Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

חזרתי אתמול מהצבא ולקחתי היום את האוטו לסיבוב...בהתחלה הכל היה מצוין ואחרי שעצרתי אצל חבר וחזרתי לאוטו המערכת לא עבדה וגיליתי שהמגברים נכנסים לפרוטקשן ישר כשאני מפעיל את המערכת.

בדקתי את הפיוזים של המגברים וכולם בסדר וגם הפיוז הראשי בסדר גמור

המגברים הם של לאנזר...HTG424 וHTG224

כל הצעה לפיתרון תתקבל בברכה

תודה מראש

פורסם

טוב הייתי שבוע בבסיס אז לא יכולתי לענות.

היום בדקתי את כל הרמקולים-ניתקתי את כולם כולל הסאב ועדיין המגברים נכנסו לפרוטקשן...מה שאומר שהבעיה לא ברמקולים(ככה אני מאמין).

הבעיה גם לא בRCA כי בדקתי גם אותו(ניתקתי והדלקתי את המערכת) למרות שמראש לא חשבתי שהבעיה תהיה שם.

כל הפיוזים תקינים ויושבים טוב..העניין הוא שהמגברים לא נכנסים למצב פרוטקשן ויוצאים וככה שוב ושוב..הם עם ההדלקה של המערכת לא מנסים אפילו לפעול וישר הנורת פרוטקשן נדלקת.

למישהו יש עוד רעיון לפיתרון?

תודה מראש

פורסם

הם מחוברים על אותו הכבל?

ניסת לחבר כל מגבר בנפרד?

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

אולי יש בעיה במגבר, קח אותו למעבדה לבדיקה.

לפני זה תעבור אצל מתקין מקצועי שיבדוק לך את החיווט והמערכת.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

המגברים מחוברים עם כבל 4 גייג שמתפצל ל2 של 8 גייג ומינוס לכל מגבר בנפרד.

הם מחוברים אחד לשני רק בREMOTE.

העניין הוא שכרגע אין לי זמן ללכת למתקין כי אני בטירונות ואני יסגור שבועיים עכשיו...אחרי השבועיים האלה בעצם סיימתי ואז אני ילך למתקין או לחנות ממנה קניתי.

בכל מקרה אם למישהו יש עוד הצעות לבדיקה מה יכול להיות הגורם אז תודה מראש

פורסם

ואחרי הפיצול יש לכל כבל פיוז משלו?

תנסה לחבר את ה4 גייז ישירות לכל מגבר וכמובן גם הרימוט לכל מגבר בנפרד ותראה אם יש בעיה.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם
ואחרי הפיצול יש לכל כבל פיוז משלו?

תנסה לחבר את ה4 גייז ישירות לכל מגבר וכמובן גם הרימוט לכל מגבר בנפרד ותראה אם יש בעיה.

אין לכל כבל פיוז משלו...אמרו לי שזה לא הכרחי

את הרימוט גם חיברתי לכל מגבר וזה לא עבד אבל לגבי הכבל אתה חושב ששם יכולה להיות הבעיה?

פורסם
אין לכל כבל פיוז משלו...אמרו לי שזה לא הכרחי

את הרימוט גם חיברתי לכל מגבר וזה לא עבד אבל לגבי הכבל אתה חושב ששם יכולה להיות הבעיה?

במידה ויש 4G שמתפצל לשני 8G חובה פיוז בפיצול ופיוז ל4G בתא מנוע,

במידה ומפצלים מ4G לשני 4G צריך פיוז רק בתא מנוע.

כמו שזה נשמע כרגע הבעייה היא במגברים.

תבדוק אחד אחד, תחבר להם את ה4G ותראה אם אחד מהם נדלק.

אם לא לך לטכנאי.

Race Smart

פורסם
במידה ויש 4G שמתפצל לשני 8G חובה פיוז בפיצול ופיוז ל4G בתא מנוע,

במידה ומפצלים מ4G לשני 4G צריך פיוז רק בתא מנוע.

כמו שזה נשמע כרגע הבעייה היא במגברים.

תבדוק אחד אחד, תחבר להם את ה4G ותראה אם אחד מהם נדלק.

אם לא לך לטכנאי.

אז אתה אומר בעצם שאני הייתי צריך שיהיה לי 3 פיוזים לכבלים של ה+ (אחד לראשי ועוד אחד לכל אחד מה8G) ?

אתה אומר שהבעיה יכולה להיות בכבלים של ה+?זה היה ככה כבר כמעט 3 חודשים ולא הייתה שום בעיה עד עכשיו...

• תוכן חדש...