Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

nissan 200sx

bigbosf
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום ראיתי אותה והאמת נראית די חמודה

לפי דעתי די נדירה

מישהו יכול להוסיף פרטים?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
סתם סקרן ? חפש בגוגל.

יש בארץ 7 כאלו. 2 מהן גודשות בפורום.

ואם אני לא טועה, מתוך ה 7, משהו כמו 2-3 הן ידניות בלבד.

Back to the original - NC again.

פורסם

לא משנה כמה יש בארץ או אין , קצת פרטים

200SX - S14 הדגם שיש בארץ - מנוע 2 ליטר טורבו סביבות ה200 כ"ס , הנעה אחורית.

רכב עם התנהגות לא פחות ממדהימה ( סרג' קיבלת מחמאה יא נבלה :) ) שעולה על רוב יקירות הפורום בקלות ושילדה חדה ומדויקת מאוד , ישנן מעטות כאלו בארץ , ואני רוצה להאמין שהן בידיים טובות.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

הנה 2 ניסאן 200SX מהארץ

כמו שציינתי שמעתי שיש כ-20 כאלה בארץ

הם הרבה במפגש ברמת גן

050611_190735-2259_alonsti18.jpg

050611_203401-2529_alonsti63.jpg

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

והרכב של ג. יקירת העולם המוטורי הוא הלבן בהודעה מעליך.

GSI , אני אישית הייתי מעדיף את ה200SX כל יום ע"פ ה323 שנהגתי עליה בכל פרמטר נהיגתי ( אולי זה רק אני ) , פוזה ? הידור מבפנים ? ועוד ? ב אמ וו ...

ענין של טעם

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

GSI , אני אישית הייתי מעדיף את ה200SX כל יום ע"פ ה323 שנהגתי עליה בכל פרמטר נהיגתי ( אולי זה רק אני ) , פוזה ? הידור מבפנים ? ועוד ? ב אמ וו ...

ליביו, איך אתה יכול להשוות מזדה 323 לניסאן SX?! :lol: [דני , תגיד לו]

הומור ידידי, הומור!!

ואני יודע שהלבנה מלמעלה הייתה של ההיא מהערוץ. היום היא שייכת לאחד שמסתובב עם נרגילה עבודת יד קטנה ומצחיקה..

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

תודה לכולם

נ.ב

נראתה ברחובות -צבע ירוק בדיוק כמו בתמונה שהביאו

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...