Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ארוע ראלי ספרינט בדרום 5.8.05

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שני דברים ושאלה -

עצה לבחור עם ה-AX הכסופה - להוסיף זוג ספויילרים קטנטנים לפני הפתחים על מכסה המנוע, שני פרופילים ר' קטנים מאלומיניום וכמה ניטים יעשו את העבודה מצויין, רק תגיד אם אתה צריך הסבר למה אני מתכוון בדיוק, זה נורא פשוט אבל ייעל את הקירור בהפרש ניכר.

20 דקות עבודה שמשתלמות בגדול.

האימפרזה 2 דלתות - תקנו אותי אם אני טועה, יכול להיות שמדובר באימפרזה RS שעברה הסבה ל-Drivetrain של GT?

שאלה לקובי כהן - לאן הולך הכונס על מכסה המנוע?

מוטי.

1. האימפרזה "קופה" - היא של דני לוי - יבוא אישי מחו"ל, מעבר דרך סדנא באנגליה ועד לארצנו הקטנטונת. 555 אמיתית. אבל בטח דני יוכל להרחיב.

2. העיצה לניצן - נכונה! גם אני אמרתי לו... נכון ניצן???

3. הכונס של קובי מכניס אוויר לצמד ווברים כפולים - 40 מ"מ - אני יודע, כי אני בניתי אותו בזמנו כשהרכב היה אצלי - הווברים יושבים מעל סעפת הפליטה ומתבשלים והפתרון הזה מכניס להם אוויר קריר יותר מבחוץ מאשר האוויר שבאיזור צנרת הפליטה.

אלון

• תגובות 134
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מוטי שאלתי על האמפרזה כי אין בארץ קופה כלל וכנראה היא היחידה אז זה סתם עניין אותי איך היא הגיע לארץ... פשוט אין פה קופה... והיא באמת רוב הסיכויים היחידה...!

קצת מצער אותי שדווקא הקופה היחידה הלכה לראלי ולא לכביש... :(

פשוט יפיופה אמיתית!

רמי.

פורסם

הי אלון - ברכות חמות. :king:

זאב - תמונות יפות. אבל מה עם התמונות שהבטחת בזמנו מקפריסין? :mm_cool:

איל בר-צבי.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...