Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בדיקת רכב - מה הקטע שלהם?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקשרתי לחברת ה"מומחה" לבדיקת רכב , ידעתי שזה עולה 199 ש"ח והופתעתי לגלות

שעכשיו הם גובים 250 ש"ח. הם התחילו את דרכם עם 99 ש"ח ועכשיו הגיעו ל 250 ש"ח!!!

קצת חבל לי כי לא בטוח שהם יודעים מה הם עושים. בחישוב מהיר - "דינמומטר" למשל גובים

370 ש"ח ועם קופון הנחה באינטרנט זה יורד ל 320 ש"ח. הפער הוא לא כזה גדול לטובת

המומחה.

חבל שסוף סוף מישהו נכנס לתחרות עם המכונים אבל מהר מאוד מתברר שגם הוא יעשה לנו

חור לא קטן בכיס.

אתם שם במומחה - תחזרו לסכום הקודם!

בשביל 70 ש"ח הבדל אני אעשה בדיקה במכון עם 4 בוחנים שבודקים לי את האוטו

ולא בוחן אחד - לתשומת ליבכם!!!

תגובות יתקבלו בשמחה.

בברכה

יגאל

פורסם

כל הבדיקות האלה מפוקפקות משהו - הכל בשביל כסת"ח.

כעיקרון אם יש לך מוסך טוב אתה יכול לעשות את אותה בדיקה בדיוק תמורת 50 ש"ח, חבל לזרוק סתאם מאות שקלים על טופס שברובו כולל את אותם הדברים עם אותם הבעיות לכל המכוניות.

ובכלל אם יש ספר טיפולים מלא ומסודר במוסך מורשה , יעיד על כל ההסטוריה של הרכב - למה צריך בדיקה כזאת בכלל.

פורסם
כל הבדיקות האלה מפוקפקות משהו - הכל בשביל כסת"ח.

כעיקרון אם יש לך מוסך טוב אתה יכול לעשות את אותה בדיקה בדיוק תמורת 50 ש"ח, חבל לזרוק סתאם מאות שקלים על טופס שברובו כולל את אותם הדברים עם אותם הבעיות לכל המכוניות.

ובכלל אם יש ספר טיפולים מלא ומסודר במוסך מורשה , יעיד על כל ההסטוריה של הרכב - למה צריך בדיקה כזאת בכלל.

אני אסביר לך מדוע צריך לבצע בדיקה - מעבר למצב המכני קיים מצב המרכב (שברוב המקרים הוא הגורם הדומיננטי בהפחתת מחיר רכב). במוסך רגיל אין להם הכישורים וגם/או הציוד לבדיקת מצב המרכב!!

אומנם ברוב טפסי הבדיקה קיימים סעיפי כסת"ח של מכון הבדיקה - אולם עדיין בדיקת מרכב חשובה ביותר על מנת למנוע מצבים של הפסד כסף בעקבות פגיעות במרכב.

כל זאת נוסף לבדיקות מכניות במוסך ובמחשב המוסך המרכזי (באם הרכב חדש מספיק).

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

הרי ברור שבכל רכב ירשמו נזילות שמן, ויתיתוקים מהמנוע, וכיוון פרונט וצמיגים גמורים ואלף ואחת דברים.

כמו שאמרו, קח את הרכב למוסכניק הקבוע שלך תתן לו 50 שקל הוא כבר יגיד לך הכל על מנוע וגיר.

ולהיות עוד יותר בטוח תן 50 שקל לפחח שנמצא ליד והוא יגיד מה מצב התיקונים של הרכב.

שאר הדרים החשמליים למשל וצמידים אפשר לראות לבד.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

אם אתה מכיר את הקומבינות טוב אז אתה היית יודע שאם רושמים :

הזעות שמן - כסת"ח

ואם רומים - נזילות שמן : לבטל

זה אומר שיש נזילה שצריך לטפל בה

פורסם

התקשרתי לחברת ה"מומחה" לבדיקת רכב , ידעתי שזה עולה 199 ש"ח והופתעתי לגלות

שעכשיו הם גובים 250 ש"ח. הם התחילו את דרכם עם 99 ש"ח ועכשיו הגיעו ל 250 ש"ח!!!

