Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ארוע ראלי ספרינט בדרום 5.8.05

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דני - למה לא פורסמו באתר כל הזמנים - גם של קטגוריית עד 2000 סמ"ק.

אני מבקש לפרסם.

בייחוד את הזמן שלי....

:wink:

אם אפשר להוסיף כמה מילים על המתחרים ומה היה במירוץ חוץ מהתקלות. אני מתנדב לכתוב - אם תעלה את זה לאתר.

ומילה אחרונה על האירוע - אני נהניתי מאוד. נכון - היה זמן בין הזנקה להזנקה - אולי יותר מידי - אבל לי זה נתן זמן להתארגן עם הבעיות שצצו לי ברכב. היה אפשר מסלול יותר טכני - אבל גם כך הוא היה לא רע בכלל. נכון הישורת ארוכה מידי - אבל גם לי עם הגיר הארוך שלי מגיע פעם להגיע לסוף הרביעי.

יש מסלולים שמתאימים יותר ל 205GTI של ישראל (150 קמ"ש ב 7000 סל"ד בהילוך 5) ויש כאלה שמתאימים למשל לרכב שלי (150 קמ"ש ב 7000 סל"ד בהילוך 3). מה לעשות? כאימון זה בכלל לא היה רע. לא שמעתי את ישראל מתלונן - למרות שהרכב שלו מוגבל בישורת הארוכה. אני מבין את מי שהמסלול לא כל כך התאים לו הפעם - גם לי למשל זה קרה במגידו (שם יש הרבה מקומות שאני צריך לרדת להילוך ראשון) ולכן אני מודה שזה מבאס לנהוג מעולה אבל להיות מוגבל ע"י הרכב (למשל כמו שקרה לקובי) אבל זה מה יש בינתיים. אירוע הבא יתאים יותר לרכבים של נדב וניצן או לאימפרזות. חשבתי שסיכמנו שכולם מנסים להגיע לכל האירועים - כי רק ככה נתקדם. בזה שהעמותה אירגנה ספרינט - עשינו לדעתי צעד קדימה - בואו לא נחזור אחורה. בואו נזכור שמדובר באימונים ולא באליפות - ולכן לא נורא אם במקום 2 פרקטיס יהיו 4 ואם במקום פרקטיס נעשה נוטס ואם ספרינט יהיה 2.98 ק"מ במקום 2.68 ק"מ.

מה שכן, במקביל צריך אנשי מקצוע - וזה לא אני - שיתחילו להכין ספרי תקנונים לאיך כן צריך להראות מסלול ספרינט או ספיישל סטייג' ויפיצו את זה למארגנים שגם הם ילמדו.

אולי באמת צריך ועדה טכנית כזו - אני זוכר שיובל התחיל לעשות משהו בנושא בעבר - אולי כדי ללחוץ עליו שימשיך - הוא יהיה עסוק בזה ואולי פחות ינצח...

:wink:

אחחח.... יובל יובל - אם רק הייתה לי אימפרזה....

ועוד מילה ליובל, בקשר להערה לגבי טל שביט מהשרשור השני (החם) - אין לי כלום נגדו ואכן הוא שלח לי תגובה בפרטי - את חילוקי הדעות שלנו נמשיך בפרטי - על מיי מנוחות אני מקווה. זה לא היה אישי נגדו - זה היה נגד התבטאותו הנחרצת (ובעיניי מזלזלת - בייחוד הנאמר לגבי משפטנים שחושבים אחרת ממנו בדבר היכולת המשפטית שלנו להתמודד עם המצב הקיים) לגבי המצב המשפטי - דבר שאני מעריך שאני בדקתי יותר לעומק ממנו. לכן נפגעתי מתגובתו והגבתי בריתחא....

אל תדאג - לא נחליף מהלומות שנפגש.... אני מקווה - כי הוא נשמע לי חזק...

:-P

בקשר למה שכתבת למעלה - אתה צודק בכל מילה!

