Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ככה זה הסאב המדובר :

http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2553731

את הלנזא מרס השחור כבר שמעתי והוא דופק היטב חיה רעה .

בכל אופן אם מישהו מנוסה ששמע או היה לו או התנסה בסאב שבקישור .אני אשמח לקבל חוות דעת כללית איך הסאב הנ"ל בעיקר ביחס לדגם MAX12 השחור של החברה?

תודה

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

שלום,

הסאב שבלינק שנתתה, ניסיתי גם ליקנות אותו מי כמה וכמה חנויות וכולם חזרו אלי עם אותה תשובה , שאין את הסאב הזה במלאי עכשיו בכלל,עקב בעיות עם הסאב, אז המליצו לי על ה MAX 12, ולבסוף קניתי אותו, ואני חייב לציין סאב מטורףף, גם איכות צליל מצויינת וגם עוצה מטורפת!!!!!!,

בקיצור אחלה סאב , ממליץ בחום ובמיוחד במחיר הזנותי שמוחרים אותו,

HU-JVC KD LX 110R\FRONT-KENWOOD KFC1068S\REAR-PYLE PL6984BL\SUB-LANZER MAX 12\ FRONT AMP-MAGNAT THE ROCK 400\REAR+SUB AMP-MAGNAT THE ROCK 800

SAAB 9000 2.3L :smile:

פורסם

סבבה את הMAX 12 אני מכיר היטב כבר שמעתי אותו מעל 5 פעמים בתצורות שונות[רכב ,הגברה, תיבה]

הוא סוס שמרעיד את האוטו ושומר על באס בפרופורציה . סאב מעולה מה גם אני יכול להביא אותו חד פעמי ב280 שקל שזה לא כסף בכללי לסאב שכזה..חשבתי אבל על הכיוון של הדגם המקביל הכסוף אבל היות ולא התנסתי בו אני לא יכול לדעת ואחרי מה שאמרת לי אז אני לא רואה את השקיעה באופק לגביו.

תודה בכל אופו.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...