Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ארוע ראלי ספרינט בדרום 5.8.05

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מציע ארוע ראווה - נבחר מסלול טכני - ספרינט. כולם - אבל כולם ינהגו על רכב אחד - אני תורם את הרכב שלי (כמובן שיובל מתחייב לתרום לי אחרי האירוע צמיגים מתלים תומכי מנוע וכו') או שיובל אולי יתרום אימפרזה - זה יהיה הכי טוב :twisted: !

יכול להיות מדליק, לא?

וקובי, אחי **בן אבי ולא אנוכי** - אתה יודע שאין נהג אחד בארץ שאני מחזיק ממנו יותר ממך - אז בחיאת דינכ...

אוהב אותך הרבה, אחי **צאצא זכר לשם אבותינו** ...

אלון

• תגובות 134
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בואו נגמור כבר את השרשור המזו... הזה...

למה אף אחד לא שם תמונות שלי? סתאם....

אני מחפש את הסרטון של מאקינן (קובי כהן) נוהג ב S16 שלי באירוע שהוא ארגן - אמרו לי שצלמו את זה ל AXN וזה באינטרנט - יש איזה עכבר אינטרנט שיכול למצוא את זה....

אלון ( לואב,סבאסטיאן לואב - בשבילכם).

פורסם
מרשל אריה פאהן

אל תיתמם אתה לא ניטרלי

קלטתי אותך הא פאהן?

אני לא קלטתי. אתה יכול להסביר (או רק לרמוז רמיזות שאפילו אותן אני לא מבין)?

אגב... אף אחד לא נייטרלי, ואני חושב שגם לא טוען לנייטרליות. אבל בין זה לבין זריקת רפש אמורפי- המרחק רב.

אסף.

פורסם
קובי

יש בקרוב ישיבה של ועד העמותה, דבר עם המזכיר, שם תעלה רעיונות לא נשמע יותר הגיוני?

הגיוני מאוד זקוקים לישיבה דחוף,כולל מארגני מרוצים ואנשים חיצוניים שאולי יכולים לעזור

בבנית תקנון עוגן

פורסם
בואו נגמור כבר את השרשור המזו... הזה...

למה אף אחד לא שם תמונות שלי? סתאם....

אני מחפש את הסרטון של מאקינן (קובי כהן) נוהג ב S16 שלי באירוע שהוא ארגן - אמרו לי שצלמו את זה ל AXN וזה באינטרנט - יש איזה עכבר אינטרנט שיכול למצוא את זה....

אלון ( לואב,סבאסטיאן לואב - בשבילכם).

אלון סבאסטיאן,

אחי אתה רושם, יום שישי הזה 12.8.05 בשעה 14:55 בצהריים

בערוץ 6 בכבלים סיקור אירוע לטרון בתוכנית AXN מאניה

ואם הפסדת יש שידורים חוזרים 22:00 ובשבת 11:40 ו-19:35

ואולי תראה את המטוס s16 שלך ואת מאקינן :-D

אז רשמת,

כולם מוזמנים לראות, אני אשמח אם מישהו יעביר לינק למחשב לטובת

אלו עם YES

פורסם
אלון סבאסטיאן,

אחי אתה רושם, יום שישי הזה 12.8.05 בשעה 14:55 בצהריים

בערוץ 6 בכבלים סיקור אירוע לטרון בתוכנית AXN מאניה

ואם הפסדת יש שידורים חוזרים 22:00 ובשבת 11:40 ו-19:35

ואולי תראה את המטוס s16 שלך ואת מאקינן :-D

אז רשמת,

כולם מוזמנים לראות, אני אשמח אם מישהו יעביר לינק למחשב לטובת

אלו עם YES

גדול! נקווה שהסיקור הפעם יהיה טוב יותר מהסיקור הקודם!

מנהלים, יש מצב לשים את זה בדביק לכמה ימים?

אולי נרוויח עוד כמה עיניים שיצפו?

אלון

פורסם
מרשל אריה פאהן

זה בדיוק למה שאני מתכוון!!

אל תיתמם אתה לא ניטרלי, בשביל מה אתה מוסיף אש?

מה יש להסתיר? קודם אתה מזלזל ב15 אמרגנים מול 15 מתחרים אח"כ אתה מחמם ורומז רמיזות

אתה חבר בעמותה? היית פעם נוכח בישיבות? ראית כמה זמן וכסף אנשים השקיעו?

ניצן אתה הבנת? הוא נסע לברזיל להביא לי קפה והקפה לא היה ערב לחיכי,

קלטתי אותך הא פאהן?

הרמתי אתמול טלפונים לחברים לברר ,אולי יש ישיבות עמותה שבהם מעלים ודנים בכל העניינים החשובים האלו שעולים פה ,ודואגים לתקן אותם כדי שיהיה טוב יותר ,מסתבר שלא, אין ישיבות כאלה ,פעם בשנה עושים אסיפה כללית שבה גם ממנים את היו"ר ואת המזכיר לקדנציה נוספת ,מעבר לזה יש ישיבות ועד מצומצמות שזה אומר דני לוי אהוד לוי יובל מלמד ומי מחברי הוועד שמגיע ,

אז בקשתי מאהוד (מזכיר העמותה שהוא גם חבר ) להגיע לישיבה הבאה והוזמנתי להגיע ,ואני אגיע לפגישה הזאת ולכל פגישה נוספת שתהיה

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם

שלום גל,

התיחסותך הנחרצת לתכנים שהועלו בשרשור מוזרות לאור הצהרתך:

אני לא נהג מרוצים ולא ארגנתי אף פעם אירוע כזה, ואני גם לא ילד שקיבל אתמול את הרשיון. מה שאני כן זה אדם בוגר עם לא מעט ניסיון בחיים ושמאוד אוהב את כל מה שקשור לתחום הרכב, כולל ספורט מוטורי.

