Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סתם מתוך סקרנות:

הבחנתי שהרבה תמונות של רכבים שמועלות כאן עברו עריכה ובה טושטשו או נמתקו מספרי הרישוי.

למה?

מספר הרישוי של רכב ישראלי נותן לעיתים הרבה אינפורמציה על הרכב ומהוה עוד פרט מענין בתמונה. אני מניח שיש סיבה טובה מדוע מוחקים - אשמח לדעת אותה.

תודה

נמרוד

פורסם

משתי סיבות :

גורמים עוינים.

גלישה לפרטיות של בעל הרכב.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
משתי סיבות :

גורמים עוינים.

גלישה לפרטיות של בעל הרכב.

שמוליק

לא הבנתי את שתי הסיבות.

איזה גורמים עוינים? אם היה מדובר בתצלום של הרכב בזמן פעילות בעיתית - ניחא , אבל מדובר לרוב בצילום במגרש חניה / תערוכה / כביש - פעילויות תמימיות לחלוטין. גם לא שמעתי עדיין על תא של אל-קיידה שמתביית על רכבי אספנות יהודיים.....

לגבי הפרטיות בכלל לא הבנתי. מה פרטי פה? זו לוחית שמוצגת לראווה כחוק בחזית הרכב וגם על אחוריו. לכל מקום אליו נוסעים גם הלוחית באה.

אני מכיר אנשים שמצניעים את רגליהם , יש כאלה שמצניעים את קרחתם , רובנו מצניעים את איברי הרביה , אבל עוד לא שמעתי על אנשים שמצניעים את לוחיותיהם....

לא רבותי , דרוש הסבר מלומד יותר לתעלומה.

נמרוד (שעדיין מחכה לפתרונות)

פורסם

חלק מהצילומים הם של רכבים "משופרים" ולא כל השיפורים הם לפי חוק ואף אחד לא רוצה שיתעלקו עליו איזה בוחן רכב מסריח שיחליט שבגלל שהאגזוז שלו 2 מ"מ גדול מדי הוא מורד מהכביש..

בנוסף אפשר לארגן פרטים על בנאדם לפי המס' שלו .. קצת קומבינות והכל אפשר..

בגלל זה מסתירים

פורסם

טוב, אולי אתה רוצה שאני אסביר עם שקף.

דמיין לך שחלקנו פה מתחרים ועושים שטויות, ישנם גורמים עוינים (כגון : משטרה) אשר יודעים על קיומם של פורומים כאלו ואחרים , עד כאן מובן או שצריך עוד ?

עוד , אוקיי .

אותם גורמים עוינים יכולים לקבל פרטים על ידי פריצה לאתרים האלו (ישנה מחלקה מיוחדת במשטרה) ולקבל מידע על נהגים "חמים" ולעצור אותם.

נעבור שקף.

הסיבה השנייה היא :

אני בעזרת אבא שלי יכול לברר פה על כל אחד (הוא עובד במכס ומקושר דרך רשת למחשבי המשטרה, משרד הרישוי ועוד..)היכןו הוא גר, מתי נקנה רכבו ועוד פרטיים חסויים.

לזה התכוונתי כשרשמתי גלישה לפרטיות.

עד פה קפיש ?

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

דמיין לך שחלקנו פה מתחרים ועושים שטויות, ישנם גורמים עוינים (כגון : משטרה) אשר יודעים על קיומם של פורומים כאלו ואחרים , עד כאן מובן או שצריך עוד ?

עוד , אוקיי .

אותם גורמים עוינים יכולים לקבל פרטים על ידי פריצה לאתרים האלו (ישנה מחלקה מיוחדת במשטרה) ולקבל מידע על נהגים "חמים" ולעצור אותם.

נעבור שקף.

הסיבה השנייה היא :

אני בעזרת אבא שלי יכול לברר פה על כל אחד (הוא עובד במכס ומקושר דרך רשת למחשבי המשטרה, משרד הרישוי ועוד..)היכןו הוא גר, מתי נקנה רכבו ועוד פרטיים חסויים.

עד פה קפיש ?

שמוליק

נון קפיסקו טוטי.

אשמח אם תסביר את הסיבה הפלילית למה טושטשו הלוחיות של המוסטנג והאסקורט הללו:

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/download.php?id=2389

לגבי אביך , אני מקווה מאוד שהוא לא מנצל את סמכותו לרעה כי עם בן פטפטן כזה יש לו קצת בעיה.

נמרוד

• אהבתי 1
פורסם

street racer.. יש לי קשר חם עם המשטרה

בוא תראה לי את השלילה התחבורתית הראשונה במדינת ישראל שתתבצע על ידי מידע וירטואלי..

אישית הייתי קורא לזה פארנויה. אבל כל אחד לגופו

ואל תגיד לי בגלל פעילות משטרתית .. לממטרה אין פה שום קשר

לפרטיות - כן.

פורסם

עוד , אוקיי .

נעבור שקף.

הסיבה השנייה היא :

עד פה קפיש ?

שמוליק

נון קפיסקו טוטי.

לגבי אביך , אני מקווה מאוד שהוא לא מנצל את סמכותו לרעה כי עם בן פטפטן כזה יש לו קצת בעיה.

