Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

היום ניקיתי את המצערת ע"י פתיחת הצינור ליד הפרפר והתזת ספריי קרבורטורים פנימה כשהפרפר פתוח.

ניגבנתי את כל הפיח שמומס שיצא חזרתי על התהליך עוד 3 פעמים סגרתי הכל ו..... האוטו לא הניע

לא הפעם הראשונה וגם לא ברביעית...לבסוף אחרי נסיונות רבים הצלחתי להניע המנוע גמגם וכבה...

ככה פעמיים עד שנתתי לו גז כדי שלא יכבה.

מה לדעתכם הבעיה? אם לא נגבתי את כל הספריי (למרות שהשתדלתי) לאן בסופו של דבר הוא מגיע?

אני מאוד מאוד מקווה שלא גרמתי לנזק :puppydoge

פורסם

חסרים נתונים - אוטו? שנה? מנוע?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
חסרים נתונים - אוטו? שנה? מנוע?
אני מהמר על מזדה לנטיס , יש לפנות בטענות לזיסו שהדריך את זניה שהרעידות בסרק מקורם בפיח על המצערת, וניקוי המצערת על ידי התזת ספרי קרבורטורים תפתור את הבעייה וכמו ישראלי טוב ( וחכם) קפץ זנייה על המציאה , ומייד גרם נזק לעצמו, ועכשוו השאלה מי אשם?

אנ לי לא ציני אני רציני!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

זיסו צודק , רעידות בסרק מקורן בפיח בבית המצערת , הפיח מפריע לפעולת חיישן מצב המצערת

אני מבצע את הניקוי הנ"ל אחת לתקופה , והבעיה מסתדרת

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

תקנו אותי אם אני טועה אבל התזת ספריי קרבורטור ישירות ליחידת ההזרקה לא עשתה את הבעיה ?

צריך לפרק שמנקים את זה לא?

לא אמורים לנקות שזה על, שלא יכנס ליכלוך או הספריי עצמו.

פורסם
תקנו אותי אם אני טועה אבל התזת ספריי קרבורטור ישירות ליחידת ההזרקה לא עשתה את הבעיה ?

צריך לפרק שמנקים את זה לא?

לא אמורים לנקות שזה על, שלא יכנס ליכלוך או הספריי עצמו.

אביתר כנראה שאתה צודק נמתין לשמוליק ואיציק , וזיסו שיחוו דעה מקצועית בנידון!

בברכה

צביקה

פורסם

שמוליק לבטח בעד ניקוי שכזה, אולם איני בטוח בדעתו בנוגע לניקוי בעוד שפרפר המצערת פתוח.

צביקה, במאזדות (חלק נרחב מאוד מהן) ישנה מחלה של דוושת גז שנוטה לזוז במכות.

משמע שגם ללא קשר לרעידות בסרק, תתכן סיבה הגיונית לניקוי זה.

בנוסף לכך, אופן התזה דומה על חיישן מסצ האויר (ה-MAF) יסייע לו בקריאה נכונה יותר.

ככל הידוע לי, הניקוי מבורך ואף פשוט ואין סיבה ממשית שכל אדם לא יכול לעשות זאת.

אולם בהחלט כדאי לאמת את הליך הניקוי עם מכונאי מנוסה בעניין לפני ביצוע הניקוי החובבני.

הניקוי, לכל הידוע לי, מתבצע ע"י התזת תרסיס קרבורטורים על תוך בית המצערת כשפרפר המצערת סגור.

יתכן שאני טועה, אך כך ביצע המכונאי את הניקוי ברכבנו (ויש לציין שהניקוי לא עזר לבעיית הדוושה למשך יותר משבוע).

אגב, הגיוני שהמנוע יתקשה להניע לאחר הריסוס - התרסיס גורם לתופעת חנק במנוע, אולם אין הדבר אמור למנוע מהמנוע להתניע כלל גם לאחר מס' נסיונות.

נמתין לתשובת המנוסים שיעידו מה הנזק שנגרם, אם בכלל.