אם אינך מעורה בארגון ואתה לא נהג מרוצים ...איך אתה קובע שמדובר על ויכוחים מטומטמים?

המארגנים והמשתתפים העלו נושאים שמטריד אותם עקב מעורבתם האישית והמקצועית , אולי בצורה לא

"אקדמית", מנוסחים ע"י עו"ד... אבל מתוך נסיון מעשי .

אתה ממשיך וטוען (פרדוקסלית):

מצד אחד, מאוד משמח אותי שמארגנים בארץ מרוצים מסוג זה שאתם מתדיינים עליו ושהספורט המוטורי הולך ומתפתח בארץ (ללא קשר לחוק). החשיפה בפורום לקיום המרוצים עשתה לי חשק גדול להגיע בתור צופה לארועים אלו ואולי בעתיד לתרום להם (כלכלית ו/או ארגונית).

אם הנושאים לא היו מועלים פורום , יתכן שכלל לא היית מתעניין ?...לפי דבריך אתה מעוניין להיות מארגן ויועץ? אין לך כל ידע בתחום, שוב לפי דבריך, ובכל זאת אתה מרשה לעצמך לנקוט בלשון של זלזול ולטעון על אי מקצועיות - בהתבסס על מה?

אבל, כשאני קולט מהויכוחים המטומטמים שלכם (כן - מטומטמים) על מה שקורה מעל ומתחת לפני השטח בענף הצעיר הזה, ברור לי שבצורה הזו אין לענף שום סיכוי (ולא צריך להיות מומחה בתחום כדי להבין את זה). מאבקי כח, מאבקי אגו, חוסר מקצועיות, חוסר ארגון ובעיקר חוסר שיתוף פעולה.

ואתה ממשיך ומעביר ביקורת בלי להיות נוכח בארועים...

ואת כל זה אני אומר בלי להיות נוכח בשום ארוע עד כה.

כאחד שמכיר את הנושא גם מקצועית, מסקר ומבין את התלבטויות, המלחמות, הויכוחים והאי הסכמות, לדעתי לגיטימי להעלותם בהסתייגויות מסוימות, ועל פניו נראה ש"הביקורת" ה"בונה" שלך לא "טלית שכולה תכלת" !

הכתיבה והבעת הדעות (גם אם לא תמיד בשפה ספרותית) ללא מורא , מהווה כלי לשינוי עמדות, שינוי תפיסות ראורגניזציה והפקת לקחים לצורך השגת המטרה - ספורט מוטורי.

מריוס,

עורך האתר למכוניות ספורט בישראל

פורסם

מריוס שלום,

מה שאני מנסה להגיד זה, שאפשר להבין מכתיבה של אנשים דברים שהם מעבר לנכתב, ללא קשר לרמת תרבות הדיון או להתחממות הראש (שעל הכתפיים לא של המנוע).

לגיטימי להעיר הערות, להתווכח, לתקן ולהתמרמר. בנוסף, אין לי שום דרך לבקר את ארגון המרוצים או כל פן מקצועי בענף. אם השתמע מדברי שעשיתי זאת - אני מתנצל. הביקורת שלי היא על כך שמהתכתבות זו (וזו לא היחידה) ניתן להסיק על "זרמים תת-קרקעיים" מרובים בין העוסקים בתחום (גם אם יומיים אחרי ה"כאסח" הם כולם אחים).

מעבר לכל זה, אני עדיין חושב שהפורום הוא לא המקום לריבים (או דיונים נוקבים, אם תבחר) המקצועיים בענף. ארגון רציני דואג שהביקורות וההצעות השונות יתדיינו בפורום המתאים (רמז - לא אחד שברשת). דרך אגב, אני לא היחיד שחושב כך, בשרשור קודם בהקשר דומה עלו טענות מסוג זה ע"י כותבים אחרים (חלקם נהגים אם איני טועה).

ושוב, כפי שכבר כתבתי, אני מאוד מקווה שאני טועה.

בנוגע לנושא תמיכה בענף, כתבתי כלכלית/ארגונית, והתכוונתי ארגון ניהולי ולא ארגון תחרויות. תאמין לי שאני אדם שיודע בדיוק מה הוא יודע ומה לא.

והערה אחרונה, התגובה הראשונה שלי נכתבה בכוונה בשפה בוטה. אם אני חי בסרט והכל אצלי בראש - יצאתי אדיוט ואני אחיה עם זה. אבל אם אפילו משהו קטן מדברי היה נכון והפיל איזשהו אסימון אצל אדם או שניים, אז אולי יצא מזה משהו.

peace and love

גל

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

אני חושב שתשלח לי את המכסה המנוע שלך ואני כבר אסדר לו התאמות לAX שלי

כך מע" האיורור תעבוד 100%

אך יש בעייה קטנה עם מע" זו תהיה ברכבי המנוע יקבל יותר חול מאשר אוויר

חבוב אני רוצה פיתרון למצב קיים זווית. גודל .גובה.

ועם בכלל זה ייתן משהו

• תוכן חדש...