Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדבר היחיד שקובע זה מה החוזק שלו? אני לא חושב.אני כן חושב שמדובר באיכות טובה יותר .כמו כן רשמתי שאני מחפש שמהוא שיחזיק סטים חזקים בעתיד .כי מן הסתם לקנות אח"כ שוב מגבר זה לזרוק כסף של הקנייה הראשונה לפח.הדבר היחיד המוכר שמצאתי שמתקרב למה שאני רוצה זה הרוקפורד ואני לא רוצה אותו כי לפי מה שקראתי באינטרנט הוא לא מספיק איכותי .אז אני מחפש משהוא יותר טוב.אשמח לקבל המלצה כי עד עכשיו לא קיבלתי אפילו שם אחד.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא יודע למה אתה מתכוון איכות....אני רק אגלה לך משהו קטן ככה שתבין על מה אתה מדבר, מגבר מחברה טובה - לא משפיע על שום איכות של צליל.....

בתקציב של 2000 שקל אני במקומך הייתי עובד ככה :

קונה ב900 שקל JBL מהדיוטי פרי ובעוד 1000 שקל מביא מוראל דוטק.....לזה משדך סאב קצת יותר מאוחר (בעוד אלפיה בערך) וסוף סיפור

פורסם

יש לי סאב ואני לא יכול להחליף רמקולים כרגע בגלל מגבלות ברכב שהחברה בלנצ'יה לא שמו לב אליהן או שלא היה אכפת להם מהן.

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

סוף סוף תשובה לעניין

תודה רבה.

fiat x1/9

פורסם

זאת לא תשובה לעניין.

עתיד נתן לך את התשובה הזאת כי אתה מתנהג כמו ילד ולא מוכן להקשיב לכאלה שמבינים יותר טוב ממך.

Beeeeeeeiiiitch !!!!!

פורסם

אתה יודע מה LBC יכול להיות שאתה צודק ואני טועה.אבל אני עדיין חושב שאם אני מעוניין בעתיד לשפר את הרמקולים אני לא צריך לקנות משהוא שיספיק לעכשיו אלא משהוא שיהיה טוב גם אח"כ כדי לא לקנות פעמיים.ושוב יכול להיות שאני טועה.

fiat x1/9

פורסם

בזה אתה לא טועה.

אבל אתה חושב שאם תקנה מגבר ב 2000 שקל זה יפתור לך את הבעיות ויימנע ממך לקנות שוב מגבר ??

למשל, אם תביא חלקים ברמה מאוד מאוד גבוהה, אז המגבר של ה 2000 שקל לא יספיק לך ותצטרך להחליף אותו ליותר טוב, והנה, בסוף יצא שקנית שוב מגבר.

די קשה לעשות חישובים כאלה כאשר אתה לא יודע מה יהיה השדרוג שלך בעתיד, ואם תחליט בסוף לא לשדרג, אז מה לא חבל על הכסף ?

Beeeeeeeiiiitch !!!!!

פורסם

אוקיי.יכול להיות שזה מה שפספסתי כל הזמן.עכשיו אני מבין למה התכוונתם.אז איך אפשר לבחור את המגבר האופטימלי הרי כל החיים המערכת תשודרג ואני הרי לא יודע איזה רמקולים יהיו לי באוטו בעוד שנתיים.

fiat x1/9

פורסם
אוקיי.יכול להיות שזה מה שפספסתי כל הזמן.עכשיו אני מבין למה התכוונתם.אז איך אפשר לבחור את המגבר האופטימלי הרי כל החיים המערכת תשודרג ואני הרי לא יודע איזה רמקולים יהיו לי באוטו בעוד שנתיים.

אני שמח שסוף סוף הבנת... :-)

תאמת, זה די קשה לבחור את מגבר בצורה הזאת שאתה רוצה, ואמרת דבר נכון, המערכת תמיד תשודרג, זאת הבעייה בנושא הזה.

לכן הדרך האופטימלית והחסכונית אגב ביותר לבחור את המגבר היא פשוט בצורה שתתאים למה שיש לך כרגע, אך בגלל, שהתקציב שלך הוא לא כל כך נמוך, אז בשביל לקבל, לפחות כרגע, את התמורה הטובה ביותר היא להוריד קצת מהתקציב של המגבר, ולהביא רמקולים יותר טובים שיתאימו למגבר הנוכחי.

