Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ארוע ראלי ספרינט בדרום 5.8.05

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלון

ראשית, את הבעיות שיש לך עם אחרים, תפתור אותם לבד ובעצמך, אני לא סניגור - לא שלך ולא שלו, על אף הקירבה שלי אליו. את כל מה שרשמתי בשירשור הזה, רשמתי על דעת עצמי ודי הרגיז אותי ההתייחסות האגואיסטית שלך, מבלי לחשוב מה היה לחברים שלך, אתה יכול לדבר על עצמך כמה שאתה רוצה, זה עושה רושם על כולם ואולי גם עלי. אבל אתה בורח מהעיקר ואתה לא מבין בכלל את הביקורת שלי.

אני לא אכנס איתך לחישובים מתמטיים, כי זה רעיון לדיון אחר, את הניסיון שלי במירוצי ספרינט אתה יודע כבר לא מהיום, והמסלול מיום שישי האחרון לא תואם אפילו במקצת את הרעיון של מסלול טכני ותחרותי לכולם.

אתה ויובל מדברים איתי כאילו שיש פה 50 מתחרים, לכל אחד יש גב כלכלי וספונסרים ומה לא. זו המציאות בארץ? אתה מפליא אותי. אני מעלה את הטענות האלה, כי אני רוצה את טובת הכלל ולא טובת נהג אחד. אתה מייחס את הביקורת שלי לחוסר הערכת יכולת הנהיגה שלך, אז אומר את זה שוב. אין לזה שום קשר, אני מאוד מעריך אותך כנהג!

הביקורת שלי הייתה בקשר לזה שאתה מצדיק מסלולים כאלה, ועם זה יש לי בעיה - כי התנאים לא שווים לכולם.

אני מתייחס אל כל המתחרים בעוד אתה מתייחס רק לעצמך, אני רוצה את טובת הכלל ולא את טובת אלון חליווה או מישל גדז' [שניכם נהגים מספיק מוכשרים בשביל להתמודד עם כל דבר]. החבר'ה שמגיעים משקיעים לא מעט בשביל להגיע ולהתחרות [גם אתה בניהם, אני יודע את זה] וכשמקבלים אירוע שהמקצועיות שלו מוטלת בספק ע"י המתחרים, אתה בא ומנסה להגן רק בגלל שניצחת וזה פוגע בהישג שלך. דיברת עם קובי אחרי האירוע? דיברת עם פוביצר אחרי האירוע? ניסית לשמוע ולהקשיב איך הם מרגישים אחרי האירוע הזה?

ראבק, יותר מ-50% מסלול מורכב מישורת, אין לזה אח ורע בשום מקום בעולם, אבל רק בישראל כן, בשביל מה, בשביל להגיד שעשינו ספרינט? מעבירים ביקורת, מצפים שילמדו ממנה לאירוע הבא, ואתה בא ומגן על זה, אתה שם לב בכלל למה שאתה רושם?

שים לב שאני העליתי טענה על מקצועיות ולא על איכות המסלול! אני מדבר על מסלול טכני שמתאים [עד כמה שאפשר] לכולם!! כמו שהיה ביער חרובית, כמו שהיה בתדהר [להזכירך, ישורת הכי ארוכה 100-200 מטר].

לא עורכים מירוץ/אימון בשביל נהג אחד, אלא בשביל כולם, ועל זה הביקורת שלי ואתה לא מסוגל לקבל זאת. חבל מאוד, ציפיתי לפחות ממך, כאחד שכבר צבר לא מעט ניסיון באירועים מהסוג הזה, להיות קצת יותר אובייקטיבי. כמו שידעתי לפרגן לך בכל הזדמנות שהיה צורך בכך, אני גם יודע להעביר ביקורת.

זו ההודעה האחרונה שלי לשירשור הזה, את שלי אני רשמתי וכבר יותר מפעם אחת. אין טעם שאחזור על זה שוב.

