השני לאחר סיבוב סביב הג'יפ..."הוא לא חיב במראה בצד ימין" ?? השני עונה מה שעונה.

אבל...פטור בלא כלום אי אפשר....קיבלתי דו"ח על כך שלא היה לי מגב. כלומר...היה, אלא שהזרוע לא היתה מורכבת. לא עזרו לי כל ההסברים על עך שמימילא אין לי גג, ושהוישר לא עוזר לי , מאחר והגשם מרטיב את שני הצדדים של השמשה. גם את הצד הפנימי.

החברה האלה מחפשים את המטבע מתחת לפנס

שלל הדוגמאות שהוצגו בשירשור מאלפות וניתן לכתוב ספר כיצד אסור לשוטר להתנהג. כיוון שהוראות החדשות שקבע ק. את"ן החדש קובעות שיש להיתרכז בעברות הגורמות לתאונה ובעברות חמורות בלבד. כתבתי בעבר כיצד יש להתנהג בעת מפגש עם שוטר כאשר עיקר התורה לא לנסות לברר עם השוטר מי משתין יותר רחוק ומי צודק יותר... יש לכם הסגה כנגד תיפקוד השוטר? היו חכמים לא רק צודקים, בילעו רוק ופעלו בדרך הנכונה, מנסיון מכתב מנומק ומוצדק לראש ענף תנועה בדבר דו"ח על ווישר לא תקין, או עברות זניחות אחרות, יעשו שני דברים הדו"ח יבוטל והשוטר ינזף..לא תאמינו איך זה פועל... אין צורך גם לבקש את פרטי השוטר, על דש הבגד שלו מעל הכיס יש את שמו הוסיפו את המיקום והשעה וכן את מס' הניידת ואתם מסודרים....לצערי פני המשטרה כפני העם, ויש כאלה שפוגעים בשמם הטוב של אלה שעושים עבודה נכונה ומקצועית ומוציאים דיבתם רעה...אז היזהרו בדרכים וזיכרו יש מזלטי"ם בשמים-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

טוב, דבר ראשון, הייתי שומר את הדוחו"ת + רישום על דף עם כל מה שקרה. לפעמים מגיעים מיכתבים מהמישטרה אחרי חצי שנה ויותר... במצב כזה טיפה קשה להיזכר מה בדיוק קרה שם...

דבר שני, הייתי כן מגיש תלונה עליהם, הפעם זה היית אתה, בפעם הבאה זה יהיה מישהו אחר, אולי חבר שלא כל כך מבין שהם ינסו להיתעלק עליו... או יותר גרוע, ינסו להוריד אותו לשוליים והוא יעשה נזק לרכב שלו...

תהיה "צרכן נבון" ותעשה מה שאתה אמור לעשות, להתלונן...

בברכת "שתהיה לי בריא!" ו"איך דווקא לך קוראים הניסים האילו (וכל הכבוד על התושיה!)" :-D

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...