אלון

• תגובות 134
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בסופו של יום יהיו מס' מארגני תחרויות ,כפי שזה נראה כיום הם יהיו

מישל גדז'

מיקי יוחאי

ברוך שליט

הם אלה שיקבעו איך יהיו התחרויות , מי שיעשה אירועים מקצועיים יזכה להשתתפות המתחרים ,מי שלא יעשה כך פשוט יאבד את המתחרים

עוד משהו שאולי היה שווה פתיחת שרשור עצמאי אבל אעשה זאת כאן

מייזם ואתר MARSHALS אינו שייך ואינו שותף עם אף גורם העוסק היום בתחום ארגוני מרוצים או כל גוף אחר ,המייזם הינו עצמאי ונטרלי לחלוטין ועוזר לכל מי שמקיים פעילות בתחום הספורט המוטורי

אריה פאהן

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם
מי שיעשה אירועים מקצועיים יזכה להשתתפות המתחרים ,מי שלא יעשה כך פשוט יאבד את המתחרים
כן, וההמשך המתבקש הוא הוא שחלק מהמתחרים גם לא יאהבו אף אחת מהמתכונות ויקימו לעצמם ליגה משלהם והופ - חזרנו לתקופת האבן! :evil:

לא! למה שוב לחזור על טעויות עבר?!

ככה לא מנהלים ליגה רצינית, יש תקנונים בינ"ל לדברים האלה וצריכים לעמוד בהם ולא לנהל את העסק לפי הקפריזות של מארגן זה או אחר (וייסלחו המארגנים השונים, אני לא מתכוון לאף אחד מהם באופן אישי).

יש ציוד למדידת זמנים שצריכים ללמוד אותו או לרכוש ציוד חדש לכל אחד מהרכבים כמו שאמר מישהו (שזה באמת לא ציוד יקר במיוחד).

יש כללים ברורים לאיך הדברים צריכים להיראות.

יעשו הנוגעים בדבר את החושבים שלהם, דעתי האישית היא שמי שלא מסתכל למעלה לא מגיע למעלה, ובשביל זה צריכים להתמקצע, ולהתמקצע אומר שעובדים לפי תקנון מסודר, ועד שזה לא ייכנס למי שזה צריך להיכנס לראש, הספורט המוטורי בישראל - חוקי או לא חוקי, לא יתרומם, וחבל, חבל מאוד.

מוטי.

פורסם

מוטי מה שכתבנו זה אותו דבר ,ברור לי שארגון מקצועי זה בהתאם לתקנונים בינ"ל ,או לפחות לשאוף אליהם כמה שיותר

נראה את היום שיחייבו ללבוש חליפות חסינות אש :-)

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם
מוטי מה שכתבנו זה אותו דבר ,ברור לי שארגון מקצועי זה בהתאם לתקנונים בינ"ל ,או לפחות לשאוף אליהם כמה שיותר

נראה את היום שיחייבו ללבוש חליפות חסינות אש :-)

היום הזה יותר קרוב ממה שאתה חושב - זה קודם כל. דבר שני - אנחנו צריכים להזהר לא להעלות את הרף יותר מידי - כי אז לא ישארו מתחרים. הקו הנכון לדעתי - הוא איפה שהוא באמצע - כלומר לנסות ולעמוד בכל התקנים עד האחרון שבהם - עם הקלות במקומות שברור שיקברו את הענף. - עד שהוא לא יהיה חוקי וספונסרים גדולים יזרימו לענף כסף - אין סיכוי להגיע לרמת המקצועיות בחו"ל - זה צריך להיות ברור.

אז, מי קובע איפה עובר הקו? קודם כל הנהגים. למה? כי הם אלו שלוקחים עליהם את האחריות, לבדם.

איך מגיעים לזה - בדיונים, תו"כ ניסיון, תו"כ התפתחות טבעית של הענף. גם רומא לא נבנתה ביום אחד.

אני דווקא חושב שהמקום לנהל דיונים בנושאים אלו הוא ממש לא פה!

1. יש כאן הרבה דעתנים נכבדים שדעתם לא ממש חשובה (הם לא נוקפים אצבע או לוקחים אחריות) ולא תמיד הם בקיאים בפרטים.

2. יש כביסה - שעדיף לא להוציא החוצה.

לכן יש לנהל דיונים אלו במסגרת העמותה (IRDA).

