Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייי

מה אתם אומרים על הפיאט בראבו?

אמין? שותה הרבה דלק? אין לו שוק?

עם יש לכם חוות דעת על האוטו תרשמו כי אני מתעניין בו בדגם האוטומטי.

תודה מראש

ניב

חתימה לא יכולה להיות מעל 3 שורות.

פורסם

תודה אחי על הלינק

אבל יש שם הרבה חילוקי דעות

אני רוצה לדעת עם שווה לי לקנות את המכונית כי אני ממש לא יודע מה לקנות

חתימה לא יכולה להיות מעל 3 שורות.

פורסם

פשוט ''אחי'' תקרא לחבר'יה שלך מהשכונה... פה מנסים לשמור על שפת עברית ברמה מעל ל''רמת החבר'יה בשכונה'' אז בלי ''אחי''

אני לא מבין מה לא ברור שם? בטח אפילו לא קראת הכל , הכל מוסבר שם טוב טוב על איזה רכב לא ליפול, למה להתקרב ועוד הרבה... תקרא תפנים וזהו...

ומה זה אם הרכב מתאים לך? כשנכיר אותך אנחנו נגיד לך אם הוא מתאם בנתיים אתה מוזמן לפרט על מה אתה מחפש? סכום? וכו'.

רמי.

פורסם

תחשוב כל הודעה בפורום יהיה ''שמע אחי...'', ''אחי מתי...''

בכל מקרה לעניין... תשכח מהרכב בגיר ידני... חוסר האמינות חוגג... גם ככה הרכב לא ממש אמין והגיד האוטו' בכלל על הפנים...

קראת את הת'רד שנתנו לך פה? אם לא אז באמת תקרא... כתוב שם הכל!

פורסם
כאילו פתאום לקרוא למישהו "אחי" זה לא יפה.
פתאום? תמיד!

בוקר טוב לך, הביטוי הזה אף פעם לא היה יפה בצורת השימוש הריקנית הזו, על אחת כמה וכמה כשזה בכתב.

המישלב הלשוני בשפת כתיבה צריך להיות גבוה יותר מבשפת דיבור, בטח ובטח כשמדובר בשפת רחוב.

פורסם

בכל מקרה לעניין... תשכח מהרכב בגיר ידני... חוסר האמינות חוגג... גם ככה הרכב לא ממש אמין והגיד האוטו' בכלל על הפנים...

אני מבין שהחלטת לרדת מהרכב?
פורסם

נראה לי שהתכוונת שישכח מהרכב בגיר אוטומטי, בגיר הידני אין בעיות מיוחדות. (ויש לי אחד כזה)
פורסם

מי שקונה את האוטו הזה, תמיד מנסה לשכנע את עצמו שזה אוטו טוב.

אוטו לא עולה כל כך מעט יש סיבות.

פיאט לא סתם ככה הפסיקה את הייצור של המכוניות הללו, היו סיבות.

פורסם

מצטער חברים... חחחח בלבול שלי שיכלי עקב הקלדה מהירה כנראה... התכוונתי אכן לגיר אוטומט... הוא ביקש חוות דעת רק עליו... אז הכוונה הייתה אליו...

לא לא ירדתי... מנסה להעלות את התקציב עוד בזמן הנוכחי :)

פורסם

התשובה הכי מפורטת שלי לשאלה - "איך פיאט בראבו?" - די ממצה לפי דעתי...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=62343

בסופו של יום פיאט בראבו הוא לא אוטו יוצא מהכלל בשום אספקט שלו - אולי חוץ מהעיצוב - בשירשור של המכוניות עם התחת הכי יפה הוא בטוח זוכה בין המכוניות בטווח מחירים... אך פיאט בראבט הוא אוטו מוצלח בכל אספקט חשוב- ניהוג, יציבות, מנוע ועם שיפורי מתלים קטנים הוא אפילו מצוין בתחום הניהוג.

לפיאט הפתרונים למה הפסיקו לייצר אך יש לזכור כי ביטול הפרויקט היה במהלך השנים הקשות של פיאט - שעוד לא נגמרו... אך הרכב זכה בשעתו בתור רכב השנה 1996...

כל אחד ישמח לדעת שהרכב שלו מוצלח במיוחד אין ספק, אך עם במכוניות משומשות אנו עוסקים כמובן שבאה לידי ביטוי אמינות הרכב - דבר שרכב זה לעיתים נכשל בה אך ביחס של תמורה למחיר אני בספק אם יש רכב כמו זה ואף בתוספת של עוד K10 אני די בספק.

גילוי נאות - אני בעל בראבו.

נ.ב

כנראה יש בעיה רצינית בבקרת האיכות של פיאט - רכבי ללא כל תקלות ואילו חברי כבר החליף שני מנועים באותה תקופת זמן - לפחות הוא שם 1600...

הכי חשוב לבדוק את הרכב היטב!

...Spead is nothing without Control

• תוכן חדש...