נמרוד

נדמה לי שמדובר בתמונה שאני צילמתי

לכן

הרשה לי להסביר

אני מטשטש לוחיות באופן קבוע בתמונות שאני מצלם כי אני מצלם במפגש לרוב את מכוניות חברי הפורום ובגלל הסיבות שצוינו כבר לפני, אני מטשטש את לוחיות הזיהוי שלהן, אני מעדיף תמיד לבצע את הנוהל הזה, למרות שהוא גוזל המון זמן עבודה (כשמעלים גלרייה של 30-70 תמונות) ועדיין על מנת לשמור על הפרטיות של אלה שצילמתי להם את המכוניות אני מטשטש את הלוחית.

Race Smart

פורסם

בישראל היום מאוד קל להשיג מידע על בנאדם דרך הלוחית רישוי. איפה הוא גר וכו'...

מספיק שאתה מצלם פעם אחת את האוטו עם הלוחית רישוי לא מטושטשת ואחמד מטירה רואה איזה מגבר יפה, או אגזוז נחמד או אפילו אוטו שהוא שמע באינטרנט שיש לו קצת בעיות עם האזעקה ושכדי לנתק את האימובילייזר צריך פשוט לבעוט במראה האחורית ואז בכיף אחמד מגיע אליך הביתה ומראה לך למה אסור לשים את הלוחית רישוי לא מטושטשת... :roll:

הכאב הוא זמני - הגאווה היא נצחית!

פורסם

כמה שאני יודע

כל אזרח לא הולך עם מספר ת.ז שלו רשום על החולצה שלו,

כי אז היה יותר פשוט לגלות עליך פרטים, וגם פרטים לא נעימים, נגיד שהייתה מאושם באונס (רק דומגא :wink: )

אז ת.ז של הרכב היא המספר הלוחית

וכמו שכולם אמרו לך , בעזרת רצף של 7 ספרות אפשר לגלות המון על אדם.

ואני בוטח שגם אתה לא רוצה שאנשים יפרסמו עליך פרטים באינטרנט, רק בעזרת זה שיש להם את המספר של הלוחית שלך.

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם
בישראל היום מאוד קל להשיג מידע על בנאדם דרך הלוחית רישוי. איפה הוא גר וכו'...

מספיק שאתה מצלם פעם אחת את האוטו עם הלוחית רישוי לא מטושטשת ואחמד מטירה רואה איזה מגבר יפה, או אגזוז נחמד או אפילו אוטו שהוא שמע באינטרנט שיש לו קצת בעיות עם האזעקה ושכדי לנתק את האימובילייזר צריך פשוט לבעוט במראה האחורית ואז בכיף אחמד מגיע אליך הביתה ומראה לך למה אסור לשים את הלוחית רישוי לא מטושטשת... :roll:

לא יכולת להגיד את זה טוב יותר... :D

פורסם
כמה שאני יודע

כל אזרח לא הולך עם מספר ת.ז שלו רשום על החולצה שלו,

כי אז היה יותר פשוט לגלות עליך פרטים, וגם פרטים לא נעימים, נגיד שהייתה מאושם באונס (רק דומגא :wink: )

אז ת.ז של הרכב היא המספר הלוחית

וכמו שכולם אמרו לך , בעזרת רצף של 7 ספרות אפשר לגלות המון על אדם.

ואני בוטח שגם אתה לא רוצה שאנשים יפרסמו עליך פרטים באינטרנט, רק בעזרת זה שיש להם את המספר של הלוחית שלך.

טוב אחי אני יורד למטה לפרק את הלוחית זיהוי מהאוטו .. כששוטר יעצור אותי וישאל אותי מה קרה אני פשוט יענה שאני שומר על אנונימיות ?

התחלת התשובה שלך היתה יפה.. לא כל אחד מסתובב עם הת.ז שלו על החולצה

אבל מה שבעצם סותר אותך.. העובדה שכל אחד מסתובב עם המספר רישוי שלו על המכונית

-----------

בשורה התחתונה. אנשים מסתירים את הלוחית זיהוי שלהם באינטרנט בשביל אנונימיות וירטואלית מסויימת. לא מעבר לזה

לא בגלל משטרה ולא בגלל ערבי שיבוא מהשטחים לחפש מגבר ב5 אלף שקל ולמכור אותו כתור גנוב בפחות מ1000

פורסם

עוד , אוקיי .

נעבור שקף.

הסיבה השנייה היא :

עד פה קפיש ?

שמוליק

נון קפיסקו טוטי.

נמרוד

אני חושב שהתגובה שלך לא הייתה במקום בכלל נמרוד... הבן אדם ענה לך ברצינות ואתה מגיב ככה בחזרה?

קיבלת יותר מהסבר אחד למה מטשטשים\מוחקים את מספר הלוחית, אתה לא חייב להסכים עם זה אבל לפחות תענה בכבוד ועוד במיוחד לאנשים שמגיבים רק בשבילך

פורסם

נמרוד היקר...

נשאלת השאלה למה אתה בעצם מעוניין לראות את הלוחיות של המכוניות?

אולי יש לך קשרים במשרד הפנים וככה תוכל להשיג את הבעלים של המוסטנג

שבתמונה ? :shock:

אגב, שמוליק לא חייב לך כלום, אין סיבה לדבר בצורה כל כך מתנשאת,

אתה רשאי לא לקבל את דעתו... אבל בכל זאת....

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...