שבת שלום,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

פורסם

אני לא רואה שום בעייה להתיז ספריי קרבורטור אל תוך הסעפת תוך כדי פתיחת המצערת. להפך הוא, הספריי יוציא את כל הג'יפה שהצטברה שם.

תופעות לוואי : התנעה קשה בשניות הראשונות אבל לאחר מכן זה מסתדר. לא מומלץ לתת גז (בנזין) כדי לייצב את המנוע. צריך לתת לו להתייצב לבד.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

עדכון:

עשיתי סיבוב באוטו ...הוא נוסע כרגיל וגם התניע כעת בפעם הראשונה...

השאלה היא : האם נגרם נזק כלשהו??

פורסם
אני מהמר על מזדה לנטיס , יש לפנות בטענות לזיסו שהדריך את זניה שהרעידות בסרק מקורם בפיח על המצערת, וניקוי המצערת על ידי התזת ספרי קרבורטורים תפתור את הבעייה וכמו ישראלי טוב ( וחכם) קפץ זנייה על המציאה , ומייד גרם נזק לעצמו, ועכשוו השאלה מי אשם?

אנ לי לא ציני אני רציני!

בברכה

צביקה

שלום רב

תודה רבה לצביקה על הפירגון

א.אים תחזרו להסברים שלי על ניקוי בית המצערת תראו כי אסור להתיז חומר ניקוי בבית המצערת כי הלכלוך נכנס לתוך המנוע ( כפי שרשמתי )

ב. הניקוי מתבצע ע"י פתיחת המצערת רק ע"י הפרפר . ריסוס חומר הניקוי על מטלית ללא סיבים וניקוי בית המצערת בעזרת המטלית

(ההסברים שלי הם מתוך ספרות היצרנים ולא המצאות פרטיות . ברור שצריך גם בעל מקצוע לבצע אותם . אני עונה בפורום עלמנת לעזור אך לנוכח ההתבטאות מפסיק אני להיות פעיל בנושא )

בברכה זיסו יוסי

פורסם
שלום רב

תודה רבה לצביקה על הפירגון

א.אים תחזרו להסברים שלי על ניקוי בית המצערת תראו כי אסור להתיז חומר ניקוי בבית המצערת כי הלכלוך נכנס לתוך המנוע ( כפי שרשמתי )

ב. הניקוי מתבצע ע"י פתיחת המצערת רק ע"י הפרפר . ריסוס חומר הניקוי על מטלית ללא סיבים וניקוי בית המצערת בעזרת המטלית

(ההסברים שלי הם מתוך ספרות היצרנים ולא המצאות פרטיות . ברור שצריך גם בעל מקצוע לבצע אותם . אני עונה בפורום עלמנת לעזור אך לנוכח ההתבטאות מפסיק אני להיות פעיל בנושא )

בברכה זיסו יוסי

ליוסי שלום רב!

אם הבנת מהתבטאותי שאתה אשם במה שקרה, ורצונך לעזור גרם לנזק , אז אני מתנצל לא הובנתי כראוי,

כמו שאמרתהניקוי מתבצע על ידי פתיחת הפרפר וריסוס החומר על מטלית כדי למנוע מהגיפה לחדור דרך הסעפת יניקה למנוע, וניקוי בית המצערת לאחר מכן בעזרת מטלית, ניסיון ההתנעה הקשה הוא תופעת הלוואי בגלל הגיפה שחדרה לסעפת וספריי הקרבורטור שחנק את המנוע , כפי ששמוליק אמר ובצדק, וניסיון ההתנעה בעזרת לחיצה על דוושת התאוצה גרם להצפה ןלחנק, ויש להמנע מכך!

בברכה

ובתקווה להבנה יוסי זיסו

וחזור אלינו בהקדם!

בברכה

צביקה

פורסם
אבל אם מרססים לבפנים אז כל הגיפה נכנס למנוע לא?

איך הוא יצא משם, הוא לא יעשה יותר בעיות מאשר יתקן?

הוא נשרף. בגלל זה יש עשן לבן בשניות הראשונות.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תוכן חדש...