Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

BMW זאת מכונית כבדה, כל המנועים, כל המכוניות. אין להן הרגשה של מכוניות ספורט - ואני מדבר על רכבים מקוריים אם זה עדיין לא הובן.

נפלתי מצחוק...:roflmao:

מרצדס ויגואר צריכים לשלם לך משכורת...

HFturbo

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למרות שהקומפקט היא מבית היוצר של ב.מ.וו, אני לא רואה בה כמכונית שראויה לשם הזה. למרות שאני יודע שיש בה יתרונות שיש לחברת .ב.מ.וו. פשוט מאוד, היא נראית זולה מידי, פשוטה מידי, ולכן הורדתי אותה מהדרישות שלי. למרות זאת, אני מוכן לרדת בשנתון נניח ל93', וללכת על 325 אוטומטית, שכבר ראיתי למכירה כמה - נכנס בתקציב.

IDO.G

"חייך, הכל לרעה"!!! :-P

פורסם

שמוליק - נכון, זאת בדיוק הנקודה.

גיא,

ממש לא אמרתי שכל מה שBMW מייצרים הוא מושלם יחסית לקטגוריה ואם הבנת ככה אז כנראה שהטעתי אותך.

כוונתי היתה שהם מנסים לעשות את הרכבים מושלמים בקטגוריה וזה לא פייר להשוות 325 ל318 כמו שהרבה כאן ניסו לעשות.

זה נכון של318 חסר כוח, זה אפילו דבר ידוע. למרות זאת, מנסיוני האישי ומחוות דעת של אנשים אחרים שנהגו ברכב, הרכב מהנה לנהיגה למרות המחסור הזה בכוח (שוב, זה עניין של טעם אישי, גם כתבי הרכב דרך אגב, מביעים את דעתם האישית). הנאה מנהיגה, כמו שמישהו פעם הסביר לי, היא שילוב של הרבה אספקטים ואחד מהם הוא כוח, יש כאלה שהמחסור בו לא מפריע להם עד כדי כך אלא הם מחפשים דברים אחרים.

לגבי העניין עם איכות הייצור וההרכבה, יכול להיות שלZ4 ספציפית יש איכות הרכבה גרועה, אינני מכיר את המכונית. מניסיוני האישי עם בימרים נתקלתי בהרבה פאקים, באיכות הרכבה גרועה לא נתקלתי אף פעם. מיותר לציין כי כל מבקרי הרכב משבחים את איכות הייצור המעולה של היצרן וזה דבר ידוע לכל. לכן יהיה יותר נכון להניח (ולא רק מניסיוני האישי) שלBMW יש איכות הרכבה מצויינת והZ4 שנסעת בה לוקה בחסר.

בעיית תמורה מול מחיר? אני לא מסכים. בעיקר מכיוון שאין דבר כזה תמורה מול מחיר במכוניות יוקרה.

מייבאך שווה 7 מיליון שקל? לא ממש, במחיר כזה אפשר לבנות וילה בקיסריה. מרצדס SL שווה 2 מיליון? אני בספק אם זה שווה כמו 2 דירות במרכז תל אביב.

התמורה שמקבלים מרכב מחולקת לאספקטים שונים בינהם סטטוס, פוזה, מעמד חברתי, הנאה מנהיגה ועוד רבים. על זה בעלי המכונית מוכנים לשלם סכומים נכבדים. חלק ניכר מהתשלום על BMW קשור לעובדה שהרכב שלך יוצר במפעל בבוואריה ועוטה עליו סמל כחול לבן.

הדבר היחיד שאני מסכים איתך עליו במאה אחוז הוא עניין תרבות הדיון.

יאשה,

אני חושב שמיצינו את הנקודה.

בשבילך זו מכונית, בשבילי זו מוטציה בכל מקרה מכיוון שאתה משנה הרבה מאוד מכלולים באוטו וכמעט ניתן להגיד שאתה בונה רכב חדש בעצמך. BMW זה לא, מהסיבה הפשוטה שBMW לא ייצרו את הרכב שבנית אלא רק את המנוע השילדה ועוד כל מיני רכיבים נוספים שלא החלפת. בעיקרון אפשר לקרוא לזה BMW יאשה (כמו שמוסיפים את השמות של הסדנאות).

בהצלחה בפרוייקט ותהנה מהרכב.

בהקשר למשפט השני, אתה צודק, יש אי דיוק במשפט שלי ותרשה לי להוסיף - חוץ מM3 שהיא מכונית ספורט מובהקת.

HF Turbo,

השם שלך מן הסתם אומר הכל, רק שתדע שיש אנשים נוספים בעולם חוץ ממך שלא מחפשים מכוניות ספורטיביות. לפיכך, אם אני אומר שBMW לא מכוונות להיות מכוניות ספורטיביות זה לא בהכרח חיסרון.

מרצדס ויגואר משלמים את המשכורות שלהם למשרדי פרסום ולא לאדם פרטי שבבעלותו בימרים והוא מעדיף את BMW על המכוניות שלהם מהרבה סיבות.

שבוע טוב לכולם,

BMWFOREVER

מעוניין לרכוש 323 E46 משנתון מוקדם, מפוארת אורגינלית וחדשה עם ק"מ נמוך. כמו שקונים מזקן. בה"פ.

• תוכן חדש...