Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום :) אחרי חצי שנה עם פיג'ו 2008 שנת 2014 שקניתי לאחר המלצות בפורום איבדתי אותה בתאונה, קיבלתי במתנה רנו קפצור 2016 עם נתונים סבירים אך עם תקלה (תא מטען הוחלף והחשמלאי חיבר אותו בצורה שאפשר לפתוח ולסגור אותו רק כאשר התאורה דולקת) לאחר קריאה על הרכב נכנסתי קצת ללחץ, עושה רושם שמדובר ברכב לא אמין עם תקלות יקרות, חשבתי לנסות למכור אותו ולקנות שוב פיג'ו כמו שהייתה לי או רכב דומה כמו פיג'ו 301 או פיאט טיפו לדוגמה, האם לדעתכם יש כדאיות כזו? 

תודה מראש, אודה לכל עצה בנושא :)

פורסם
לפני 2 דקות, גולדן191 כתב:

מה התקציב שלך?

שכחתי לציין באמת, 25-30, אני לא מחפש להשתדרג מבחינת איכות הנסיעה או משהו כזה, בעיקר לעבור לרכב עם אמינות גבוהה יותר, לא בטוח אם זה משתלם

פורסם

לדעתי תישאר עם הרנו, מקסימום תעשה לה יישור קו בכמה שקלים אפילו 5,000 זה לא 30,000

פשוט קח אותה למוסך אורן לייעוץ האם שווה להשקיע..

משתדל לעזור

פורסם

זה לא רק 5 אלף, הגיר לא מוצלח וגם המנוע, זה בקלות יכול לעבור את ה 10 אלף.

עושה רושם לםי התיקון שזה לא רכב שמור במיוחד, הייתי מחליף לרכב אמין יותר.

• מעניין 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
לפני 53 דקות, PASHUT כתב:

לדעתי תישאר עם הרנו, מקסימום תעשה לה יישור קו בכמה שקלים אפילו 5,000 זה לא 30,000

פשוט קח אותה למוסך אורן לייעוץ האם שווה להשקיע..

תודה על העצה, מה שמלחיץ אותי שאחרי תקלה רצינית שעלולה להגיע כבר לא אצליח למכור את הרנו, שכרגע כן שווה מעט לפי מה שראיתי ביד 2, יכול להיות שאני באמת סתם לחוץ, בכל מקרה הסכום שציינתי כולל את הכסף שאני יכול לקבל מהרנו אם אמכור, לפי מה שראיתי 15k זה סכום ריאליסטי, הרוב מפורסמות מעל 20 ושלי עם קמ נמוך יותר 

לפני 31 דקות, yulianx כתב:

זה לא רק 5 אלף, הגיר לא מוצלח וגם המנוע, זה בקלות יכול לעבור את ה 10 אלף.

עושה רושם לםי התיקון שזה לא רכב שמור במיוחד, הייתי מחליף לרכב אמין יותר.

מדובר על הרכב הקודם של ההורים שלי, בהחלט לא הרכב הכי שמור לצערי, תודה

לפני 29 דקות, PASHUT כתב:

אם אתה רוצה אמינות ויש לך 30K תמכור ב 10K את הרנו, ותקנה קורולה 2014 משעממת ואמינה..

יש המון רכבים שנחשבים אחלה בתקציב גם בלי להוסיף כסף לטויוטה (בעיקר לביטוח) היה לי נסיון טוב לאורך השנים עם רכבים זולים ופשוטים :)

לפני 19 דקות, גולדן191 כתב:

להבנתי אם הוא יקנה קורולה 2014 אמינה עם קילומטראז' מתחת ל 300K ק"מ הוא יצטרך לשלם הרבה יותר מ 30K ש"ח לא?

אני לא מעוניין בטיוטה :) יש רכבים פשוטים עם אמינות סבירה גם בתקציב, לא מפחד לקנות רכב 2012-16 גם

תודה למגיבים, בהחלט לוקח את העצות בחשבון:)

עריכה אחרונה על ידי Dekelzz
פורסם (נערך)
לפני 15 דקות, Dekelzz כתב:

להגיע כבר לא אצליח למכור את הרנו

לא בטוח שגם עכשיו אתה יכול למכור אותו במחיר סביר

תלוי בקילומטראז'

לגבי המלצות

הומלץ פה בתקציב שלך לא פעם על פג'ו 301

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
פורסם
לפני 3 דקות, גולדן191 כתב:

לא בטוח שגם עכשיו אתה יכול למכור אותו במחיר סביר

תלוי בקילומטראז'

לגבי המלצות

הומלץ פה בתקציב שלך לא פעם על פג'ו 301

הרנו עומדת על 98k קמ, שכחתי לציין:) הפיגו באמת נראית כמו אופציה טובה לתקציב (כבר חרשתי את הפורום וראיתי את ההמלצות) 

תודה!

פורסם

אני גם אוהב את הפג'ו 208 1.6 פרינס שלי, שנת 2013, איתה 4 שנים אבל זה קצת לא חוכמה כי קיבלתי אותה עם 6K ק"מ והיום היא על 46K ק"מ

ללא תקלות כלל בכמעט 4 שנים שהיא איתי.

אנשים פה קצת לא אוהבים את הגיר AL4, ואת המנוע פרינס, בחו"ל ראיתי לא מעט ביקורות על כך שהרכב הגיע ל 200K ק"מ בלי בעיות מיוחדות (שרשרת טיימינג ולא רצועה אגב)

אם תמצא אחת עם פחות מ 100K ק"מ אולי זו אופציה טובה.

עדיף 301 כנראה. או פיאט טיפו.

פורסם
לפני 3 דקות, גולדן191 כתב:

אני גם אוהב את הפג'ו 208 1.6 פרינס שלי, שנת 2013, איתה 4 שנים אבל זה קצת לא חוכמה כי קיבלתי אותה עם 6K ק"מ והיום היא על 46K ק"מ

ללא תקלות כלל בכמעט 4 שנים שהיא איתי.

אנשים פה קצת לא אוהבים את הגיר AL4, ואת המנוע פרינס, בחו"ל ראיתי לא מעט ביקורות על כך שהרכב הגיע ל 200K ק"מ בלי בעיות מיוחדות (שרשרת טיימינג ולא רצועה אגב)

אם תמצא אחת עם פחות מ 100K ק"מ אולי זו אופציה טובה.

עדיף 301 כנראה. או פיאט טיפו.

גם אני ממש נהנתי מהפיגו 2008 1.6 שהייתה לי, אחלה אוטו :) כמובן שאם ארכוש עוד אחת זה יהיה תלוי במצב שלה קודם כל 

פורסם (נערך)

היה לא מזמן בפורום אחד שמצא ''חד קרן'' סול שמורה עם ק''מ נמוך.. 

[בעיניי הכי טוב מקיבוצניק מבוגר שטיפל בחברה ונסע לקופת חולים חח]

עריכה אחרונה על ידי PASHUT

משתדל לעזור

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...