קצת חבל לי כי לא בטוח שהם יודעים מה הם עושים. בחישוב מהיר - "דינמומטר" למשל גובים

370 ש"ח ועם קופון הנחה באינטרנט זה יורד ל 320 ש"ח. הפער הוא לא כזה גדול לטובת

המומחה.

חבל שסוף סוף מישהו נכנס לתחרות עם המכונים אבל מהר מאוד מתברר שגם הוא יעשה לנו

חור לא קטן בכיס.

אתם שם במומחה - תחזרו לסכום הקודם!

בשביל 70 ש"ח הבדל אני אעשה בדיקה במכון עם 4 בוחנים שבודקים לי את האוטו

ולא בוחן אחד - לתשומת ליבכם!!!

תגובות יתקבלו בשמחה.

בברכה

יגאל

אדון יגאל המברך.

אתה מוזמן לערוך חיפוש לשרשור שרץ פה - בקשר לאיזה בחור שחסך על בדיקה ומכרו לו אוטו שמודבק עם סלוטייפ.

בבדיקה לא חוסכים. לא חוסכים כי מחיר הבדיקה הוא אפסי לעומת ההשלכות שלה.

אז לא 250 שקל או 370 או 100 שקל - זה לא מה שיעשה לך את היום אני מאמין

ואם יש לך כסף לקנות אוטו, אני לא מאמין שהסכומים האלה יהיו מה שישבור לך את הגב הכלכלי האיתן שלך.

דבר נוסף - מדובר במדינה חופשית ודמוקרטית. מחירים זולים הם בדרך כלל מחירי חדירה לשוק. אחר כך המחירים מתייצבים ברמה הרצויה - הן למוכר והן לקונה - אתה רוצה - תקנה אתה לא רוצה - לך תבזבז את הכסף שלך במקום אחר.

להשמיץ נותני שירות בלי טיעונים מבוססים זו פגיעה בפרנסה שלהם, ואני חושב שכמו שאתה לא היית רוצה שיעשו לך את זה - אתה לא צריך לעשות את זה לאחרים.

דבר שלישי - בדיקה מקיפה אמיתית לרכב עולה 500 שקל בפעם האחרונה שבדקתי. עצתי לך - אל תחסוך בקטע הזה.

בכל מקרה בהצלחה, ויהיה הוגן מצידך לפרסם איזו התנצלות על ההשמצה ששלחת כלפי "המומחים" אלא אם תביא איזה ראיה לבסס את מה שאתה אומר.

יום נפלא :)

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

1. השוק עושה את שלו והלקוחות יצביעו ברגליים.

2. כמו שנאמר לפני רצוי ללכת למקום שהכי סומכים עליו גם אם זה עולה יותר (וכן אני מודע לכך שלרוב כשמחפשים רכב עושים מספר בדיקות).

3. ללא ה"מסמך" הזה אין לכם כיסוי במידה ויש ברכב משהו בולט לעיין שלא עלו עליו בבדיקה או במידה ומתגלה רמאות. לעומת זאת המוסכניק פועל ע"פ הבנתו ואינו חב לכם כלום (אם אפשר אז רצוי ללכת גם למוסכניק בייחוד בשביל שלב אומדן התיקונים אך לא במקום מכון).

4. אין כיסוי מוחלט אך לפעמים עדיף להוציא קצת כסף ולהיות עם ראש שקט בידיעה שעשיתם מה שיכולתם בשביל לכסת"ח את עצמכם מאשר להיות בדיכאון על שפישלתם בגלל חיסכון של כמה מאות שקלים.

פורסם

לגבי הבחור עם השירשור עם הסלוטייפ, גם מוסך רגיל היה עולה על הרכב הזה ואפילו עין בלתי מזויינת הייתה מגלה מה קורה עם הרכב הזה ולא רק זה, מי קונה מסוחרים ועוד סובארו שיש לה שוק חזק ועוד 10 מתחת למחירון, רק פראיירים קונים מאותם מקומות מכל הסוחרים האלו,מגרשים,אוטו סנטר,השכרה...הכל אותו שיט.