ועוד דבר נוסף, אין לי בעיה לסגור איתך את כל העניין על כוס קפה, אין לי שום כוונה להתנצח לא איתך ולא עם אף אחד אחר. אתה יודע טוב מאוד שהכוונות שלי טהורות לטובת הספורט בלבד! אתה מכיר אותי שלא מהיום וגם לי מותר להביע דעה כפי שאתה עושה זאת מעל גבי הפורום.

יום טוב

אלון

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

• תגובות 134
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תסלחו לי כולכם (והכוונה לכל המגיבים האחרונים שמשתתפים/מארגנים את המירוצים), אבל אתם פשוט חבורה של ילדים קטנים. אני עוקב אחרי השרשור הזה ומתאפק כבר כמה ימים אבל הגיע הזמן...

אני לא נהג מרוצים ולא ארגנתי אף פעם אירוע כזה, ואני גם לא ילד שקיבל אתמול את הרשיון. מה שאני כן זה אדם בוגר עם לא מעט ניסיון בחיים ושמאוד אוהב את כל מה שקשור לתחום הרכב, כולל ספורט מוטורי.

מצד אחד, מאוד משמח אותי שמארגנים בארץ מרוצים מסוג זה שאתם מתדיינים עליו ושהספורט המוטורי הולך ומתפתח בארץ (ללא קשר לחוק). החשיפה בפורום לקיום המרוצים עשתה לי חשק גדול להגיע בתור צופה לארועים אלו ואולי בעתיד לתרום להם (כלכלית ו/או ארגונית).

אבל, כשאני קולט מהויכוחים המטומטמים שלכם (כן - מטומטמים) על מה שקורה מעל ומתחת לפני השטח בענף הצעיר הזה, ברור לי שבצורה הזו אין לענף שום סיכוי (ולא צריך להיות מומחה בתחום כדי להבין את זה). מאבקי כח, מאבקי אגו, חוסר מקצועיות, חוסר ארגון ובעיקר חוסר שיתוף פעולה.

ואת כל זה אני אומר בלי להיות נוכח בשום ארוע עד כה. פשוט לא צריך - מספיק לקרוא את ההכפשות, ההאשמות והירידות כדי להבין מה הלך הרוח. אני מציע לכל אחד מכם לקרוא שוב את כל השרשור מההתחלה לקלוט איך אתם מתייחסים אחד לשני ואיך הפרצוף שלכם נראה כלפי חוץ. אם לא תתאחדו, תמנו אחראים בלעדיים והכי חשוב - יעוץ חיצוני ממומחים בתחום (כי כמו שזה נשמע, אף אחד מכם לא מספיק מקצוען כדי לארגן את הענף כמו שצריך).

אני מציע לכם מכל הלב, לשים את האגו בצד (ולא רק להגיד את זה) ולהתארגן,לשם שינוי,בצורה לא ישראלית. בלי "אני יודע הכי טוב", בלי "אני צודק ואתה אדיוט".

לצערי, בדרך הקיימת עכשיו, אפשר לקבור את הענף הזה עוד לפני שהוא התחיל לצמוח.

ועוד משהו לסיום. תרגישו חופשי לתקוף אותי (לי זה ממש לא משנה) - כבר הבנתי שזה מה שחשוב לכם - לתקוף בחזרה ולא לעצור לרגע ולבדוק כל אחד את עצמו. הדבר היחיד שמשנה לי זה שלא תשמידו במו ידיכם את מה שאתם מנסים לבנות.

בברכה,

גל

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

גל יקר, (או שמא זה טל?)

אף אחד לא יתקוף אותך - הביקורת במקומה - לפחות בחלקה.

אבל היות ואינך מכיר את כל הפרטים אין לך תמונה מלאה. הרשה לי להרגיע אותך - הויכוחים ביני ובין AC לא יובילו לחיסול הספורט המוטורי - כנראה שההפך - הם רק ישפרו אותו.

