Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנשים אני חייב את עזרתכם שוב.

היום אני נוסע לי לתומי מפעיל מזגן הכל טוב ויפה

פתאום המד טורים החליט שבה לו לרדת ירידות רציניות.. לאזור 400, 500 טורים, שהרכב אמור להיות על -950-900 טורים בערך.

שכיביתי את המזגן הטורים חזרו להיות יציבים, עכשיו אני יודע שחלק יגידו שזה המנוע צעדים אבל תקראו רגע עד הסוף.

עכשיו כל פעם שנסעתי ממקום למקום מהבוקר ועד עכשיו כל פעם שאני עומד במקום הטורים יורדים להם לאזור ה-400,500 טור' ואז עולים חזרה .

וחשוב לציין שהטורים רק יורדים ולא יורדים ועולים

מה יכולה להיות הבעיה פה?!

אני לגמרי השתגעתי מהרכב הזה בזמן האחרון.

דבר שני ששמתי לב עליו זה שהאוטו לא סוחב טוב בטורים נמוכים, נגיד אם אני מתחיל נסיעה ומעביר לשני ושהשני בטורים נמוכים אני נותן קיק , הרכב ממש לא זז ואם זה בטורים גבוהים הרכב מגיב יותר טוב אבל לא מה שהיה פעם.

מישהו מכיר את התופעה

עזרה בבקשההההה!

פורסם
אנשים אני חייב את עזרתכם שוב.

היום אני נוסע לי לתומי מפעיל מזגן הכל טוב ויפה

פתאום המד טורים החליט שבה לו לרדת ירידות רציניות.. לאזור 400, 500 טורים, שהרכב אמור להיות על -950-900 טורים בערך.

שכיביתי את המזגן הטורים חזרו להיות יציבים, עכשיו אני יודע שחלק יגידו שזה המנוע צעדים אבל תקראו רגע עד הסוף.

עכשיו כל פעם שנסעתי ממקום למקום מהבוקר ועד עכשיו כל פעם שאני עומד במקום הטורים יורדים להם לאזור ה-400,500 טור' ואז עולים חזרה .

וחשוב לציין שהטורים רק יורדים ולא יורדים ועולים

מה יכולה להיות הבעיה פה?!

אני לגמרי השתגעתי מהרכב הזה בזמן האחרון.

דבר שני ששמתי לב עליו זה שהאוטו לא סוחב טוב בטורים נמוכים, נגיד אם אני מתחיל נסיעה ומעביר לשני ושהשני בטורים נמוכים אני נותן קיק , הרכב ממש לא זז ואם זה בטורים גבוהים הרכב מגיב יותר טוב אבל לא מה שהיה פעם.

מישהו מכיר את התופעה

עזרה בבקשההההה!

תתחיל עם החלפת מסנן אוויר , והחלפת מסנן דלק!

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה החלפתי פילטר דלק+אוויר והבעיה עדין ממשיכה

אולי שמתי את הפילטר דלק הפוך? האם זה משפיע?

הרכבתי את הפילטר בצורה שהצינור שמעביר דלק (שנשפך ממנו דלק) מחובר עם כיוון החץ לכיוון הצינור שלא יוצא ממנו דלק (ככה אמרו לי בסיאט) האם ככה מרכיבים או שטעיתי?

פורסם
צביקה החלפתי פילטר דלק+אוויר והבעיה עדין ממשיכה

אולי שמתי את הפילטר דלק הפוך? האם זה משפיע?

הרכבתי את הפילטר בצורה שהצינור שמעביר דלק (שנשפך ממנו דלק) מחובר עם כיוון החץ לכיוון הצינור שלא יוצא ממנו דלק (ככה אמרו לי בסיאט) האם ככה מרכיבים או שטעיתי?

הכוון צריך להיות מהצינור שהולך מהטנק לכוון הצינור שבא מהמנוע/ או מהמשאבת דלק!

הסברתי לך גם בה.פ!

המשך לדוויח , מירב הסכויים שהבעייבה במסנן

דלק!

אך יש בכל זאת לבדוק פרמטרים נוספים!

בהצלחה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

טוב אז ככה ציירתי תרשים של הפילטר דלק נא להתבונן ותנסו להסביר לי איך להרכיב אותו..

תודה מראש.

דרך אגב אני חיברתי אותו כך...

הצינור שמעביר דלק מהטנק מחובר לכיוון החץ זאת אומרת שהחץ משלים את כיוון זרימת הדלק , לצינור השני.

לא כך מחברים?

תרשים.JPG

פורסם

אביתר, חיברת את האוטו למחשב? אולי הלך חיישן חמצן? (את זה אפשר לגלות בבדיקה בחיבור למחשב) וכפי שכבר אמרו כאן, מתי החלפת פלאגים? בדוק את מצבם, והחלף במידה וצריך.

פורסם

פלאגים הוחלפו לפני 1000 ק"מ

חיברתי את האוטו למחשב והייתה באמת תקלה בחיישן חמצן אבל גם הוא הוחלף..

דרך אגב החלפתי פלאגים לבד אולי פה הבעיה?

חוץ מבעיית הסחיבה ושהטורים נופלים אין עוד בעיה באוטו

ובחיבור למחשב לא זוהתה שום בעיה אחרי החלפת חיישן חמצן

פורסם

יש לי את הבעיה הזאת כבר הרבה זמן

בהתחלה חשבתי שזה כיוון הצתה, קלאץ . שתיהם נעשו וללא כל שינוי

עכשיו החלפתי גם פילטר וזה עדיין אותו דבר

גם חיישן אוויר הוחלף

אני מקווה שהבעיה שלי לא מהמנוע עצמו! כי בסך הכל האוטו שמור

פורסם

תבדוק את כלל מערכת ההזרקה. יחידה רגישה באיביזות מהשנים 94-99 (ויקרה...)

אצל אחי הגדול באיביזה 95 1.4 היא נהרסה, שהחלפנו אותה הבעייה נפתרה לחלוטין.

גם הוא החליף קלאץ', חיישן חמצן, פלאגים, חוטי הצטה (בדוק את שלמותם, אצל אחי אחד מהם היה גמור לחלוטין)

• תוכן חדש...