Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הראלי היום בדרום.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

**מריוס - אין צורך לצטט את כל ההודעה שלי שהיא הקודמת בשרשור, מי שרוצה לקרוא אותה פעמיים יכול לעשות זאת גם במיקומה המקורי**

הנושא הוא תקנים ובטיחות ואין זה משנה באיזה רכבים מדובר.

ההסבר שלך עונה לחלק מהשאלה ואכן התיחסותך מהווה דוגמא חיובית .

באשר ל"חצי השני"...מתוך התמונות שהצגתה מעל דפי הפורום, ראיתי מס' רב של שינויים במכלולי הרכב, מבנה וכדומה.

כמו כן הבנתי שההספק הועלה באמצעות מערכת טורבו.

פשוט מעניין אותי כמהנדס מכונות מי היא הרשות הבודקת והמאשרת בארה"ב את שינויי המבנה, מערכות פרקי הגה, שינוי מערכת בלימה וכו' והאם יש רישום והגבלה ברשיון הרכב שלך?

בברכה,

מריוס

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אין בדיקה של שינויי מבנה, מדובר ברכב למסלול בלבד נטול רשיון תעבורה נורמלי, הבדיקות שהרכב עובר הן בדיקות של כל אחד ואחד מהאיגודים שאני משתתף בימי המסלול שלהם, בבוקר לפני שעולים למסלול.

בכל מקרה, אני מעביר את הרכב הרבה יותר בדיקות ממה שכל איגוד נורמלי מעביר אותו.

מוטי.

פורסם

ראיתי את הסיטרואן זד אקס וולקן הצהובה על גרר בכביש גהה (או איילון) מסיטרואן בי אקס מודל 90 אפשר לעשות רכב ראלי?

מחפש אופניים....אופנייםםם:wink:

מי שיודע\ראה\שמע\מכיר\יש לו שיצור איתי קשר בפרטי..

אופניים עם מספר ....בדיוק כמו שהיה פעם עם כמה שיותר חלקים מקוריים.. חלודה- לא חשוב כמה חלודה יהיה אבל רק לא במצב שלא יהיה אפשרי לשיקום..

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=85624

תודה, אור

פורסם
ראיתי את הסיטרואן זד אקס וולקן הצהובה על גרר בכביש גהה (או איילון) מסיטרואן בי אקס מודל 90 אפשר לעשות רכב ראלי?

מכל רכב אפשר - השאלה אם יש לך כסף ואם זה בכלל כדאי...

(תשובה רצינית לשאלה לא רצינית...)

אלון

• תוכן חדש...