Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מה שאני מבקש להבין הוא איזה "אמת יש מאחורי האוטו" או מה "הסיפור של הגולף" ?

האמת היא שהאוטו נקי מפגיעות שילדה, האוטו נוסע יפה .

ביחס לגילו נראה עשר בפנים ובחוץ, ומצב מכני שמתאים לשנתון.

מעבר לרדיאטור שלפי דעתי חובה להחליף -כל היתר קשקושים.

משאבת דלק חדשה

מצבר בן שבוע.

מחירון 16300 -דורש 12000 -תגיד לי אתה איזה אדם בעולם היה מסכים ללכת לבדיקה במכון עם אוטו של 16300 ב- 10000 ש"ח?????

אין לאנשים חוצפה, גם אם קונים נניח ב- 11000 ומשקיעים 2500 עדיין לא מגיעים ל- 16300 !!

ממש לא מבין את האנשים לאיזה רמת ביזוי הם מגיעים!!

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם
אולי כדאי שנזמין את כוח שמירת השלום של האו"ם לשירשור הזה?

לאאא הגזמת--שטויות.

אורן

פורסם
אלעד!!

אתה כרוך סביב ההורים ואין מה לעשות, אתה עדיין ילד.

אם היה לך ניסיון היית מבין מלכחתחילה שאוטו במחיר שכזה כלל לא מתקרבים למכון אלא למוסך כמו שציינת בהתחלה ושינית את עורך!!

הרי אם נספר את כל הסיפור יהיה ברור לכולם שאתה הוא זה שלא פעל כשורה ולא אני.

אתה אומר שאתה סומך על חבר שלך ב- 1000 אחוז, בכל אופן אין מציאות במחירים שאתה מחפש , גולף נורמלית נמכרת בסביבות 12000 שזהו מחיר ריאלי, אמנם הכסף שלך יקר אבל בקצב שלך אתה תוציא 2000 ש"ח על בדיקות של מכוניות בנות יותר מעשור ועדיין לא תקנה!

אם היית מכיר את כל הסיפור של הגולף היית מדבר אחרת.

ביקשת שאני אפגוש אותך בהרצליה ולא בסביבת המגורים שלי- הסכמתי.

אמרת שאתה רציני ומה שהמכונאי שמכיר אותך יגיד קדוש-המכונאי עיקם פרצוף ובכלל לא רצה לבדוק, עושה רושם שבקושי מכיר אתכם.

אבא שלך שאל שאלות ועניתי תשובות אמיתיות, החלטתם פתאום ללכת לבדיקה -הסכמנו למרות שהיינו צפופים בזמן( אמיתי לחלוטין) נסענו חצי שעה בפקקים לבדיקה לפי מחיר של 12000 ואז דקה לפני ששילמתם פגשת את החבר המקצועי שלך שסיפר לך סיפורים שהוא חשב לנכון,את האמת שמאחורי האוטו אני יודע ולא החבר המקצוען!!

ואז באה אמא שלך ואמרה שהמקצוען אומר שיש גולפים בשפע( מעניין שעוד לא קנית אחת) במחירים ממש זולים, ואם ניכנס לבדיקה במחיר של 9000/10000 ש"ח אז אפשר להתקדם.

זה הקש ששבר את גב הגמל,לי בכל אופן זמן שווה כסף ואני לא מעוניין לטרוח ולרוץ ולבוא לקראתך כדי שפתאום תחליטו החלטות אחרות-זו חוצפה ממדרגה ראשונה!!

מן הסתם היום ראיתי תמונה של הישראלי המצוי שאומר א ועושה ב , תבוא אני רציני וכ"ו.

מה שגרמתם לי זה שלהבא לעולם אני לא אסע לקונה אלא הקונה יבוא אליי, כל אדם אחר היה כועס ורותח בדיוק כמוני.!!!

בכל אופן אלעד אילו הדברים,ורק שתדע שהאוטו יפה ואחלה אתה פשוט עוד צעיר וחסר ניסיון ואני ממליץ לך לקנות אוטו חדש, שנת 92 בכל אופן אין מצב שתצליח לקנות!!!

ודרך אגב לגבי הלנטיס שעוררה את החשד שלך, היא שלי מהעבודה,אותי לימדו שאם יש דרך לחסוך-כך עושים!!!

אם יש אפשרות לעשות דברים עם אוטו מהעבודה ולא עם האוטו הפרטי שלך כך תעשה ומן הסתם כל אדם הגיוני היה עושה כך!!!

בהצלחה אורן.

המכונאי לא עיקם פרצוף, הוא הסתכל על האוטו ואמר לי לקחת לבדיקה, ואכן מה שהוא אומר קדוש וזה מה שתיכננתי לעשות. אתה כנראה חשבת שאתה מגיע, צ'יק צ'ק העברת בעלות וגמרנו, וכשזה לא היה כך התעצבנת. היחס שלך היה ממש מגעיל, היית כולך בלחץ כאילו שאני חייב לך משהו.

כמו שאמרו פה, רכב לא קונים כל יום, ולהיות פזיז בקניית רכב, כמה שאני חסר ניסיון גם אני יודע, שזה ממש ממש לא טוב. לא מתאים לך המחיר שביקשתי, סבבה, אין עסקה, אף אחד לא הכריח אותך.

