Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה לזה שמעלי ששם לב שאני בחורה! בכל מקרה אני קניתי מערכת שעלתה לי 8 אלף! אני ממש אבל ממש לא מרוצה מאיך שהיא נשמעת! מי שמכיר את המכשיר שיש לי, אפשר להגביר רק עד 35 וכשאני מגיעה ל29 ברוב השירים המערכת צועקת תיזהרי עכשיו אני אתפוצץ ובדרך גם האוזניים שלך! זה נשמע ממש גרוע בגלל זה אני רוצה להפיק את הטוב ביותר ממערכת שאני יודעת שמסוגלת להרבה יותר! אני לא חושבת שהמרכיב יעבוד שעה באוטו שלי! והטענה שלו להעברת קרוסים לדלתות היתה כמו שצינו למעלה כדי שהמרחק יהיה קטן יותר. בקורות הוא לא הולך לגעת. אני אנסה להוריד את המחיר אבל שוב אני רוצה להפיק את הטוב ביותר ולא שמישהו ישחק לי עם המערכת כמו שעשו עד עכשיו ורק יהרוס עם כל שינוי עוד יותר.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תודה לזה שמעלי ששם לב שאני בחורה! בכל מקרה אני קניתי מערכת שעלתה לי 8 אלף! אני ממש אבל ממש לא מרוצה מאיך שהיא נשמעת! מי שמכיר את המכשיר שיש לי, אפשר להגביר רק עד 35 וכשאני מגיעה ל29 ברוב השירים המערכת צועקת תיזהרי עכשיו אני אתפוצץ ובדרך גם האוזניים שלך! זה נשמע ממש גרוע בגלל זה אני רוצה להפיק את הטוב ביותר ממערכת שאני יודעת שמסוגלת להרבה יותר! אני לא חושבת שהמרכיב יעבוד שעה באוטו שלי! והטענה שלו להעברת קרוסים לדלתות היתה כמו שצינו למעלה כדי שהמרחק יהיה קטן יותר. בקורות הוא לא הולך לגעת. אני אנסה להוריד את המחיר אבל שוב אני רוצה להפיק את הטוב ביותר ולא שמישהו ישחק לי עם המערכת כמו שעשו עד עכשיו ורק יהרוס עם כל שינוי עוד יותר.
אם כבר הכנת את עצמך שאת צריכה להכין 500 שקל לעבודה הזו,

וכנראה שאחרי כן תהיי יותר מרוצה, בצורה אובייקטית או נפשית .. :wink: אז למה לא.

השאלה היא אם את באמת רוצה להגיע ממעלות עד סאונדסטורם שהם עד כמה שידוע לי

נמצאים בפ"ת...

ומידן, ד"א, הקיט ספיקרס של דינאמט שווה לת#$..

זה כבר קרוב ללבקש מרופא וודו שיטיל לחש על הדוטק שלי שינגנו כמו פוקאל אוטופיה...

Race Smart

פורסם

יש לי דיזל לא כל כך נורא:wink: אבל ברצינות אני רוצה להגיע לתחרות של אמה שתהיה ב13 לחודש הבא ואולי אחריה להיכנס לסאונדסטורם.

פורסם

בתור לקוח לשעבר של סאונד סטורם ולקוח בהווה של סאונד FX, הייתי ממליץ לך להגיע לסניף בראשון שלהם.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

אני אומר את דעתי בלבד

אז אלכס תבואי למיפגש שם יש המון אנשים נחמדים שמאוד ישמחו לעזור לך לכוון את המערכת שברשותך.

ואחרי זה תיתחרי בתחרות וזהו.

ככה גם תחסככי בכסף וגם תהני שהמערכת שלך תנגן כמו שאת רוצה.

תחיה את הרגע , כי יש רגעים שלא יחזרו לעולם אז בפעם הבאה שאתה רואה את הבלונדה במעבר חציה תילחץ כמו מטורף ותן לצמיגים להישרף :wink:

פורסם

וואלה סבבה רעיון טוב! אני באמת מקווה שיעזרו לי לכוון הבעיה שלאף אחד לא יהיה שם זמן לשבת באמת כמה שצריך..

פורסם

תמיד יש כאלה שמבינים ובאים אבל לא מיתחרים אל תידאגי יש כל כך הרבה אנשים שם חייב להיות למישהו זמן

תחיה את הרגע , כי יש רגעים שלא יחזרו לעולם אז בפעם הבאה שאתה רואה את הבלונדה במעבר חציה תילחץ כמו מטורף ותן לצמיגים להישרף :wink:

פורסם
אגב המתקין מכון לפי סוג המוזיקה שאני שומע למשל טראנס או שהוא משתמש במכשירים או במוזיקה מישלו?
מתקין הוא אדם רגיל שפשוט יודע לעבוד עם ציוד אודיו לרכב וחייב להבין לפחות משהו בסאונד.

לרוב הפעמים - אלו שמכוונים - אין להם שום מושג בקטע של סאונד/שמיעה וכו' .

כיוון סאונד זה דבר מאוד חשוב מכל נעינין הזה של מערכות , לכן לפי דעתי - כל אחד צריך להתאים את הכיוון לעצמו, למה שהוא אוהב ולא לפי סטנדרת כלשהו שאותו מכוון בלי שום ידע קבע לעצמו .

עדיף שבאמת תבואי למפגש, יהיו שם הרבה חברה שיוכלו לעזור לך בלי כל תשלום נוסף , בהצלחה !

מש"ק זרזור

פורסם

כמו שכבר הבנת ממה שקודמי ציין בפנייך. מדובר במפגש מרכז המתרחש אחד לחודש . מפגש מרכז הבא מתוכנן ל23 לחודש הזה .[דיון מפגש יפתח על ידי לקראת סוף השבוע] שעת תחילת המפגש המשוערת 12:30 והמפגש מתקיים במתחם החניות מאחורי אצטדיון רמת גן[באיזור הבאולינג].

בהצלחה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...