Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום נסעתי נסיעה די ארוכה משהו כמו שעה וחצי בחום מזגן דולק כאשר החנתי את הרכב לאחר כמה דקות שמתי לב שיש נחל מים מהמקום בו מטפטפים בדרך כלל מים של המזגן מה עושים ומה זה יכול להיות וכמה זה עלול לעלות?

פורסם

אם המזגן מקרר טוב לא צריך לעשות דבר והכל תקין.

התופעה הנה מאדי לחות ומיים באויר הקופאים לקרח על מאדה המזגן שבתוך הרכב. לאחר כבוי המזגן קרח זה מפשיר והופך למיים ונוזל החוצה.

אם טרמוסטט המזגן מקולקל ואינו מנתק מדחס המזגן כשצריך, אז מאדה המזגן הפנימי עלול להתכסות כולו בקרח ורמת קרור המזגן תרד וגם כמות האויר שזורק המאורר הפנימי תחסם.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

אם זה מי המזגן אילו מים שמיתעבים וזה תהליך תקין של המזגן. אם זה מים ממערכת הקירור אז זו בעיה אחרת. לפי תאורך המצב נשמע נורמלי לחלוטין. בדוק שאין נזילות במעברי המים של צנרת מערכת המים ובדוק שלו חסר נוזל קירור במערכת והיה וחסר נסה לאתר את מקום הדליפה או פנה לאיש מקצוע

פורסם

כל זמן שהמים ממש לבטח מהמזגן, ביציאה מהצינורית הייעודית לכך, מחוץ לרכב כמובן, הכל תקין.

דני.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
זהו שהמזגן לא מקרר משהו, והספק האוויר שהוא מוציא נמוך מאד!
אם המזגן מקרר לא משהו= אין לך מספיק גז. גש למזגניסט למלא גז ותגיד לו שיאתר קודם את הדליפה אם אתה לא רוצה לחזור לשם עוד כמה חודשים.

מים מתחת לאוטו לאחר נסיעה ארוכה עם מזגן זוהי תופעה נורמלית ואין שום בעיה.

עצה (בלי קשר לבעיה): בחורף, אחת לחודש הפעל את המזגן ל- 15 דקות עד 20 דקות בשיא העוצמה. זה מונע בעיות במהלך הקיץ.

פורסם

תראו איזה שרשור ארוך פתחתם על בחור שבכלל אין לו תקלה, הבן אדם כולה יורד לו מים מהמזגן בנוהל המקובל, כבר שלכתם אותו לעשות בדיקות שיעלו כמו מערכת מיזוג מיני מרכזי לכל בניני האופרה

:D:D:D:D

שתהיו לי בריאים אחוייקים שלי (ואם המערכת רושמת לי עכשיו דבר איתם בבית או משהו כזה אני שורף את השרת :D) שבת שלום !

• תוכן חדש...