לגבי אופן ההתבטאות - כולם אנשים ויש אמוציות - מותר להתפרק קצת - הרי אף אחד לא קילל. אלון לא קרא לי מטומטם או אידיוט (אני מקווה - עוד מעט אבדוק) ואני לא קראתי לו בשמות גנאי...

יש מתח טבעי ועוזר שיש איפה לפרוק אותו.

אלון (שמקבל את הקריאה לסדר)

פורסם
גל יקר, (או שמא זה טל?)

אף אחד לא יתקוף אותך - הביקורת במקומה - לפחות בחלקה.

אבל היות ואינך מכיר את כל הפרטים אין לך תמונה מלאה. הרשה לי להרגיע אותך - הויכוחים ביני ובין AC לא יובילו לחיסול הספורט המוטורי - כנראה שההפך - הם רק ישפרו אותו.

לגבי אופן ההתבטאות - כולם אנשים ויש אמוציות - מותר להתפרק קצת - הרי אף אחד לא קילל. אלון לא קרא לי מטומטם או אידיוט (אני מקווה - עוד מעט אבדוק) ואני לא קראתי לו בשמות גנאי...

יש מתח טבעי ועוזר שיש איפה לפרוק אותו.

אלון (שמקבל את הקריאה לסדר)

לאלון ושאר המתעניינים,

דבר ראשון, גל ולא טל (שביט?). כמו שאמרתי, אין לי כל קשר לתחום (כולל עיתונות).

אני יודע בוודאות שאיני מכיר את כל הפרטים ומאוד מקווה שאני לא רואה את התמונה המלאה. ודרך אגב, הויכוח שיותר מטריד אותי לא כולל אותך ואת AC.

אמוציות זה טוב אבל יש דברים שניתן לקרוא בין השורות (בסה"כ המין האנושי לא כ"כ מורכב). לא צריך להיות פסיכולוג קליני כדי לקלוט את הטינה והאגו של הכותבים וכולנו יודעים לאן דברים כאלה יכולים להגיע.

בכל אופן, כמו שנכתב לפני כן (ולא יושם - נחש למה?), אני ממש לא חושב שהפורום הוא הבמה לחילופי דברים מסוג זה ביניכם. זה לא מוסיף כבוד לאף אחד מכם ובטח לא תורם לתדמית של הספורט המוטורי בארץ (בהנחה שאתה צודק והכל רק ברמת הדיבורים).

מאוד מקווה לראות פה יום אחד מרוצים חוקיים ומאורגנים ברמה הגבוהה ביותר (וגם לקחת בהם חלק)

גל (שמיצה מבחינתו את העניין).

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם
לאלון ושאר המתעניינים,

אני יודע בוודאות שאיני מכיר את כל הפרטים ומאוד מקווה שאני לא רואה את התמונה המלאה. ודרך אגב, הויכוח שיותר מטריד אותי לא כולל אותך ואת AC.

מאוד מקווה לראות פה יום אחד מרוצים חוקיים ומאורגנים ברמה הגבוהה ביותר (וגם לקחת בהם חלק)

גל (שמיצה מבחינתו את העניין).

גם כשזה יהיה שיא המקצועיות יהיו אמוציות יריבויות ומידי פעם הקנטות ומריבות - טבע האדם!

לא מוסיף כבוד? אתה צודק!

חלק מהחיים? לצערינו...

אלון

פורסם
גם כשזה יהיה שיא המקצועיות יהיו אמוציות יריבויות ומידי פעם הקנטות ומריבות - טבע האדם!

אלון

חלק בלתי נפרד מאופי הספורטאי? בלי ספק

חלק מארגון התחרות? שלילי חזק

מקווה מאוד לא להיות צודק,

גל

פורסם

יובל (וגם אלון)

ביקורת על המסלול לגבי אורך, ישורת וכו' בסך הכל במקומה, כי מי שמכיר את אופי התקנון של ראלי ספרינט ודאי יודע שהישורת הארוכה ביותר שיכולה להיות באירוע כזה לא צריכה לעבור את ה-200 מטר וגם זה הרבה. אלה כללי המשחק, אלה התקנות וצריכים להיצמד אליהם.

