Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל מנוע בעל מערכת הזרקה (נקודתית, ישירה) יש מחשב מנוע ? מה עם רכב עם קרבורטור ?

לדייהטסו שלי יש מחשב כזה ? איפה ?

Veni Vidi Vici

פורסם

לרכבי בנזין מוזרקים יש מחשב שמפקח על ההזרקה. למנועי סולר לא תמיד יש מחשב.קרבורטור (לפחות אלו שאני מכיר) בד"כ לא כוללים מחשב הזרקה (יכול להיות להם מחשב הצתה כמו באונו, או מערכת אלקטרו-מכאנית להקטנת זיהום אוויר).

איזה דייהטסו יש לך?

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

למען הדיוק - לא לכל הרכבים המצויידים במערכת הזרקה יש מחשב ניהול מנוע - החלוצה בתחום הייתה מרצדס SL 300, ובאותה תקופה על מנת להשיג את כוח המחשוב שמיושם היום במחשבי ניהול שכאלו, היה צורך במספר חדרים.

שינוי מנות ההזרקה במערכות ההזרקה המיושנות והבלתי מממוחשבות היה מתבצע באופן פנאומטי או מכני.

אף על פי כן, רכבי הבנזין שמצויידים במערכת הזרקה מכנית נדירים, ועל אותו משקל מועט גם מספר הרכבים שצויידו בבקרת מחשב למערכות המאייד.

אם כך, ניתן איפוא להגיד שבדייהטסו הנפוצות בארצנו, באם מצויידות הן במערכת הזרקה אזי בהכרח קיים מחשב ניהול ובאם מוזנות הן ע"י מאייד, מחשב כלשהו אינו קיים.

בברכה,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

פורסם
לרכבי בנזין מוזרקים יש מחשב שמפקח על ההזרקה. למנועי סולר לא תמיד יש מחשב.קרבורטור (לפחות אלו שאני מכיר) בד"כ לא כוללים מחשב הזרקה (יכול להיות להם מחשב הצתה כמו באונו, או מערכת אלקטרו-מכאנית להקטנת זיהום אוויר).

איזה דייהטסו יש לך?

זאת שכתובה אצלי בחתימה... איפה בדיוק ממוקם אצלי המחשב? ואיפה שקע הדיאגנוסטיקה שלו ?

Veni Vidi Vici

פורסם

בוולוו שלי משנת 74 יש מחשב הזרקה, אך נראה לי שלא בכל המכוניות בעלות הזרקה חד נקודתית (עקרון פעולה דומה לקרברטור) יש מחשב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לא חובה שיהיה מחשב למערכת הזרקה! אני מצרף פה עוד הוכחה ויאמר שלג'אפס הצבאי אין מחשב והוא בהחלט בעל מערכת הזרקה (אוף אני כל כך אוהב את הרכב הזה)ד"א למי שלא הבין הוא מונע בנזין!!!

פורסם

ממתי הגפ"ס הוא הזרקת דלק לא ידעתי

אחרי כמעט 37 שנות חידשת לי משהו מהותי

איפה הייתי כל השנים..............

אולי טעית ואתה מתכוון לסופה?

אם לא מנסים לא מצליחים

פורסם

לא ארי... גם סופה הוא ג'יפ מוזרק מין הסתם אבל בסופה יש מחשב! הג'פס הוא גם בנזין גם מוזרק גם בלי מחשב והוא נראה לי אחד הדברים הבודדים שאני אוהב בצבא!!! צריך לסוע עליו כדי להבין

פורסם

נתוני הג'פ"ס M151

M 151 A2 Specifications

Engine2319cc. OHV I-4 (Four cylinder in line) Horsepower @ Rpm71 @ 4000 Bore x Stroke, mm98.4 x 76.2 Torque, net Kgm @ Rpm17.7 @ 1800 Compression ratio7.5:1 Gasoline octane no.min 86 Gasoline tank capacity17 gals. Cooling system capacity9 QTS. Crankcase capacity4 QTS. + 1 QT. for filter Fuel SystemHorizontal flush carburator

פורסם

כיף לנהוג? בהחלט. כמו טרקטורון.

מעולה לשטח? ממש לא. מדובר בגוש זבל. בלי LOW , בלי נעילות דיפרנציאל, אפס כוח, צלבים חלשים בטירוף ונוחות תפעול מזעזעת. הסיבה היחידה שמחזיקים ממנו "טוב לשטח" היא שלרוב נוהגים בו אנשים שלא מכירים רכבי שטח טובים.

• תוכן חדש...