Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3106149,00.html

השיטה ידועה מראש, מעלים את הדלק כל פעם מחדש , כל פעם מעלים בכמה אחוזים ואז אחרי חודש עושים טובה ומורידים בחצי אחוז ואז עושים רעש גדול וכולם מרוצים...למה? נמאס כבר.

אולי סוף סוף אנשים יתעוררו ונעשה חרם.

סולר מתייקר ב 13%....מסכן מי שיש לו רכב על סולר....

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כנראה ששכחתם איך נקבע מחיר הדלק.

למרות שזה לא תקין וקורע את הכיס לדעתי אין מה לעשות נגד זה. תנודות השוק ימשיכו להשפיע על הצרכן.

בברכה L.A

פורסם
כנראה ששכחתם איך נקבע מחיר הדלק.

למרות שזה לא תקין וקורע את הכיס לדעתי אין מה לעשות נגד זה. תנודות השוק ימשיכו להשפיע על הצרכן.

בברכה L.A

כל עוד המדינה לוקחת מס של 50% על הדלק, ממש לא מעניין אותי איך נקבע מחיר הדלק !

סיאט איביזה FR טורבו 2005 צהובה 8-)

פורסם

ספי צודק. עד כמה שזה כואב.

אין שום הצדקה למחיר הזה. שום הצדקה! סתם עוד דרך להכניס הרבה מאוד כסף לקופת המדינה.

על כל ליטר שאני ממלא הממשלה ממלאת חצי ליטר בוולבו של ביבי.

פורסם

בדיוק !! שילמדו מארה"ב, שמה הדלק עולה חצי מחיר מפה, ושמה גם המשכורת הממוצעת גבוהה יותר, ככה שלאזרח האמריקני הדלק הרבה הרבה יותר זול.

סיאט איביזה FR טורבו 2005 צהובה 8-)

פורסם

ולכן האמריקאים נוסעים במכוניות גדולות ובזבזניות, וצורכים 25% (!) מהאנרגיה בעולם, בזמן שהם מהווים 5% בערך מהאוכלוסיה. הם גם המזהמים הכי גדולים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אני לא אומר שאנחנו צריכים כולם לנסוע על קאדילאקים עם מנוע 5 ליטר, אבל בחיאת קצת פרופורציות כלכליות.

ונמאסל י כבר לכתוב את אותו דבר. כל פעם שיש שינוי במחירי הדלק נפתח שרשור שלא במקרה דומה לאחרון.

פורסם

סמוך על עמישראל שאם הוא יוכל להרשות לעצמו, הוא יסע עם מנועי 5 ליטר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אל תשכחו שבחודש האחרון מחיר חבית נפט על מ48 ל60 דולר לכן ישנה קפיצה גדולה

בכל זאת המיסים הורגים אותנו אי אפשר לנשום:shock3:

פיג'ו 205 שנת 94 יד ראשונה!!

החיים הם אפס למאה

פורסם

שלד די צודק..

המדינה שלנו מעדיפה את המשפחתיות הקטנות לא רק בגלל מחירי הדלק.

אלה בגלל שאין מקום להחנות כמעט בכל מקום בארץ, ובלי שום קשר גם אין מה לעשות עם רכב "גדול"

בארץ.

איפה תנצל את המנוע שלו?

כמה פעמים ראיתם אנשים אמידים+ עם smart? :roll:

פורסם

100-120 אחוז מס על מכוניות, 50 על דלק, מיסים שביל גייטס הייתה מתקשה לשלם.

והממשלה שואלת למה כלכך הרבה אנשים עוזבים את הארץ.

(בארצות הברית אגב המחיר הוא בערך רבע ממה שפה למרות שהוא עלה להם באיזה 5 אחוזים בשנה הזאתי).

• תוכן חדש...