באירועים הארוכים של 11 ק"מ וכו' לא ראינו בשום מסלול ישורת של ק"מ ויותר להוציא את הראלי של טל שחר. אבל בספרינטים, בכל האירועים שהשתתפנו בהם (גם בארץ וגם בחו"ל) לא הייתה ישורת של מעל 200 מטר. אני מקווה למצוא את התקנות הבינלאומיות כדי שהדברים יהיו ברורים.

יובל

מכל נקודות הביקורת שהעליתי בהודעה שלי, אתה עונה לי על 2 נושאים בלבד:

האחד – הישורת המדוברת. השני - הזמן הכי טוב שלך דווקא על ה-GT.

אני ניתחתי את התוצאות ואני לא מצליח להבין איך אתה עושה זמן זהה עם ה-STI וה-GT גם יחד, אולי תסביר?

ההסבר היחיד לדעתי שבהקפה השביעית או השמינית כשהכרת היטב את המסלול, עשית את הזמן הטוב הזה על אף היותך עם ה-GT.

לגבי ירדן, אנא ממך לא לערב אופי של מסלול ראלי בינלאומי של עשרות ק"מ למסלול של 3400 מטר שגם ככה ארוך לראלי ספרינט.

טוב יובל, אני מקווה שהויכוח ישאר בנינו ענייני על מנת שגל שהעיר לנו פה משהו - וכדי לא להדאיג אותו בוא נזמין אותו לאירוע הבא שיכיר אותנו.

גל! אתה צריך להבין שלנהגי המירוצים יש ראש אלומיניום, מתחמם מהר – מתקרר מהר.

אלון

הביקורת על המסלול ועל אורך הישורת לא הייתה מכוונת אלייך, כי ממש לא היה לי זמן וגם לא ניסיתי לנתח את התוצאות של קבוצת 2X4. ואם לקחת את זה אישית, טעות חמורה בידך, כי באמת מפליא אותי שאתה מסוגל לחשוב שמישהו ניסה לנגח אותך? אל תכניס לעצמך מחשבות כאלה לראש ואתה יודע שהנושא המקצועי הוא החשוב ביותר בשבילי ואני לא אחטא ולא אבגוד ביושר המקצועי שלי לעולם אפילו אם הדבר עלול לפגוע במישהו קרוב אלי, תזכור את זה.

מישל גדז'

פורסם

גל

היטבת לנסח את הדברים ,

מס' אנשים הציעו פה "לכבס את הכביסה בבית " ואני שואל - לכבס אותה ?

או שבבית יותר קל להסתיר אותה ?

ניצן - תאמין לי שהצעתי לדני כבר הרבה כוסות של קפה , כנראה שקפה לא מספיק :-)

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם

מרשל אריה פאהן

זה בדיוק למה שאני מתכוון!!

אל תיתמם אתה לא ניטרלי, בשביל מה אתה מוסיף אש?

מה יש להסתיר? קודם אתה מזלזל ב15 אמרגנים מול 15 מתחרים אח"כ אתה מחמם ורומז רמיזות

אתה חבר בעמותה? היית פעם נוכח בישיבות? ראית כמה זמן וכסף אנשים השקיעו?

ניצן אתה הבנת? הוא נסע לברזיל להביא לי קפה והקפה לא היה ערב לחיכי,

קלטתי אותך הא פאהן?

מירוצי מכוניות

פורסם

לידיעה

אין שום חוק בין לאומי המציב גבול אורך לישורת ,באף אירוע ,

הדבר היחידי שנתון לבקרה היום זה מהירות ממוצעת בסטייג (רק באירועים בין לאומיים)

לכן גם האירוע בטל שחר אולי משעמם למישהו אך עומד בכל קריטריון של מסלול,

בירדן שבו השתתפנו היו סטייגים של ישורות 3 ק"מ ,

גם באירועים של אוטו וראלי קרוס (APENDIX M ) סעיף 3 מדבר על אורך כללי ורוחב מינימלי.

