Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מותר להרכיב פנסי ערפל ברכב שלא הגיעו בו מקוריים - נקודה !

כל עוד כמובן ואתה עומד תחת ההגבלים שהחוק מציב

פורסם

זה לא נכון, לא פעם שמעתי על אנשים שהורידו להם את הרכב מהכביש רק בגלל שהיו להם פנסי ערפל, לא שהיו דלוקים, רק עצם המצאותם.

לכן אני שואל:

אם מרכיבים פנסי ערפל אבל לא מחברים אותם,סתאם מתקינים אותם מקדימה בשביל יופי, האם יכולים להוריד על דבר כזה?

פורסם

אז אני אומר לך שזה לא נכון.....אתה יכול להרכיב פנסי ערפל כל עוד גובהם אינו עולה על גבוה הפנסים הראשיים....ויש להם מיתוג נפרד, ואתה מדליק אותם ר-ק בזמן ערפל או גשם שוטף !

פורסם

באתר הפרוייקט שרפי לין הביא כתוב את החוק לגבי פנסי ערפל לא מקוריים:

...סעיף 347 בתקנות התעבורה מתייחס לנושא פנסי הערפל :

1. בנוסף לפנסי החזית מותר להתקין ברכב מנועי בחזיתו לא יותר משני פנסי ערפל שאורם לבן או צהוב ויופעלו בנפרד מפנסי החזית.

2. פנס ערפל יותקן בגובה של לא פחות מ-25 ס"מ מפני הקרקע ושום נקודה מאורת מאורו לא תהיה גבוהה מהנקודה הגבוהה ביותר המוארת בפנסי החזית כשהם מאירים באור מעבר.

3. מותר להפעילם רק במקרה של ערפל, שלג או גשם שוט...

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

פורסם
באתר הפרוייקט שרפי לין הביא כתוב את החוק לגבי פנסי ערפל לא מקוריים:

...סעיף 347 בתקנות התעבורה מתייחס לנושא פנסי הערפל :

1. בנוסף לפנסי החזית מותר להתקין ברכב מנועי בחזיתו לא יותר משני פנסי ערפל שאורם לבן או צהוב ויופעלו בנפרד מפנסי החזית.

2. פנס ערפל יותקן בגובה של לא פחות מ-25 ס"מ מפני הקרקע ושום נקודה מאורת מאורו לא תהיה גבוהה מהנקודה הגבוהה ביותר המוארת בפנסי החזית כשהם מאירים באור מעבר.

3. מותר להפעילם רק במקרה של ערפל, שלג או גשם שוט...

מדוע צריך לרוץ לאתרים אחרים(ג'יפולוג), יש צורך רק ללחוץ על "חפש" ומקבלים את אותן תשובות :? .

הודעה ראשונה - 16/8/02

הודעה אחרונה - 10/7/04

בינהם ישנם עוד נגיעות בנושא בפורומים הכללי והטכני.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

אני התקנתי פנסי ערפל של יונדאי בסוזוקי בלאנו .... יש הכנה לפנסים והם נכנסו בצורה כמעט מושלמת.... אבל לבוחן תנועה שהוריד אותי מהכביש זה לא היה נראה מקורי....=(( אז אם יש לך הכנה תקנה את המקוריים ותשים אם לא אז אל תשים חבל.... גם אני חשבתי שזה מוסיף.... חיפשתי אורגינל לבלנו ולא קיים כזה דבר ניסיתי לקמבן יצא יפה עד שההוא בא....

יש למחוק חתימות חסרות טעם, ויפה שעה אחת קודם!

פורסם

חברים איפה ניתן לקנות את כל הרכיבים הנחוצים באזור תל-אביב? (במחיר הוגן)

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

פורסם

רכיבי האלקטרוניקה מאוד קל למצוא בכל חנות נורמלית לאלקטרוניקה, ואת הפנסים תוכל לבדוק אצל הפרסי ובכל האיזור שם מה שאתה אוהב לפי צורה/מחיר/הספק....

...Carpe Diem

• תוכן חדש...