Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב המדובר הוא פג'ו 108 שנת 2017. 

השטיח בצד הנהג בלוי ואני רוצה להחליף. 

מה שמצאתי באינטרנט נראה גנרי. 

איפה אפשר להזמין את המקור? 

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

בדקת ביבואן?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שטיח צד נהג זה פריט בטיחותי. אתה צריך לוודא שאתה מזמין שטיח עם כל האמצעים המקוריים למניעת החלקה שלו (חורים/תפסים/קוצים/סקוצ׳ים)

• רעיון טוב! 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מיותר להזמין ״מקורי״ , ועוד לרכב ותיק. (בספק אם יש בכלל בארץ) 

אני החלפתי את השטיחים ברכבי המשפחה בשטיחים של סאסא שטיחים .

עבורך יש מגוון:

https://www.sasa.co.il/בחירת-חומר-שטיחים-לרכב/?make=685&year=912&model=690&sku=0801

• רעיון טוב! 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

מצטרף להמלצה על סאסא שטיחים. החסרון העיקרי - למיטב זכרוני, המינימום זה זוג שטיחים (נהג + נוסע). אך יתכן שזכרוני מטעה אותי.

פירוקיות / המאגר (שהוא גם סוג של פירוקיה) - אתה מקבל שטיח משומש שמצבו אינו ידוע.

יבואן - יקר מוות ביחס לשאר האופציות.

• רעיון טוב! 1
פורסם

ממליץ בחום על סאסא, זוג שטיחים קדמיים ליונדאי טוסון 2018, איכות הייצור והגימור מעולה, התאמה מדוייקת כולל חורים לעיגון מקורי, ומשטח נגד שחיקה נוסף לנהג.

247₪ כולל משלוח.

• רעיון טוב! 2

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם
בתאריך 26.2.2026 בשעה 12:45, zaf כתב:

מיותר להזמין ״מקורי״ , ועוד לרכב ותיק

מאמין שההמלצה שלך לסאסא היא טובה, אבל לא מיותר להזמין מקורי לרכב ותיק.

הזמנתי מקורי חדש מחו"ל לרכבים הרבה יותר ישנים. במקרה שלי היתה גם אפשרות לבחור בין כמה סוגים של בד לגומי משובח ביותר.

גם אצל יצרני הרכב נאלצים בדרך כלל לרכוש סט של 2 או 4, אי אפשר לרכוש לנהג בלבד.

משומש לא הייתי קונה.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
בתאריך 26.2.2026 בשעה 11:42, SurfHigh כתב:

הרכב המדובר הוא פג'ו 108 שנת 2017. 

השטיח בצד הנהג בלוי ואני רוצה להחליף. 

מה שמצאתי באינטרנט נראה גנרי. 

איפה אפשר להזמין את המקור? 

כזה למשל בדקת?

https://www.ebay.com/itm/177387787961

לפני 42 דקות, amosbmw כתב:

מאמין שההמלצה שלך לסאסא היא טובה, אבל לא מיותר להזמין מקורי לרכב ותיק.

הזמנתי מקורי חדש מחו"ל לרכבים הרבה יותר ישנים. במקרה שלי היתה גם אפשרות לבחור בין כמה סוגים של בד לגומי משובח ביותר.

מאיזה אתר? מעניין

פורסם

תודה לכולם. 

בדקתי עם ג'אן, הוא יכול להזמין סט בעלות של 540 שח. 

קצת יקר לי, אני אנסה פירוקיה ברגע שהמצב יאפשר. אם לא יהיה, אבדוק אופציות בחול. 

סאסא נראה טוב, אבל מעדיף מקורי ככל האפשר. 

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
לפני 8 דקות, SurfHigh כתב:

סאסא נראה טוב, אבל מעדיף מקורי ככל האפשר. 

לדעתי, ״מקורי״ חסר משמעות. אולי אם אתה רוצה לשמר את הלוגו במידה ויש כזה מוטבע בשטיח.

בזמנו, שטיחי הגומי שסופקו עם הרכב היו תוצרת מקומית  שכן שטיחי הלבד המקוריים ״לא התאימו לארץ״ על פי דברי אחד המוכרים בסוכנות כלשהיא כשהתעקשתי על שטיחי לבד המקוריים שהיו ברכב התצוגה. (קיבלתי את אלו שהיו ברכב התצוגה, אחרי ״מעט מחאות״) 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 14 שעות, amosbmw כתב:

הזמנתי מקורי חדש מחו"ל לרכבים הרבה יותר ישנים.

ל במוו? 

מה המחיר בערך? אני ראיתי שיש שטיחונים באמאזון גרמניה, ואם וכאשר אצטרך לפאביה. 

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

פשוט לחפש את המק"ט של השטיח הרצוי (בד או גומי) בקטלוג החלקים/אביזרים של יצרן הרכב, ולהזמין על פי מק"ט בכל אתר שמוכר חלקים מקוריים של אותו יצרן.

השטיחים האלה שקניתי כאביזר, הם ברמה גבוהה מאוד והרבה יותר מסתם "גומי עם לוגו".

PXL_20250303_135048371.jpg

• אהבתי 3

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...