Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתם פה בלבול חבל''ז.

המגברים שניהם זבל סיני, טעמי האישי.

יש לך בטח כבל 8 גייג', אז ככה, תקנה עוד קיט התקנה של 8גייג. תמשוך אותו גם מחדש מהמצבר למגבר השני, את המינוס תחבר לגוף בלי לגעת במגבר ראשון.

רימוט אתה יכול לקחת מהמגבר הראשון.

לגבי RCA. אם יש לך יציאה נוספת בר''ד אז עדיף למשוך עוד אחת, אם לא אז תפצל אותו מהמגבר הראשון.

כשמפצלים RCA, כן, יש נפילה, אבל ממש בקטנה.

HU: Eclipse CD7200 MKii  Amp: Audison LRx4.1k Sub: Audison Voce AV-12 Comp: Audison Voce AV-K6 Power: Audison 2G kit with 1F Cap RCA: Monster 402 XTREME Sealing: FatMat - Rattle Trap Pack

פורסם
אני מאוד מקווה שהתכוונת ל:

"תוודא שהמגבר שלך מצוייד בפיוז ראשי לעצמו"

ולא שהוא יכול להיות רגוע שהמגבר מצוייד בפיוז כברירת מחדל - כי יש מגברים רבים שאין עליהם פיוז.

בהחלט התכוונתי למצב אופטימלי שבו המגבר מצוייד בפיוז ראשי לעצמו.אם המגבר מצוייד בפיוז ראשי לעצמו אין לבחור מה לדאוג ולייחס חשיבות רבה לפיוז המקובע על הכבל מתח היות ופיוז כזה לא בא לתת הגנה על המגבר ספציפית.

לפי דברייך זה כמו שאני עכשיו יגיד שנניח ויש לנו מגבר פשוט ללא פיוז הגנה ראשי לעצמו ונניח שהבחור החליט להיות לארג' ולהתקין חיווט 4G עם פיוז הגנה על הכבל בערך של 120A . מה כבר פיוז כזה על הכבל מתח יכול להועיל בהגנה על המגבר? התשובה היא כלום~!

ובאומרי "במצב של קצר /עומס ישירות למגבר תהיה בטוח שהמגבר שלך מצוייד בפיוז ראשי לעצמו. "

התכוונתי לכך שהוא בטוח בכך[במילה פשוטה -בדק זאת]שיש במגבר נתיך הגנה שכזה ולא יסתמך על המזל.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

בגלל זה אני לא שם על כבל את ערך הפיוז שמתאים לו, אלא את ערך הפיוז של המגבר...

בכל אופן - הבין את הרעיון, כל אחד יעשה מה שנוח לו...

פורסם

בהחלט, אפרופו התקנות ומגברים היום התקנתי ביחד עם יותם מהפורום מגבר נוסף ברכב והעברתי חיווט להגברה קידמית וקומפוננט מגנט והפיורי מרים ב2 גישורים 2 סלילים בכל מקרה דיון על מה שעשינו היום+תמונות אני יעלה היום מאוחר יותר.

[גל המגנט באמת חמודים והתרשמתי לטובה מהם ]:-)

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

יש לי שאלה! אני גם אענה עליה.

בשביל מה הפיוז? האם יש לך קצר בין פלוס לגוף??

יש לך שם זרם שקופץ עד השמים! למגבר לא יקרה כלום!!

הכבל יכול גם להדלק אם לא תיהיה שם הגנה.

בשביל זה שמים פיוז על הכבל וכמה שיותר קרוב למקור.

HU: Eclipse CD7200 MKii  Amp: Audison LRx4.1k Sub: Audison Voce AV-12 Comp: Audison Voce AV-K6 Power: Audison 2G kit with 1F Cap RCA: Monster 402 XTREME Sealing: FatMat - Rattle Trap Pack

• תוכן חדש...