Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"מלחמת העולמות" - דעתכם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דווקא אהבתי את הסוף המפתיעה. כולם מצפים לדרך הסודית שבא יגלו איפה בדיוק להכניס את הטיל וככה לפוצץ אותם, דווקא חשבתי שזה מפתיע ומקורי (לא הכרתי את הספר).

הבעיה היא שהסוף מגיע באמת בצורה פתאומית מדי, כאילו טום קרוז היה חייב לחזור הביתה לקייטי אז אמרו יללה נסיים את הסרט תוך רבע שעה. היה הרבה יותר נחמד אם היו מראים אותם גוססים בהדרגה, היו מפתחים איזושהי הדרגתיות לקראת הסיום, ואז גם הצופים היו במתח הרבה זמן, מה קורה להם ? למה זה קורה להם ? במקום לסגור את הבסתה ב 10 דקות ולהסביר את העניין בשתי שורות, שפילברג, לא רציני.. :)

ועוד משהו.. הם הרגו כמעט את כל ארצות הברית, בעצם כמעט את כל העולם, שחטו את כולם באכזריות, כל האדמה מלאה גופות ודם, וב-מ-ק-ר-ה רק המשפחה של טום קרוז יוצאת מהבית, נקייה כמו אחרי מקלחת של שמנים ארומטים עם הבעת פנים של "מזה ? קרה משהו בזמן שהייתה הפסקת חשמל ?".

מצטער על הספויילרים, אבל בכל מקרה למי שקרא את ההודעות פה אין מה ללכת לסרט.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

עכשיו בדיוק ראיתי את הסרט אצל חבר, כל הזמן עבר לי היום השלישי בראש בגרסא המחודשת, ובאמת הסוף הגיע במפתיע ואני שואל את עצמי- מליון שנה החיזרים האלה תכננו פלישה כזו רצינית לכוכב שהם כל כך רצו, אז לא מן הראוי שיעשו תחקיר קודם על מה שנושמים שם??

ובכלל למה הם לא התחילו את הפלישה בימי הביניים? ככה לא היה להם מה לפחד מטום קרוז... :roll:

פורסם

אני מסכים עם הבחור שמצא נכון להשוות את הסרט לסיינס :)העיקרון בהחלט דומה והסיום פה אפילו יותר קצר.

אבל לדעתי שניהם סרטים טובים ( ומלחמת העולמות הרבה יותר).

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
עכשיו בדיוק ראיתי את הסרט אצל חבר, כל הזמן עבר לי היום השלישי בראש בגרסא המחודשת, ובאמת הסוף הגיע במפתיע ואני שואל את עצמי- מליון שנה החיזרים האלה תכננו פלישה כזו רצינית לכוכב שהם כל כך רצו, אז לא מן הראוי שיעשו תחקיר קודם על מה שנושמים שם??

ובכלל למה הם לא התחילו את הפלישה בימי הביניים? ככה לא היה להם מה לפחד מטום קרוז... :roll:

היום ה3 ען וייל סמית בכמה דרגות מעל הסרט הנ"ל

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

גדלתי על מלחמת העולמות. היה לי את התקליט הכפול.

עדיין לא ראיתי את הסרט אבל הבנתי שנעשה נסיון לתת לכל העיניין משמעות דתית וזה הפיספוס כי הספר מדבר על דארוויניזם.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

אתמול ראיתי את הסרט , בתור חסיד של ה.ג וולס ,ראיתי גם את הסרט המקורי משנות החמישים ,קראתי את הספר קניתי את הדיסקים ,ואתמול ראיתי את הסרט החדש ו די התאכזבתי ממנו, תראו שפילברג במאי עליון , הוא מבריק בצורה שקשה לתאר במילים , יש בסרט כמה קטעים מאוד מצמררים ,והאפקטים הויזואליים פשוט ברמה , אבל מה , קשה להתחבר לסרט הזה, קשה להתחבר לדמויות , הכל נעשה רחוק מהקהל . זה סרט מדע בדיוני ,אז נכון שלא צריך יותר מידי ממבו ג'מבו במהלך הסרט לגבי איך ומה קורה פה , אבל קצת תשתפו אותנו איך ,מי , מו , מה .אהבתי למשל את מה שאמריך עשה ביום השלישי בצורה מושלמת , הוא איגד את כל העולם כנגד הפולשים , הוא גרם לך להרגיש שכל העולם נגד היצורים האלו , ואילו פה שפילברג מתאר עלילה של אב ושני בניו במנוסה מפולשים אכזריים טורפי אדם ומשמידי פלנטות , ועכשיו עם כל הכבוד לוולס , מה שאכלו במאה ה-19 לא ראוי למאכל במאה ה-21

לפחות שיתנו הסברים ברוח התקופה

כמו הכישלון של מכונת הזמן , כך גם מלחמת העולמות נכשלה מלהגיע למסך הגדול

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

סרט עתיר פעלולים,

אין ספק.

קצת לא אמין בסוף, עם כל המשפחה של קרוז, שכולם בסדר.

חוץ מזה, בהשוואה לספר ולסי די, לא ממש מדוייק, ולא ממש עוקב אחרי הפרטים. למשל, מאיפה באו החבר'ה הפעם?

וכן, בגדול, די מאכזב.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

לפני רגע שעה סיימנו לראות את הסרט.....

היו אצלי 5 חברים ופה אחד כלונו הסכמנו שזה (סליחה על השפה מראש) חרא של סרט.

אני לא קראתי את הספר ולא ראיתי את הגירסא הקודמת ואפילו לא שמעתי את התקליט או המחחזמר.

אני ראיתי את הפרסומת בקולנוע והיה ניראה אחלה סרט והרבה אנשים התלהבו אז אמרתי יאללה תביאו ניראה .