והוא מגדיר במפורש רק את המינימום ישורת לפני הפנייה הראשונה (100 מטר ),

3 שנים רצופות בספרינטים בקפריסין שבהם התחריתי, היו גם היו מסלולים עם ישורות ארוכות

כמו שהיה אצלינו.

לכן האירוע נקרא ספרינט היום כזה מסלול ,מחר אחר, כל מכונית ונהג ימצאו תמהיל משלב בין

ישורות ארוכות עם אדרנלין ,לבין מסלול טכני ואיטי.

כנ"ל לגבי HILL CLIMB ישנם אירועים עם ישורות של מאות מטרים ואח"כ סיבוב הדוק ושוב ישורת

למשל PIKES PEAK /

מירוצי מכוניות

פורסם

חברים יקרים כולנו באותה סירה שבינתיים לא זזה מיודע מה,

התנגחיות לא יועילו לאיש הם רק יגרמו טינה ושינאה

משכן יעזור זו חוקה ברורה לכל סוג תחרות(ספרינט,ראלי,ראלי קרוס או דראג :wink: )

החוקה יכולה להיות מקומית( ולאו דווקא בין לאומית)בהצבע לגיטימית של כול הנהגי המרוץ!!!

את הפורמט: ( כמות ישורות,עד כמה השטח משובש,מרחק ישורות ,מרחק כללי של

המסלול,כמות מרשלים על כל מרחק מסוים,שיטת מדידת זמנים ועוד...)

לחוקה שתיקבע יקבל כל מארגן ויפעל אך ורק על פיה,אם המארגן יעמוד בדרישות

הוא יקבל אישור מוועד חיצוני ובילתי תלוי ושלא משתתף פעיל באירוע(נהג,נווט)

לצאת לדרך לאחר בדיקת המסלול פיזית כמובן ואז לאף אחד לא יהיו הפתעות!!!!!

נ.ב.

אלון חלווה,עם מסלול טכני או בלי מסלול טכני אתה נהג מעולה,

אבל יחד עם זאת למרוץ האחרון לא היה אופי של ספריט או ראלי

שיש נהגים טובים בקטגוריה על אחת כמה וכמה קשה להתמודד מכונית נחותה+ישורות שלא

ניגמרות

בברכת הצלחה לכולנו,

קובי כהן

פורסם

דני

אולי פעם אחת תהיה ענייני ? תענה תשובות ולא תימרח את כולנו במילים סחור סחור ?

מה זה אומר שאני לא נטרלי ? בעד מי אני? נגד מי אני ?כבר הבטחת בעבר שתחשוף מי שלח אותנו אז קדימה תגיד!

אל תייחס לי דברים שלא אמרתי , לא כתבתי שום דבר בזלזול

כתבתי שיש היום בממוצע 15 מתחרים בתחרות ,יש כיום 3 מארני תחרויות ,

תכניס עוד מארגנים לאותם 15 מתחרים מה יצא מזה?

לא הייתי בישיבות העמותה כי אף פעם לא הוזמנתי ולא שמעתי שהם מתקיימות ,

כמה כסף הוציאו חברי העמותה ?

לסיום הצעתי לך אין ספור פעמים לשתף פעולה בפעילויות שאנחנו עושים ,כולל הזמנה אישית לביתי לאותו מפגש לפני שבועיים שבו הבאנו נווט מחו"ל להרצות על נווט בראלי , תגובתך היתה שאתה לא משתף פעולה

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם

אתה יודע מה ? מקובל !

בישיבת העמותה אוכל לקבל תשובות ? אם כן אני אגיע

מתי ואיפה היא תתקיים?האם אני מוזמן?

• תוכן חדש...