Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש כמה אופציות, 301 בשנה האחרונה של 2017 עם גיר 6 הילוכים, טיפו, קיה פורטה רכבים עם פחות סיכון, יונדאי i30.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 59 דקות, PASHUT כתב:

היה לא מזמן בפורום אחד שמצא ''חד קרן'' סול שמורה עם ק''מ נמוך.. 

[בעיניי הכי טוב מקיבוצניק מבוגר שטיפל בחברה ונסע לקופת חולים חח]

חחח נקווה לטוב גם, סבלנות לא חסר לי :)

לפני 46 דקות, yulianx כתב:

יש כמה אופציות, 301 בשנה האחרונה של 2017 עם גיר 6 הילוכים, טיפו, קיה פורטה רכבים עם פחות סיכון, יונדאי i30.

תודה על המיקוד

לסיכום נראלי שאלך על מכירה של הרנו ומציאה של דגם שייתן לי יותר שקט נפשי, תודה רבה לכולכם על העזרה והייעוץ :)

• רעיון טוב! 1
פורסם

לגבי הטיפו: נהגתי בעבר על טיפו שכורה, מזכיר את הפוקוס דור 2 לא חזק ולא חסכוני [1 ל 10 משולב] אבל אמין וזול לתחזוקה, מזגן מקפיא, 6 הילוכים ובקרת שיוט, שים לב שלא לקנות מהשכרה כי רובן קרועות.

משתדל לעזור

פורסם
לפני 2 דקות, PASHUT כתב:

לגבי הטיפו: נהגתי בעבר על טיפו שכורה, מזכיר את הפוקוס דור 2 לא חזק ולא חסכוני [1 ל 10 משולב] אבל אמין וזול לתחזוקה, מזגן מקפיא, 6 הילוכים ובקרת שיוט, שים לב שלא לקנות מהשכרה כי רובן קרועות.

פוקוס דור שני אחד הרכבים שהכי אהבתי..הרכב הראשון שנהגתי עליו :) נשמע מצויין, אשים לב, תודה רבה

פורסם

כי היא ישנה מידי, בתקציב הזה אפשר לקנות רכב חדש יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 9 שעות, Dekelzz כתב:

פוקוס דור שני אחד הרכבים שהכי אהבתי..הרכב הראשון שנהגתי עליו :) נשמע מצויין, אשים לב, תודה רבה

דור ראשון או שני?

לפי דעתי הדור השני נוח יחסית לנהיגה אבל די עגלה

פורסם

אמנם זה 100% אנקדוטלי, אבל אני מכיר מישהו שסתם כך הלך המנוע באמצע נסיעה ברנו קפצ'ור (גם 2016 במקרה) - התחיל להתחמם בלי אזהרה ולכאורה לא בר-תיקון.

שוב, יותר מזה אני לא יודע - מה היה המצב לפני כן ואיך תוחזק וכו' וגם לא יודע מה ספציפית קרה למנוע, אבל הוא מכר את זה כגרוטאה במשהו כמו 2,000 ש"ח.

פורסם

אני בדיעה אחרת.

אין דין בחירה בין קפצ'ור לרכב X כשאין לך רכב למצב שהקפצ'ור הוא כבר שלך. 

מציע לך להמשיך איתו אם הוא מתאים לשימושים שלך מבחינת גודל וכדומה.

הסכום שתקבל עבורו גם ככה לא מאוד משמעותי. אז תטפל ותיסע בו, אולי הוא ייתן שירות טוב.

תחסוך את הכסף שרצית להשקיע בהחלפה ותוסיף עליו, וכשתגיע, בתקווה בעוד הרבה שנים , תקלה משביתה, אז תחליף.

• רעיון טוב! 3

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 4 שעות, עדי-אל כתב:

דור ראשון או שני?

לפי דעתי הדור השני נוח יחסית לנהיגה אבל די עגלה

דור שני, אני סבבה עם עגלות חחח

לפני 3 שעות, LaCoco כתב:

אמנם זה 100% אנקדוטלי, אבל אני מכיר מישהו שסתם כך הלך המנוע באמצע נסיעה ברנו קפצ'ור (גם 2016 במקרה) - התחיל להתחמם בלי אזהרה ולכאורה לא בר-תיקון.

שוב, יותר מזה אני לא יודע - מה היה המצב לפני כן ואיך תוחזק וכו' וגם לא יודע מה ספציפית קרה למנוע, אבל הוא מכר את זה כגרוטאה במשהו כמו 2,000 ש"ח.

עוד סיפור אימה לרשימה חחחח 

לפני 56 דקות, amosbmw כתב:

אני בדיעה אחרת.

אין דין בחירה בין קפצ'ור לרכב X כשאין לך רכב למצב שהקפצ'ור הוא כבר שלך. 

מציע לך להמשיך איתו אם הוא מתאים לשימושים שלך מבחינת גודל וכדומה.

הסכום שתקבל עבורו גם ככה לא מאוד משמעותי. אז תטפל ותיסע בו, אולי הוא ייתן שירות טוב.

תחסוך את הכסף שרצית להשקיע בהחלפה ותוסיף עליו, וכשתגיע, בתקווה בעוד הרבה שנים , תקלה משביתה, אז תחליף.

חשבתי על זה גם, אני פשוט כן מפחד שזה יקרה מוקדם יחסית, ובשביל רכב אמין יותר אני לא באמת צריך להוסיף הרבה אז אני נוטה ללהחליף כבר

תודה חברים :)

פורסם
לפני 7 שעות, LaCoco כתב:

זה הכל חוץ מאנקדוטלי.

זוהי התנהגות מוכרת ב-1.2 TCE  של הדור הראשון.

ישנם סימנים מוקדמים לכשל (שאיבת שמן מאסיבית לחלל הצילנדרים), אבל מעטים שמים לב אליהם, ונוסעים עד שהרכב נעמד באמצע הדרך.

• רעיון טוב! 1

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

אני קיבלתי במתנה קליאו 2015 (אותה מערכת הנעה ארורה).

לא ממש מתנה כי העברתי לו את ה 13,000 שקיבלתי עבור האלטו שמכרנו.

הייתי מנתק איתו קשר אלמלא היה מדובר באבא שלי.

הרנו האלו צואה של רכב מבחינת אמינות. אגב, לא מונח שלי. אמר לי את זה מישהו עם מכון בדיקת רכב (מקום קטן ברחובות):

"אאיייייפפפפף... צואה של רכב" היה הניסוח המדוייק שלו. (עשיתי אצלו בדיקה של רכב שקניתי והוא הציע הנחה לרכב שאני מוכר. אבל כבר מכרתי את הנבלה. אבל שאל איזה רכב מכרתי וכך הגיב).

אני מציע לך למכור אם אתה מקבל על הרכב משהו נורמלי. וגם פחות מכך....

אם אתה מקבל משהו מזערי אז תמשיך עד שהעסק יתחרבן. אולי יהי לך מזל.

• מצחיק 3
פורסם

מנועי ה - טק של רנו ידועים בעולם עם ביקורות, על הבנזין כמובן.

על מנועי הדיזל [K9] פחות. אבל הכל תלוי כמה שמרו עליו [בדיזל]

משתדל לעזור

פורסם

השרשור הוא על הבנזין.

לפני 4 שעות, razi_pazi כתב:

הרנו האלו צואה של רכב מבחינת אמינות

הכוונו ב"הרנו האלו" היתה לקפצ'ור בשרשור ולקליאו הארורה שלי. לא לכל המותג.

יש להם לפעמים גם רכבים אמינים.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...