Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

היא לא דומה לאף אחת אחרת...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום האסקורט עברה לבעלים החדשים שלה.

ביצענו את העברת הבעלות, נסענו לרמלה, שמנו קצת דלק,

דחיפה,

הנעה -

ו"המשפר" מפרפר בפנייה.

ראיתי איך היא נלקחת ממני

ראיתי אותה עולה על הגרר

ראיתי את הבקאקס מיילל ואת הפנסים בוכים בצער, או שאולי זה רק הדימיון שלי...

הכל היה כ"כ מהר, רק לפני חודש קניתי אותה... רק לפני שלוש שבועות העברתי בעלות... מי היה מאמין שזה יגמר מהר כ"כ כמו שזה התחיל, עליתי על הקצה של הגרר והדבקתי לה נשיקה אחרונה.

רק שהגרר החל בנסיעה הבנתי שזה נגמר, שאי אפשר להדחיק יותר. פתאום כבר לא היה לי מצברוח לפזר בדיחות.

ראיתי אותה מתרחקת, סובבתי את הראש אחורה לסירוגין וראיתי אותה מתרחקת כל פעם עוד קצת, עד שנעלמה בפנייה אחת ביחד עם הפיג'ו של המשפר.

את הדמעות שלי היא כבר לא הספיקה לראות...

אלוהים מה עשיתי?! :cry: :cry: :cry:

PICT0199.JPG

PICT0202.JPG

PICT0204.JPG

PICT0206.JPG

PICT0208.JPG

PICT0211.JPG

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם
כשהאסקורט עלתה על הגרר, עלה לך על הפנים מבט דומה לדמויות היפניות עם העיניים הגדולות והרטובות. תתעודד !

זה כל מה שיש לך לומר עלי אחרי השבוע שעבר עלינו ובכלל? וגם אחרי ששפכת לי דלק על היד?

אתה יכול לשכוח מקאפה רביעית!

אגב דימה אני יודע שארנון הוא לא סתם בחור, הוא בחור כארז, אבל זה לא זה.

עברתי לכתובת חדשה

פורסם

עידן, תתעודד, יבוא יום ותהיה לך אחת עם "אופי" אמיתי. בנתיים תהנה בציפיה!

ארנון, תתחדש (כבר אמרתי), היא בובה אמיתית. עכשיו אני מבין למה אתה מוכר את הראלי.

משכנתא זה קל

פורסם

קח את זה ככה, לא הפסדת רק הרווחת בגדול...אהבתי את ההגדרה שלך לאהבת בוסר ואכן כזאת היא היתה...מנעת מעצמך עוגמת נפש וחור משמעותי בכיס, למדת על בשרך שיעור מאלף שיעור שרצוי שגם אחרים שעושים צעדים ראשונים בפורום (......) צריכים ללמוד ולהפנים.... אהבת בוסר כזאת עלולה להרחיק כל אחד מהתחום הנ"ל והיא הבוררת בין "המוץ לשיעור"... מי ששרד חויה כמו שלך יהיה יותר בשל

בפעם הבאה...אם היה מדובר ברכב מיוחד או נדיר (למרות שבשבילך היה הכל...ומי כמוני יכול להבין)

שהרי הייתי מגיע אליך עם צוות יס"מ ולא מאפשר לך למכור... אבל אין לי ספק שהבאה שלך תהיה לא פחות

מיוחדת ומעניינת....בהצלחה בהמשך-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
נראה לי שעצוב לי יותר ממך...
ברור שעצוב לך כי עוד חודש הוא יחזור ועוד פעם ישגע אנשים על אוסקורט:wink:

הכל בצחוק.

to finish first first you have to finish

פורסם

V8וחצי, מהיכן אנו מכירים ?

V8וחצי = דימה

מהקארטינג, אני בא עם אבי מהטיסנים

עידן, תתעודד... תהיה עוד אחת ואני מוכן לעזור לך איתה בכל שלב שיפוץ, רק תבקש...

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

די נו עכשיו ארני ורמי ידחסו לתוך הדובדובן הזה מנוע של קזוורת ויעשו איתה טיולי שטח אימתניים

ארני, למרות שזה לא קשור לשרשור אני לא מבין איך יש לך אומץ למכור את האוטו...

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
די נו עכשיו ארני ורמי ידחסו לתוך הדובדובן הזה מנוע של קזוורת ויעשו איתה טיולי שטח אימתניים
הזהרתי את ארנון שיחשוב על כל ההיבטים של שיפור הרכב.

שלא יווצר מצב שהוא יגיע למהירות מסחררת של 75 קמ"ש שהמרכב יפרד מהרכב והשאסי ימשיך קדימה.

עברתי לכתובת חדשה

• תוכן חדש...