Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 12 שעות, ArikB כתב:

אין מגבלת מינימום בתביעה קטנה. 

למיטב זכרוני 32 אלף ש"ח. אם זה עדיין עדכני.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

זו מגבלת מכסימום, לא מינימום.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בתאריך 9.4.2026 בשעה 19:15, locus כתב:

מניסיון אישי בכביש 22 ועריית חיפה התנערו.

אצלי הנזק היה 3000שח.

הגשתי תביעה מכוונת בתביעות קטנות.

התהליך לקח קרוב לשנה אבל בלי כל טרטור.

לפני המשפט העורך דין של העירייה התקשר ובקש לסגור בהחזר של 75%.

הסכמנו והכסף עבר.

בהצלחה

ואללה.

גם לי קרה שם משהו בכביש 22 (מכיוון צפון צמוד ליציאה של פז כשעמדתי לצאת בה).

זה קרה גם מהבורות בכביש? (זה נורא כל פעם במקום אחר צץ בור) מה הנזק שקרה לך ותבעת עליו?

פורסם

אצלי מחלף אחד אחרי, לכיוון דרום, מחלף חוף שמן. יש פסי התפשטות ממתכת על הכביש. אחד התפרק ונוצר בור במקום שהיה. צמיג הלך והג׳נט מגנזיום נשבר.

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

היה לי מקרה דומה מול העירייה שעשתה עבודות בכביש דרך קבלן חיצוני.
אצלי הצמיג התפוצץ והיה סרטון של הפגיעה כולל הבום החזק ואפילו רואים שהרכב פשוט סוטה מהנתיב לשנייה, הוחלפו 2 צמיגים.

באתי בטוב באמת על מנת לחסוך לעירייה כסף ציבורי ולא לתבוע, בו נגיד שהעירייה שיקרה והאשימה אותי כולל להעביר לי טלפונים של אנשים זרים לא נכונים.
כאמור אף אחד באמת לא צפה בסרטון, אבל משום מה כן תיקנו באופן מהיר בהחלט.
גם אחרי שאני יצרתי ביוזמתי קשר עם העו״ד של העירייה לנסות לקדם ולהזהיר אותם, לא ענו.

רק אחרי מכתב רשום הואילו לענות ושוב האשימו אנשים זרים ואני עוד צריך לחפש מי הם ומספר הטלפון שלהם, משהו הזוי.
אפילו העברתי לבעל תפקיד דרגה 2 בעירייה, שיראה כיצד מטפלים שם באזרח, היה נחמד ואפילו ניסה לעזור ובאמת אמר שלא תקין, אבל מסתבר שהמשרד שלו עצמו סיבן אותו.

הגשתי תביעה, לאחר שלא הגישו כתב הגנה, מזכירות בית במשפט אישרה להם הארכה, שוב שקרים של העירייה, האשמות חדשות כלפיי שרק חיזקה את האמונה שהם לא צפו בסרטון המפליל.
אני החזרתי בתשובה על השקרים שלה כולל החדשים, אך המזכירות בית המשפט חזרה אלייה בטענה שלא ניתן להגיב בתביעות קטנות וייקבע לי תאריך להישפט.
בתכלס כנראה מזכירות בית המשפט הייתה קובעת אם יש קייס או לא.

בכל מקרה לאחר זמן קצר מישהו שלא קשור בכלל לתביעה, חזר אליי ואמר יש לי צק בשבילך, בוא לקחת.
שילם על שני הצמיגים + הוצאות משפט שזה 50 ש״ח והתלונן בפניי שלא מגישים תביעה על סכום כזה ופעם הבאה לבוא אליו.
סה״כ סכום של 4 ספרות מהכוון הנמוך.

כבר לא היה לי סבלנות לריב איתו ולהגיד לו שניסיתי להגיע אליו אבל לא נתנו לי.

אני כן יכול להגיד לך שלא בדקתי פרונט ורק אחרי שהגשתי את הבקשה לעירייה ונזכרתי בזה, אבל גם לא הרגשתי שהפרונט נפגע.
ואגב על אותו הבור יש כמה תביעות של אזרחים, כולל תביעה אחת שמישהו נפגע גופנית והוגשה תביעה עם עו״ד על סכומי כסף של עשרות אלפים.

האירוע היה אצל עיריית הוד השרון.

אם זה רק כוון פרונט שחרר.
אבל באמת אם יש לך זמן למכתב לפני תביעה ולהגיש תביעה אז, קודם שלח מכתב רשום לעירייה עם הטענות שלך.
כבר אומר לך שלא יענו לעניין, אחרי חודש שלא ענו, אתה יכול דרך האינטרנט להגיש כתב תביעה לתביעות קטנות, אם אתה מסתבך תצטרך לנסוע לסניף הקרוב לביתך ולבקש עזרה ממזכירות בית המשפט, האמת שיש גם טלפון ישיר והם עוזרים מאוד גם בטלפון.
הפעולה פשוטה יחסית.

הכול בהנחה ויש לך הוכחות חותכות כמו סרטון של הפגיעה, תוסיף גם צילומים בכמה זוויות שיהיה ברור עומק הבור וזהו. תתעזר בסבלנות.

• אהבתי 1
  • מבאס 1
  • רעיון טוב! 2

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אני בסיטואציה דומה בדיוק

אצלי צמיג הלך בדיוק שעתיים אחרי שהחלפתי וגם קרטר שמן שנפגע בגלל בור מזל שהיייתי חכם לצלם את הבור והנזקים

עבר כמעט חודש שאני מחכה שהעירייה תואיל בטובה לענות ולא למרוח אותי 

• מבאס 1
פורסם
בתאריך 5.4.2026 בשעה 11:04, ArikB כתב:

עיריית רמת גן תשיב לך שהדרך שם באחריות נתע (בגלל עבודות הקו הסגול) אז את הפנייה שלך תשלח לנתע ולעירייה יחד. 

לא מכיר כבישים באחריות נת"ע.

אני יכול לשתף אותך שאצלי בגולף בשנת 2016 נפגע אגן שמן מנוע והוחלף על חשבון עיריית רמלה לאחר תיעוד הבור והגשת חשבונית למחלקת משק ונכסים בעירייה.

ללא תביעה ובזריזות מפליאה, פשוט צריך לגשת לאדם הנכון.

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם
בתאריך 9.4.2026 בשעה 19:15, locus כתב:

מניסיון אישי בכביש 22 ועריית חיפה התנערו.

אצלי הנזק היה 3000שח.

הגשתי תביעה מכוונת בתביעות קטנות.

התהליך לקח קרוב לשנה אבל בלי כל טרטור.

לפני המשפט העורך דין של העירייה התקשר ובקש לסגור בהחזר של 75%.

הסכמנו והכסף עבר.

בהצלחה

אותו סיפור עם חבר

גם אצלו הם התנערו, ובמשפט עצמו שהיה אחרי כמה חודשים הגיעו לפשרה.

מעניין אם זה דפוס.

עומר :-)

פורסם

לי בינואר השנה קרה מקרה דומה,אני אדם מאוד מסודר,צירפתי מיקום ,סרטון וידיאו,קבלות של התיקון(1000 שקלים),תיאור מדוייק של המקרה (המועצה תיקנה את הבור אחריי כמה שעות),הציעו לי חצי כי הם על שיטת מצליח,לא הסכמתי-ניפגש בבית משפט עוד חצי שנה.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...