אפילו חיכיתי לראות...

התחלנו לראות.... רואייים... מתחילה מתקפה... הקטע עם הברקים יפה (וזהו) ואז בורחים ... ואז מתקפה... ואז אין עלילה .... ואז .... חושך ניגמר הסרט... הייתה אחלה התחלה במשך כמעט שעתיים אמצע לא היה וגם סוף לא... אני חושב שבסרט אבולוציה נהנתי יותר (למי שמכיר) והתאכזבתי פחות מה2 פרקים האחרונים ב"טרילוגיה" של מטריקס.....

בקיצור לדעתי האישית רוצים לראות .. תראו אל תצפו לכלום ואם רוצים לראות איך זה אמור להמשיך ... אז תפסיקו דקה לפני הסוף ותתחילו לראות את היום השלישי אני חושב ששם אנחנו לא מפסידים ביותר כבוד... (והרעיון של הסרט לא מועבר בכלל- לפי מה שקראתי על הרעיון שהוא אמור להעביר ) (אגב קראתי עכשיו ארי שראיתי).

מקווה שאף אחד לא ניפגע .

Current: Seat Leon FR 1.8 2016

"Past: Seat Ibiza 1.2 TSI DSG 2012 "Sport

פורסם

ראיתי את הסרט וקצת התאכזבתי ממנו.. יחסית לרעש שהוא עשה ובמיוחד טום קרוז עם כל השטויות שלו בזמן האחרון.

סרט לא רע, לא יותר מזה.. שוב זו דעתי.

פורסם

דעתי על הסרט

נהנתי בו מכל רגע , סרט שלא נח ולא משעמם לרגע אחד

הפרספקטיבה של הסרט היא מעיניי האדם הפשוט שבורח ומגן על המשפחה שלו מפני החייזרים

יש בסרט אפקטים מהממים

עשוי ממש טוב

בקשר לתקופות של מתאימות לסרט

אי אפשר היום לעשות סרט כזה שיתרחש במאה ה19 ..

אז עשו את הסרט ככה שיתרחש בפרק זמן שלנו

רק חבל שלא השקיעו יותר מידי בסוף שלו

כי הסרט יכל באמת להיות יותר ארוך , לא שזה רע...

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

מי שלא רוצה לדעת את סוף הסרט כולל הפרטים הקטנים מוזמן להפסיק לקרוא את התגובה שלי כרגע.

.

.

.

.

.

הסרט רע מאוד, לא אמין ולא משכנע.

טום קרוז בתפקיד אומלל, יורה שלושה משפטים כל הסרט ונראה יותר כמו הזומבים בסרט 28 Days... נטול חן, ולחלוטין לא משכנע, אבל הבחור שמשחק את הבן שלו עוד ה-ר-ב-ה יותר גרוע ממנו (האם זו קונספירציה בשביל לתת את ההרגשה שטומי שווה את הכסף?)!

הסצינה שבה הוא משכיב אותו על האדמה ובסוף נותן לו ללכת היא אחת היותר עלובות שיצא לי לראות בסרטים בז'אנר.

הסצינות של המרתף עם הבחור המטורף כל כך צפויות, אתה פשוט יודע מה הולך לקרות בכל רגע, עד לסוף המר של הבחור (למתעניינים, לא קראתי את הספר, לא ראיתי את המקור ולא בטיח, מבחינתי זה סרט חדש מאפס והשיפוט אובייקטיבי)... משעמם.

היצורים עצמם נטולי השראה.

כשהם עולים על המסך בפעם הראשונה נראה לך שהם יצאו ממחסני משרד ההפקות ואתה בטוח שראים אותם כבר באיזשהו סרט, לא הצליחו לרתק אותי אל המסך... באו, הלכו, So What?

לשם השוואה, אני בטוח שרבים מהצופים שראו את Signs בפעם הראשונה נתנו אחלה זינוק בפעם הראשונה שהיצור מופיע על המסך - ככה זה צריך להיות!

סצינת הסיום היא לא פחות מנוראית -

חצי העולם הושמד, טומי מטייל ברחובות בוסטון החרבה עם הילדה על הידיים ופתאום הדלת נפתחת וכולם עומדים ומחייכים כשהם לבושים בבגדי השבת שלהם?! זה אמין?! אין עוד חצי כלב מת ברחוב, ורק בבית המשפחה של גרושתו של טומי העניינים כרגיל?

ואז מגיע החלק הכי נורא - הילד יוצא החוצה חי ושלם ומחבק את אבא'לה.

!!!Give me a fucking break

שנייה לפני שהילד ברח בריצה אל החייזרים הושמדה פלוגת צבא שלמה על כל ציודה - האמרים, טנקים וכל החיילים מתים, אבל כנראה שהילד ממש רצה להגיע לארוחת הערב אצל אמא ועבר להם בין הרגליים... מטופש כמו שרק הפי-אנד דביק לסרט רמה ז' יכול להיות.

לסיכום, חבל על הזמן, חבל על הכסף.

מוטי.

פורסם

סרט מאכזב לגמריי עשו ממנו כל כך הרבה רעש שלא מגיע לו!!!

במילה אחת הסרט הזה הוא חרא!!!

מי שהזכיר למעלה שהמכונות נראות מוכרות זה בגלל שהם ממש מזכירות את הרובוטים מסקיי קפטן לפחות זה הדבר הראשון שחשבתי שראיתי אותן.

הסוף ממש גרוע כאילו מה לא יכלו לחשוב על סוף או כאילו נגמר התקציב אז בשניה משיא המאבק הגיעו לסוף הסרט שהוא ממש גרוע כאילו בשניה הכל נגמר

ממש אכזבה! ואני לא ממליץ לראות

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

• תוכן חדש...