Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכל מקרה, לפותח התרד, יש כעת את כל האפשרויות שהוא יכול לעשות ביחד עם כל ההשלכות שיכולות להיות לכל אפשרות, כעת הוא צריך להחליט מה הוא מעדיף, ולפי זה נוכל אנחנו להמליץ לו :-)

זזתי לבסיס :|

שבוע טוב לכם...!

Beeeeeeeiiiitch !!!!!

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלום קצת באיחור מקווה שאוכל לעזור.

לדעתי באמת לא חשוב מה יש לו כרגע באוטו אלא לאן הוא רוצה להגיע ולהתפתח בעתיד.

כשהתחלתי להשקיע באוטו, היה לי סט של פיוניר 210 מאחורה, טויטרים ורדיו דיסק.

אבל כמו שאומרים עם האוכל בא התיאבון וכל והוספתי מגבר החלפתי רמקולים וכן הלאה וכן הלאה.

לדעתי גישתו של פותח הת'רד נכונה במידה ובאמת הוא ירצה להשתדרג בעתיד.

עם תקציב של 2000 ש"ח יש אנשים שבונים מערכת שלמה, אבל לדעתי ואני מניח שתסכימו איתי אם יש מטרה להגיע למערכת איכותית, עדיף להשקיע ולקנות חלק חלק במסגרת התקציב עד להשגת המטרה.

לסיום אם כוונתו להשתדרג בעתיד אני מסכים איתו בקניית מגבר איכותי וטוב בתור התחלה וסביבו לבנות מערכת שתתאים ותמצא את הקנייה.

פורסם

אז עכשיו אני לא מבולבל אבל אני יודע שדי צדקתי מהתחלה.אבל זה לא חשוב.מה שחשוב הוא האם יש לכם המלצה בשבילי או שאני צריך לתת לכם דגמים שאני מתלבט בניהם?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

בתקציב גדול זה הייתי הולך על קיקרים תחפש דגמים שמתאימים לתקציב ותרשום אותם כאן וככה נוכל לעזור לך בדיוק יותר ספציפית למרות שאני אומר לך את האמת הJBL ב900 איכותי באותה רמה כמו מגבר ב2000 ואם אפילו יש הבדל אז הוא האוזן שלך לא תשים לב לשינוי

אך ב2000 ש"ח הפסיכולוגיה וההרגשה הטובה של מגבר יקר ישחקו כאן חזק

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

אולי אני יכול לקבל את עזרתכם בנושא הבא.מרוב שקראתי באינטרנט על מגברים יצאתי מבולבל.והאמת אני גם לא מבין כל מה שאני קורה.אז חשבתי שבמקום לבלבל לכם את המוח עם דגמים ושאר ירקות אולי עדיף שאני אקבל כמה נקודות חשובות ואחליט לבד.אני מתכוון בעצם ל... מה הם הפרמטרים שלפיהם אני בודק אם מגבר הוא טוב?. לפי מתח כניסה? לפי הענות תדרים? לפי שם חברה? וכו' .אף אחד לא כתב מאמר כזה אף פעם?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

לתת לך המלצות לדגמים סתם באוויר, רק כי הם עולים 2000 שקל זה לא רציני, ולא מקצועי.

אפשר לתת לך רשימה של מגברים מפה ועד סין, מדהימים, יפים, איכותיים, חזקים, מדוייקים. וכו.

אבל לקנות מגבר כרגע. נגיד מגבר של 50W RMS כפול 4. יספיק היום. אבל בעתיד הוא יהיה חלש לסט של 100W RMS. ואז אתה צריך לקנות שוב מגבר.

ושתדע, שמכירה של מגבר יקר, מפסידים יותר ממכירה של מגבר זול.

אופציות למגבר 4 ערוצים.

אוריון 4004

מק אודיו, מקסימוס 80.4..... סדרה Z

פייז, CC480

נקמיצי (לא מכיר מחירים)

אלפיין .

פיניקס גולד.

ויש עוד הרבה איכותיים.

תשים לב להבדל גם בנתונים. של וואט בהתנגדות של 4 אום ו 2 אום.

כמה הוא נותן בגישור.

קרוס. , עוד . כרגע לא עולה לי לראש.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...