Beeeeeeeiiiitch !!!!!

פורסם

אין מצב להחליף רמקולים כרגע בשום אופן.יש מקום ל6X4 מקדימה שזה ג'יפה אבל אני לא אשאר עם האוטו הזה לנצח.

fiat x1/9

פורסם

צודק, זה באמת מקטין לך את האפשרויות.

אז תראה, אני יגיד לך ככה.

במצב הזה שיש לך באוטו אתה לא תרגיש הבדל בין מגבר של 400 שקל למגבר של 2000 שקל.

אם אתה בכל זאת מעוניין לשדרג, אני הייתי מציע לך ללכת על מגבר זול שמספיק לרמקולים ותחסוך את הכסף הזה, ואז בעתיד אם באמת תשדרג רמקולים תוכל למכור אותו ואז להביא מגבר אחר.

ככה גם אם תפסיד ההפסד יהיה קטן, לעומת הסיכון להפסד גדול יותר בעתיד.

Beeeeeeeiiiitch !!!!!

פורסם

חברים אני לא כלכך מבין למה אתם כועסים עליו שהוא רוצה לקנות מגבר טוב יותר מאשר זבל סיני ב500 ש"ח...

הוא רוצה להשקיע 2000 ש"ח על מגבר שהוא יוכל להשתמש בו בעתיד,סבבה, למה לא?

הוא לא דיבר פה על מגברים מטורפים של 4*100 וואט RMS, הוא יכול לקנות מגבר שיתן לו לכל יציאה 50 וואט RMS וזה יהיה מצויין,וגם בעתיד הוא יוכל להשתמש בו.

לגבי המידה של הרמקולים, אז יש סטים של קומפוננט גם 4 אינטש שמתאימים בלנצ'יה,והם נהדרים כמו הדרגסטר וכו', ועל מגבר איכותי זה בכלל נהדר.

שקונים מגבר טוב זאת השקעה גם לעתיד,וגם אני בדעה שלא לקנות זבל סיני ב400 ש"ח, כי זה מה ש"מספיק לי עכשיו", עדיף מגבר סביר איכותי, הרי גם ככה, לא חייבים להתפרע ולשמוע על פול ווליום ולנצל את ההספק של המגבר עד הטיפה האחרונה, ניתן לחבר קומפוננט של 50 וואט על מגבר שמוציא גם 80 ו100 וואט RMS, הכל עניין של כיוון...

אני גם כמו בדעה של עתיד , לקנות מגבר כמו הJBL 75.4 ולהוסיף את שאר הכסף על קומפוננט יותר איכותי יעשה את העבודה נהדר,גם ברכב הבא.

לא צריך להשתמש במקום המקורי של הרמקולים באותו, סה"כ לעשות "בנייה" לסט של 5.25 בלנצ'יה זה לא תורה מסיני,ונעשה כבר בעבר.

לכן אפשר לרכוש איזה סט קומפוננט של 5.25 בסביבות ה 600-700 ש"ח משומש או אפילו ב1000 ש"ח חדש כמו הדוטק של מורל,או אם רוצים משהו חלש יותר אז כמו הFNP,FNX של רוקפורד והם ישבו נהדר על מגבר כזה.

ואז ניתן לסגור עסקת חבילה של 2000 ש"ח על מגבר וקומפוננט, ואולי להוסיף עוד טיפה על בנייה נחמדה לסט בהתאמה.

under construction..

פורסם

הוא אבל לא רוצה להשקיע באוטו הזה ולא רוצה לעשות בנייה.

ורק כשהוא יחליף אוטו הוא יעשה זאת, אז אי אפשר לדעת מה יהיו הרכיסים ויכול להיות שהזבל הסיני יספיק גם להם, זה לא חוכמה לבוא ולהמליץ סתם, ואם כבר עושים את זה מבלי לדעת מהם הרכיבים, אז עדיף לתת לו בסכום שהוא רוצה- 2000 (ולא 900).

Beeeeeeeiiiitch !!!!!

• תוכן חדש...