לגבי אנשי מקצוע או בעלי יכולת תרומה אמיתית כמו למשל מוטי (מיאטה) ואחרים שמביא ניסיון רב מהנעשה בחו"ל, העמותה צריכה לדעתי לזמן לדיונים אלו, אנשים חיצוניים (כמו מוטי), על מנת להשכיל גם מניסיונם. בסוף, הנהגים - או ועדה מטעמם - צריכים להחליט.

דעתי הצנועה...

אלון

פורסם

:lol:

אני בכיף אגיע לדיונים אם IRDA שולחת לי כרטיסי טיסה הלוך חזור, רצוי זוגיים שהחברה תצטרף (יא חאפר, שכחת לשניה שאני נמצא בלוס אנג'לס?!)...

אני מסכים על העיקרון אבל יש לי שתי השגות על הדברים שלך -

1. כמות הילדודס הלא מבינים שלוקחים חלק פעיל בתחומים הטכניים של הדיונים בענייני העמותה כאן בפורום שואף לאפס. באמת, תבדוק אותי.

המשתתפים בדיונים בד"כ חברי העמותה והנהגים עצמם, כשלדאבוני הרב המחלוקות מתגלעות ברובן בין חבר הנהגים עצמם.

2. רומא לא נבנתה ביום אחד אבל גם הנהגים לא יודעים הכל ועם כל הכבוד לכולם (ובאמת שיש כבוד) החוסר המשווע בדגש על בטיחות מינימלית צורם לי עד מאוד.

סתם שתבין עד כמה המצב לא טוב - כדי להשתתף בסתם יום מסלול עם הרכב הפרטי שלך על מסלול - לא תחרותי וללא מדידת זמנים כלשהי (!) - אתה מחוייב בלבישה של מכנס ארוך וחולצה ארוכה, שניהם עשויים 100% כותנה, וזאת כדי לצמצם את הנזק לעור במקרה שריפה... אתם מדברים על מכנס ארוך או מכנס קצר.. :shock:

מוטי.

פורסם

מרשל

לצערי שוב אתה טועה

ישנם עוד הרבה מארגנים שאת שמם לא הזכרת והם כולם יוזמנו בקרוב להביע דיעה אלינו

לעמותה.

לגבי התמקצעות , כולם שוכחים שעד לפני תקופה קצרה שבתנו מאונס, כל אירוע שאנו עורכים היום

הוא קשה, חושקים שיניים ללא חסויות ,זה לא קל, אין קהל , אנו מקלים ,אך אט אט לקראת 2006

הפערים יסגרו .

אבל האירועים עובדים ועברנו אירועים, טובים וטובים מאד

התנופה הגדולה תגיע לכשנקבל אור ירוק,

מירוצי מכוניות

פורסם
מרשל

ישנם עוד הרבה מארגנים שאת שמם לא הזכרת והם כולם יוזמנו בקרוב להביע דיעה אלינו

לעמותה.

,

ממש מעולה יש 15 מתחרים ויהיו 15 מארגני תחרויות

בסופו של דבר המתחרים הם בעלי הרכבים והם אלה שיחליטו לעצמם לאיזה תחרות הם רוצים להגיע ,והם יגיעו לתחרות שתתנהל בצורה מקצועית ,וכזו שתהיה לה חשיפה לספונסרים שלהם ,את רובם לא מעניינת הפוליטיקה של העמותה אותם מעניין להתחרות ,טוב תעשה "העמותה" אם תהיה נטרלית ותנסה לעזור למארגני התחרויות ,ולא תבחוש להם בצלחת

תמשיכו את המריבות שלכם מימי אשקלון וצפוי לנו עתיד מזהיר

פורסם

אריה !

אני חייב לעדכן אותך וכל האחרים שגולשים כאן ולהבהיר אחת ולתמיד ובקצרה מה קרה ומה היתה האוירה בימי אשקלון ! בן כמה היית אז ? 14,15,16 ??? (אני לא מזלזל !!)

התחלנו לעשות ולבנות ספורט מוטורי מאפס !!! ב: 1984 .עם ידע זעום ביותר ,בלי אנטרנט ,בלי פלאפונים

בלי שום אמצעים ועוד ...אבל עם המון נשמה ואהבה כינה לספורט !

רק אחרי שבע שנים תמימות נפל הספורט .

