Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אהלן.איזה אוטו זה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדהים באיזו מהירות אתם עוברים מנושא של "איזה מכונית יש בתמונה" ל"מי פה מתעסק עם מטריצות ורובוטוים"... ;-)

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

מטריצות לא נועדו רק בשביל פתירת משוואות של אלגברה בוליאנית אלא גם האלגברה הרגילה שלומדים בבית הספר. כשעשיתי מעבדות באלקטרוניקה בבית הספר - המכשיר שעליו היינו תוקעים את השבבים (שעובדים על בסיס אלגברה בוליאנית) - נקרא בפשטות מטריצה.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

מה אתה אומר...

אבל עד אז - בואו נעשה חיים :)

אגב - מה עשו עם הרכב אחרי שנגמרו צילומי הסרט?

פורסם

אתם המנהלים "עם הכינוי בירוק" מבקשים מאיתנו לענות על ההודעות לעניין - ואם אנחנו לא יודעים אז פשוט לא לענות... תנו לנו דוגמא - תראו מה רשמתם למעלה - אף אחד מכם לא תרם בהודעות שלו...

סליחה אם זה פוגע אבל זה מעצבן שמבקשים משהו ולא עושים אותו .

.

מדהים באיזו מהירות אתם עוברים מנושא של "איזה מכונית יש בתמונה" ל"מי פה מתעסק עם מטריצות ורובוטוים"...
מעניין מי התחיל את כל זה ;-)

:silly: Cx5 - 2012

פורסם

לסיכום,קחו את הגלולה הכחולה,תקומו היום בבוקר ולא תזכרו דבר ממה שקרה בשרשור זה.

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

פורסם

יונדאי - איכסה

אז מה באמת עשו עם האאודי אחרי צילומי הסרט - מישהו יודע?

פורסם
אתם המנהלים "עם הכינוי בירוק" מבקשים מאיתנו לענות על ההודעות לעניין - ואם אנחנו לא יודעים אז פשוט לא לענות... תנו לנו דוגמא - תראו מה רשמתם למעלה - אף אחד מכם לא תרם בהודעות שלו...

סליחה אם זה פוגע אבל זה מעצבן שמבקשים משהו ולא עושים אותו .

.מעניין מי התחיל את כל זה ;-)

נכון, זה נורא מעצבן.

גם מעצבן שמשתמש כלשהו מרגיש שהוא מסוגל לתת הערות על אופן הנהלת הפורום במהלך שרשור וחשב שזה לגיטימי למרות שכלל מס' 1 של הפורום מציין בפירוש את ההפך :idea:

אבל נעזוב את זה לרגע, קח תשובה רצינית.

יש חוש הומור ויש חוש הומור, חלק מהמנהלים (אנשים דוגמת רזמל ואישפוז) גם ניחנים בו.

יש גם רבים מהמשתמשים שנהנים מחוש הומור בריא.

כל עוד הדברים נעשים במסגרת הטעם הטוב ולא בהגזמה פראית אין עם זה בעיה.

יש שרשורים שבאופיים דורשים התייחסות רצינית יותר ותשובות עם יותר משקל מ"איזו אודי זו?", בעיקר בפורום הטכני... כששרשורים כאלה הופכים לשרשרת בדיחות רמה ד' ממשתמשים שאין להם מושג על מה הם מדברים המנהלים עושים את הסוויץ' מהרוח הקלה ומתחילים לערוך כי יש אנשים שלא מבינים את גבול הטעם הטוב.

מבין?

ולהבא, אבקשך לקרוא את כלל מס' 1 של הפורום ולהיצמד אליו.

מוטי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...