Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איוניק 2019 עם 130 אלף ק"מ

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אופציה לרכוש איוניק באמת גימור סופרים 2019. הרכב נסע 130 אלף קמ. רכב שנקנה מכלמוביל "אפס קילומטר" ונמכר לפי הנרטיב בין בני משפחה. כיום הרכב בוא 02 בעלים קודמים. הרכב נקי ומטופל בהילוך שישי. 

אני מפחד מהקילומטארז׳. איך בודקים רכב כזה? איך אני יכול לקבל אינדיקציה למצב המערכת ההיברידית? 

כמה אחוזים מתחת למחירון נראה לכם שווי השוק של רכב כזה?

פורסם
לפני שעה, PASHUT כתב:

הייתי שם עליו בין 56 ל 61 תלוי במצבו המדוייק

איך הגעת לתמחור הזה? אין אפשר לבדוק את המצב המדוייק? 

פורסם

בדיקה במוסך כמובן

ולגבי המחיר תראה מודעות ביד 2 ותשקלל [קח בחשבון שמתגמשים בדר''כ אם המוכר לחוץ]

בכמה הציעו לך?

משתדל לעזור

פורסם

יכול להעיד על הק"מ מנסיון של חבר עם דגם 2017 עם מעל 225000 ק"מ והרכב נוסע כמו חדש לטענתו עם כ 22 ק"מ לליטר וללא תקלות משמעותיות. הסוללה מקורית. זה יכול לתת לך קנה מידה. הוא מטפל כל השנים במורשה יבואן ומבסוט מהרכב ולא מתכוון להחליף בשלב הזה.

פורסם

נסעתי עם בחור שיש לו כזו 198 ק''מ, ויש קיק קל מהגיר בהאצה חזקה [דו מצמדי והגיר 'התבלבל' כשהאיץ] אז צריך בעדינות עם הגיר לא להתפרע..

משתדל לעזור

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...