Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתי לב שאצלי ברכב, חגורת הבטיחות לא מתוחה מספיק.

זה מתבטא בכך שאחרי שמשחררים את הרצועה בסיום נסיעה היא לא חוזרת לגמרי פנימה (וגם אם כן, לוקח לה זמן), ומה שיותר מסוכן - שבזמן נסיעה היא לא מספיק מתוחה - דבר שעלול לעלות בחיי אדם בזמן בלימת חירום או פגיעה של רכב שמגיע מאחור.

מה ניתן לעשות במקרה כזה?

יש דרך בה ניתן לפתוח את המכסה של החגורה (זה שנמצא למטה) ופשוט לחזק או לשמן את הגלגלת, או שצריך להחליף את חגורות הבטיחות באוטו?

המדובר ברכב סופר לנסר, שנת 97'.

פורסם

פתח את המכסה של החגורה ותבדוק מה מפריע שם.

בד"כ מצטבר שם לכלוך\שערות\אבק....ולכן החגורה לא חוזרת כי הגלגל תפוס, נקה אותו ושים שמן.

פורסם

לפי דעתי אם אתה פוחד שלא תצליח אז גש למוסך שיסדרו את זה... אני לא חושב שהם יקחו יותר מאיזה 50 ש"ח (אם בכלל יקחו ממך כסף)...

פורסם

אם אני אפחד בכל פעם, לעולם לא אלמד לטפל באוטו (או בדברים אחרים) בעצמי...

פשוט, אני רוצה לדעת כל מה שצריך לפני שאני עושה משהו.

פורסם

תנסה משהו אחר לפני.

בהרבה מקרים, החגורה עוברת דרך מסגרת קטנה בקורה של הרכב (בערך לי האוזן שלך). אם מלוכלך שם, זה מפריע לה לזוז. תנסה את זה עם אלכוהול או משהו, ותראה אם המצב משתפר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

בסופו של עניין:

פתחתי את מכסה הרצועה (קודם של הנהג). נשפתי, ניקיתי והשפרצתי מעט שמן פנימה (לא פירקתי את הקפיץ, כי אין גישה כ"כ וגם לא אדע להחזיר). לא עזר כ"כ.

אח"כ עברתי לחגורת ליד הנהג. אחרי שהורדתי את המכסה, הסתבר שהמנגנון שם יותר חדש ויותר נקי. הבעיה היתה בקפל אחד מעיק, שברגע ששוחרר נפתרה הבעיה.

מישהו הזכיר מוסך...?

פורסם

לפעמים האי חזרה של החגורה נובע מעייפות הקפיץ וכך גם אצלי מודל 95 בכל זאת. החגורה חוזרת אומנם לא עד הסוף זתומרת 15 הס"מ הארונים היא לא חוזרת והכל נקי ומשומן. אם אצלך היא לא חוזרת בכלל אכן זה מצב מסוכן ויש לטפל

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

• תוכן חדש...