Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את הדבר הראשון שעשיתי תדלקתי ב 98 במקום 95 - שהמנוע יעבוד חלק יותר

מה אני עוד יכול לעשות... חשבתי לשטוף את הרכב טוב - אבל מבחינה שניה כשהוא שטוף נראים כל הנגיעות הקטנות שבו...

כי יש גם תוצאות על "מרכב" שכולל את כל הדברים האלה !!!

מה כדאי מה צריך... ותאחלו לי בהצלחה

תודה.

:silly: Cx5 - 2012

פורסם

שים K44.

שים תוסף לשמן של אנרגי ( עולה 90 ש"ח).

הקומפרסיה תהיה גבוהה יותר והמנוע שקט יותר, כמו כן הרכב יסחוב יותר טוב עם ה K44.

פורסם
שים K44.

שים תוסף לשמן של אנרגי ( עולה 90 ש"ח).

הקומפרסיה תהיה גבוהה יותר והמנוע שקט יותר, כמו כן הרכב יסחוב יותר טוב עם ה K44.

אחרי K44 צריך להחליף שמן ופילטרים לא ?

.

ומה התוסף לשמן יעזור ? יש לי שמן חצי סינטטי חדש. של וואלוולין

פורסם

אחרי K44 לא צריך להחליף שום שמן.

תוסף לשמן של אנרגי משפר לך ביצועי מנוע, מעלה קומפרסיה , מוריד רמת CO . (זה לא שמן דבש,למרות שגם שמן דבש ייתן לך ביצועים יותר טובים אבל יהרוס לך את המנוע לטווח רחוק).

שים את התוסף לשמן ולדלק וסע 15 דקות - לבדיקה.

על המחשב הרכב ייתן תוצאות יותר טובות משמעותית = בדוק!!!

השאלה היא האם שווה לך להשקיע 150 שקל על רכב לא שלך....

לפני כשלוש שנים עבדתי באוטו סנטר , רכב לפני בדיקה עם מנוע בניצולת של 60% מתוך 100%, היה מוסיף לו תוסף שמן דבש+K44 על רבע מיכל, עושה סיבוב, חוזר והפלא ופלא הקומפרסיה עלתה , CO נמוך, יותר כ"ס...

פורסם

אני לא מאמין בכל תוספי הדבש ושאר הטיפולים לגומיות וכו דרך השמן דבר ראשון כי אני מזלזל בהשפעתם ודבר שני

למה לעשות את זה?

ממש לא יפה לדעתי לנסות לעבוד על אנשים בדברים כאלה!!!

דלק יותר טוב וניקוי מנוע עם תוסף למשל זה סביר!

אבל תוספים כדי להעלות קומפרסיה ולהוריד זיהום לדעתי זה כבר מוגזם!

אגב אחרי התוסף מומלץ להחליף בגלל שחלק מהפיח מגיע לשמן ומקצר את יעילותו ואורך חייו!

פורסם

שווה שווה - אולי הרכב ישאר שלי - אתה לא יודע איך האנשים פה מתעקשים על שטויות לפעמים

בקיצור מאיפה אני יכול להשיג אותם ב 150 שקל אני יודע ש K44 עולה 100 שקל

ואחרי התוסף שמן מנוע - צריך להחליף פילטר שמן?

פורסם

K44 עולה 80 שקל

התוסף אנרגי ורק אנרגי,מצוייר עליו מין אגרוף, הבקבוק בצבע שחור, לא צריך להחליף שמן ולא כלום, עולה 90 שקל, את השיפור אתה תרגיש מיידית.

אני אישית לא בעד תוספים כי הם מתפוגגים מהר מאוד, אני אישית מעדיף שמןאיכותי וזהו אבל רגעית, אם אתה מוכר ומעלה בדיקה אז זה ייתן לך נתונים טובים יותר, אין אפס.

שים את התוספים לפני הבדיקה ואתה מסודר.

עוד דבר תמיד פותחים את מכסה הרדיאטור ולפי זה כמעט לכולם אומרים שיש חלודה ברדיאטור או שצריך להחליף נוזל,וכל הבבל"ת הסטנדרטי שמופיע בכל בדיקה, פשוט פתח את המכסה ונקה אותו, תמיד מצטבר במכסה מין גיפה כזאת,כמו כן נקה את מכסה השמן, תבריק אותם מבפנים.

בבדיקה יפתחו אותם ויראו שהכל נקי ומבריק.

פורסם
אני מוכר את הרכב - מה כדאי לעשות על מנת שבבדיקה יצאו התוצאות הכי טובות
לשמור עליו ולטפל בו יפה לפי הספר.

פעולות אחרות יכולות להיחשב כ"תחום אפור" שאתה לא רוצה להיכנס אליו, לדעתי.

דניאל

MCS 2008

פורסם

כל התוספים האלו לא יוכלי בצורה דרסטית להפיח חיים במנוע מת.

אז אם הרכב שלך תקין לחלוטין ועבר טיפולים בזמן,אין שום סיבה לפחד מבדיקה ולשים כל מיני תוספים.

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

• תוכן חדש...