ודרך אגב, אחרי שהוא פירסם את קניית הרכב, אני הראשון ששלחתי לו בפרטי תתחדש + מה שבטוח עבר על הרכב הזה,פשוט אמרתי לו הכל בפרצוף,והפלא ופלא...אחרי יום אחד, הכל מתברר אמת לאמיתה.

פראיירים לא מתים - הם רק מתחלפים.

פורסם
לגבי הבחור עם השירשור עם הסלוטייפ, גם מוסך רגיל היה עולה על הרכב הזה ואפילו עין בלתי מזויינת הייתה מגלה מה קורה עם הרכב הזה ולא רק זה, מי קונה מסוחרים ועוד סובארו שיש לה שוק חזק ועוד 10 מתחת למחירון, רק פראיירים קונים מאותם מקומות מכל הסוחרים האלו,מגרשים,אוטו סנטר,השכרה...הכל אותו שיט.

ודרך אגב, אחרי שהוא פירסם את קניית הרכב, אני הראשון ששלחתי לו בפרטי תתחדש + מה שבטוח עבר על הרכב הזה,פשוט אמרתי לו הכל בפרצוף,והפלא ופלא...אחרי יום אחד, הכל מתברר אמת לאמיתה.

פראיירים לא מתים - הם רק מתחלפים.

המקרה של הבחור עם הסובארו אכן מצער אך בשל העובדה שהוא קשור משפחתית עם סוחרים ניתן להבין את העובדה שהוא סמך על הסוחר מתוך כבוד הדדי. לקנות רכב מסוחר, ליסינג, השכרה וכיו"ב זה ממש לא להיות פראייר כל עוד שאומרים לך את האמת ואתה יודע מה אתה קונה. עם זאת אני בהחלט חושב שהמחיר היה צריך להעלות את חשדו בדבר היסטוריית וטיב הרכב.

פורסם

לכבוד הנסיך

שים לב : הביקורת שלי היתה לגבי המחיר הגבוה לאחר שהם הציעו את עצמם

כאלטרנטיבה למוסכי הבדיקה. (יש לי את העלון ביד מולי)

בדיקה ללא הנחה עולה 370 ברעננה , אתה מוזמן לבדוק זאת.

מכונית עם סלוטייפ? גם בני בן ה 5 היה עולה על זה.(איזה מין טיעון זה?)

ומה קשור לדמוקרטיה? ואם כבר , אז גם לי מותר להביע ביקורת לא?!

התנצלות? על מה בדיוק? אתה לא מאלה שטוענים שחברות הסלולר שוחטים

אותנו? על זה להתנצל?

הם הציבו את עצמם כאלטרנטיבה והם לא. הם מטעים ציבור שלם וחבל!

אחרי שאתה בודק 3 כלי רכב , תאמין לי שהחור מתחיל לגדול...

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

חדש פה וזאת ההודעה הראשונה שלי, אבל היה לי חשוב לכתוב אותה

הזמנתי את "המומחה", פעם אחרונה שאני מתייחס אליהם בתואר הזה כי זה הדבר האחרון שאפשר להגיד עליהם.

הגיע בחור מנוסה עם מתמחה!! והשאיר אותו שם.

מתוך 14 קריטריונים שהמתמחה בדק הוא פסל 13 , לטענתו רק החימום עובד באוטו, וזה מאד חשוב ביוני שהחימום יעבוד.

לטענתו: הרכב עבר שאסי

הגיר האוטומט גמור, הרדיאטור עם נזילות, ברקסים גמורים למרות שהוא לא פירק כלום.

ועוד ועוד

לאחר שרבתי עם בעל הרכב על עלות הבדיקה ומי צריך לשלם, הוא ביקש שנלך למכון קומפיוטסט,

שאמר שאין שאסי

הברקסים לא גמורים, והם לא נבדקו בלי להוריד את הגלגלים

הגיר במצב סביר לגילו

המומחה פשוט לא מקצועים בלשון המעטה, ושהתקשרתי לבקש החזר כספי, הבנתי שהם מהסוג של האנשים שגם מאיימים !!

פורסם

ומי אמר לך שהקומפיוטסט שבעל האוטו לקח אותך אליו לא שייך לחבר שלו, נניח?

בכל מקרה, באשר למומחה - יש כאן שרשור בנושא שנפתח על ידי kompy.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...