אבל להגיד שזו חוצפה ממדרגה ראשונה מה שעשיתי זה ממש לא נכון להגיד .. אני סה"כ דאגתי לאינטרסים שלי, אף אחד לא הכריח אותך להגיע להרצליה ואף אחד לא הכריח אותך לבוא גם לבדיקה, אתה הסכמת, אז מה אתה רוצה ממני ?

פורסם
מה שגרמתם לי זה שלהבא לעולם אני לא אסע לקונה אלא הקונה יבוא אליי,

.

אורן שלום,

למדת היום על בשרך לקח שאני למדתי במכירה של ה GTI שלי ולא אשכח כל חיי.

אם מישהוא רוצה לקנות את האוטו שלי, יואיל כבודו ויזיז את התחת שלו לכיווני.

אני לא מזיז את האוטו אפילו 1 ק"מ לכיוונו גם אם הוא נשבע שהוא מיליון אחוז רציני ובא עם הכסף במזומן בכיס.

אין לו איך להגיע? המקסימום שאני יכול לעזור לו זה להתקשר ל 144 ולברר עבורו את המספר של מודיעין אגד.

בברכה,יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יכול להיות שפיספסתי, אבל האם בדקת שברישיון הרכב רשום שמו של המוכר או אשתו?

מעונין לקנות סיויק או קורולה שנים 1996-1999:idea:

פורסם

שאל אותי אני המוכר.

האוטו על שם אישתי אתם כלל לא מבינים.

האוטו שלי והכל בסדר, אין לכם מה לדאוג לא פספסת כלום!!

פורסם

אורן, אתה הורג אותי. איך אחרי כל זה יש לך עוד סבלנות וכוח להתבדח על כך.

יישר כוח וכל הכבוד לך על כך.

בתקווה שתמכור והקונה יקנה.

משכנתא זה קל

פורסם
אורן, אתה הורג אותי. איך אחרי כל זה יש לך עוד סבלנות וכוח להתבדח על כך.

יישר כוח וכל הכבוד לך על כך.

בתקווה שתמכור והקונה יקנה.[/QUOT

מדובר בהיסטוריה, לא רע להתבדח .....

שיהיה יום טוב..

אורן

פורסם

אני לא חושב שפיספסת כלום, אם המוכר לא נראה לך אמין לדעתי אין טעם לקחת לבדיקה

כי קיים סיכוי טוב שהרכב במצב גרוע בהרבה ממה שנראה.

יש בשוק המון רכבים משומשים זו רק שאלה של סבלנות.

שיהיה בהצלחה!

פורסם

קודם כל אישה וגיר רגיל לא תמיד הולכים יחד....

גם אצלי חברה שלי נהגה 12 שנה על אוטומט ופתאום האוטו שלי שקניתי מאבא הוא גיר רגיל..

המזל שלה שהוא דיזל ולכן לא נכבה בזינוק בעליה...

היא גם כמה פעמים העלתה לי את הלחץ דם כאשר ראיתי שהיא בחניות מחזיקה חצי קלאץ ועוצרת עם ברקס וממשיכה להחזיק חצי קלאץ.... כאילו הלו!!! את שורפת לי את הקלאטש ושורפת לי את הכסף!!! :)

בכללי היא נהגת מעולה אבל רגילה לאוטומט

כמו שאני עולה על האוטו שלה ומחפש קלאטש....

אבל אחרי לימודים ותרגולים הצלחתי ללמד אותה והיא היום נוהגת מעולה גם על רגיל..

ההית צריך לבדוק שבאמת הבעלים שרשומים ברישיון רכב היא באמת אישתו לפי תעודת הזהות שלו.

וזה לא משנה עם איזה רכב הגיע המוכר או אישתו.

אוטו בן 12 יש בעיות, זו מחלבת כסף ואין מה לעשות, רדיאטור חימום פנימי כולם מנתקים כאשר נוזל וזה לא עולה 1500 שקל מה גם שניתן לתקן לבד.

אם מנוע, גיר, ציריות וכו תקינים והאוטו ממש יפה אז אין מה להסס.

פורסם
תשמע, הכסף שלי יקר לי, כל שקל חשוב לי, בכל זאת אני נער ואני עוד תלמיד תיכון ואני מתחזק את האוטו בעצמי.

לכן אני לא יכול להמר ואני אחפש עד שאני אמצא אוטו במצב טוב.

היית מנפנף אותי ? סבבה, הוא לא נפנף אותי, הוא הסכים להגיע, אני לא הכרחתי אותו.

עם כל הכבוד, תלמיד תיכון לא חייב אוטו. לדעתי, יותר שווה לך לחסוך, ולנסוע על האוטו של ההורים.

ואני לא אומר את זה להכעיס אותך או להרגיז אותך.

ולעניין הרכב שנבדק על ידך, רכב שעולה 10,000 בערך, שווה לבדוק שהמנוע והגיר תקינים, וחשוב ללכת לבדיקה במכון - אם אין מישהו שאתה יכול להעזר בו.

הרי זה לא אוטו חדש חדש, ואתה לא הולך לקנות כרגע אוטו מהחברה.

אני חושב שכמו שאמרו פה לפני, לא מתאים לך, אל תקנה.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

• תוכן חדש...