המועדון המוטורי החליף וועד חדש מידי שנה והיזרים דם חדש וצעיר כשלכולם היה זכות דיבור בכל נושא, יושבי הראש התחלפו מידי שנה שישה במספר !!! ניר בן יוסף,דני וון הרטן,יאיר פארן,חנן וולוצקי,שאול זייטמן והאחרון ישראל סבר . עם כל העימותים הטבעיים בין החברים היה כבוד הדדי וחלק לא קטן גם פירגן אחד לשני ! אנ לא מבין מאיפה הסיסמאות האלו "מריבות אשקלון" ו- "אנשי אשקלון" שכולם מזכירים מידי פעם !

כל הוועדות שמונו עבדו במרץ וכל יום חמישי בערב הייתה ישיבת וועד אליה היגיעו המון חברים ואורחים אשר היו שותפים לכל ההאוירה ששררה.

ומי נשאר פעיל מהדור ההוא ? אהוד לביא, ז'קי זית,שאול זייטמן ואנוכי.

כיום המצב שונה לחלוטין !!

אין דם חדש שירענן את השורות.

אין מירוצים מקצועיים וסדירים.

אין ישיבות וועד סדירות.(מדצמבר ועד היום 3 ישיבות בלבד)

אין אהדה לספורט בקרב הדור הצעיר.

אין אוירה של כיף.(כל מי שהיה שותף לאווירה דאז יודע במה מדובר)

נו אז מה ? מישהו עושה משהו בנידון ? למישהו איכפת ?

כל אחד מנסה להשפיע על איזה סוג אירוע יש לקיים בהתאם לאינטרס האישי שלו מבלי להיתחשב מה טוב לספורט המוטורי הגווע.

הערה אחרונה שמישהו כבר הזכיר "כמה נהגים חדשים הצטרפו אלינו בשלוש השנים האחרונות??"

מישל גדז'

פורסם

איך קבעת שההודעה שלי דבילית אדון מוטי ,זו דעתי לגבי מר דני ודעתי בלבד בעקבות כמה מקרים איתו .

אין לי שום כוונה לפגוע באף אחד מכם פשוט זה חורה גם לי צורת ההתחייחסות שלו כלפי אנשים אחרים .

סליחה באם מישהו נפגע מכך .

אלון

לא התכוונתי במה שכתבתי אלייך מתוך כבוד אלייך אז אני מבקש ממך לתת קצת כבוד.

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

אם יש לך מחלוקת עם דני על משהו על רקע מקצועי ואתה מסוגל לנסח את באופן חיובי או לפחות פרודוקטיבי אתה מוזמן לעשות זאת.

אם יש לך בעיה אישית עם דני אתה מוזמן לשלוח לו ה"פ, זה ממש לא רלוונטי לשרשור.

אם אתה מתכוון לנסח הודעות ילדותיות שאין שום קשר בין התוכן שלהן לתוכן הדיון וכל תכליתן היא לפגוע באופן אישי באדם זה או אחר, הן בניגוד לכללי הפורום, בניגוד לאתיקה של דיון תרבותי ובטח שלא תורמות כלום לאף אחד, וגם אותו הנהג ששיבחת בהודעה שלך כתב לך את אותו הדבר בתגובה.

הודעות כאלה יימחקו לאלתר.

אני מקווה שהדברים ברורים.

מוטי.

פורסם

**ההודעה נערכה - טענות על רקע אישי לאדם זה או אחר מקומן לא בפורום כפי שהוסבר לך בה"פ**

אני אוסיף שוב ואומר שאין לי שום כוונה ליצור ריב או לריב אם אחד מהאדונים הנ"ל .

יום טוב ,ותודה

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

אריה פאהן

אמרת שאתה ניטרלי?

תשאר ניטרלי אין פוליטיקה בעמותה ישנן אמוציות וזה טבעי, סך הכל אמרתי שיש עוד אמרגנים

ויש עוד אמרגנים מה הבעיה שלך בדיוק?

זלצר אמרגן? נועם היימן?

דרך אגב אלמלא עמותת המירוצים שלנו ופעילותה בכנסת וההכרה של הממסד בספורט איך היה נראה

האתר שלך? תשאר ניטלי כרגע אתה ממש לא

מירוצי מכוניות

• תוכן חדש...