Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ה UPS שקניתי לא מחזיק, דיברתי עם החנות והם אמרו לי לפנות לשרות. דיברתי עם השירות והם שלחו לי שתי סוללות להחלפה, הסוללות הגיעו ואז ניסיתי לפרק את המארז. אינעל דינו, הברגים שם הם משהו שלא ראיתי אף פעם. לא פיליפס, שטוח, אלן, או טורקס אלא בורג שבמקום של החריץ ישנו פס הבולט למעלה עם מרווח קטן באמצע.

מה זה הדבר הזה? היכן ניתן לקנות במיידי מברג/ביט כדי לטפל בו?

פורסם (נערך)

כבר רבע שעה שאני מנסה להתאים את התיאור המילולי שלך לתמונות של כל ראשי הברגים הכי הזויים שהאינטרנט שלף...

הכי קרוב שאני יכול לחשוב עליו זה בורג חד כיווני - כזה שלא ניתן לפתוח בכלל.

בחיאת תעזור לנו פה, קח פנס, טלפון נוסף, משהו, תאיר לו את הצורה ותנסה לצלם...

עריכה -> זאת הצורה אולי? https://www.amazon.com/Aexit-M3x10mm-Standard-Stainless-Security/dp/B07MQR1LF8

h-type screw?

עריכה אחרונה על ידי hans
  • רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

גם אני חשבתי על הסוג הנ"ל, אבל מה שזה לא יהיה - נשמע שמדובר בבורג 'בטחון' שלא אמור להיפתח ע"י המשתמש. בכלל, יש הרבה חורים בעלילה עד כה: לא ברור מה דגם האל-פסק, איפה ההוראות (שלחו סוללות ללא?), וממתי בכלל יבואנים מתנהלים ככה. מערכות ה-UPS שאני מכיר (בתחום השרתים) מכילות קליפסים בכל פתחי השירות וברגים במקומות שמתחשמלים בהם, לכן קשה לי להאמין שיצרן או יבואן היה מעמיד לקוח בסיכון כזה, ולו רק מטעמים משפטיים.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

תודה הנס, זה יכול להיות זה, צירפתי "שירטוט" איך אני חושב שהוא נראה.

לפני 7 שעות, hans כתב:

בחיאת תעזור לנו פה, קח פנס, טלפון נוסף, משהו, תאיר לו את הצורה ותנסה לצלם...

פשוט אי אפשר, הבורג טמון כ"כ עמוק בתוך חור שאפילו לא ניתן להאיר עליו, ניסיתי לצלם וזה הדבר הכי טוב שהגעתי אילו.

לפני 6 שעות, Derish כתב:

יש הרבה חורים בעלילה עד כה: לא ברור מה דגם האל-פסק, איפה ההוראות (שלחו סוללות ללא?), וממתי בכלל יבואנים מתנהלים ככה

image.png.b5119ed55a70e229bb12d42a1220e975.png

אי אפשר להעתיק מהדף https://www.orpc.co.il/items/3643189

הוראות? קיבלתי איתו שני דפים עם הקישקושים הסטנדרטיים (בסגנון "אין לטבול במים" וכו').

אני לא יודע איך היבואן שלו מתנהל אך כך טופלתי. "שירות טכני ותמיכה למערכות אל-פסק Aviem Pro G3 (תדיראן) ניתן על ידי חברת "אביאם מערכות".

לפני 6 שעות, Derish כתב:

וברגים במקומות שמתחשמלים בהם, לכן קשה לי להאמין שיצרן או יבואן היה מעמיד לקוח בסיכון כזה, ולו רק מטעמים משפטיים.

הגיוני, אך אפשר פשוט לכסת"ח עם מדבקה. בכל מקרה כששאלתי את הנציג בנוגע לסכנות (אחרי הכל אני "קצת" מבין באלקטרוניקה) הוא אמר כי יש לנתק את המכשיר מהחשמל וניתוק המצברים צ"ל ע"י ניתוק הקליפסים וזהו.

20260219_074944.jpg

20260218_182821.jpg

עריכה אחרונה על ידי Haim_gds
תוספת
פורסם

צילמת מקרוב מידי והצילום לא מפוקס. נסה יותר מרחוק ועם העדשה המוגדרת ״מאקרו״, אם יש לך כזו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• אחראי פורום
פורסם

אלא אם יש מברג תואם כזה בשוק החופשי וזה לא איזה כלי מעבדתי, הייתי לוקח מברג שטוח אומלל ומעבד אותו להיכנס בתוך החריצים.

קצת עבודת שופין ואתה שם.

**איפה מרק שלנו, היה מוציא לך ds של הבורג, המברג והמומנט של המכשיר הספציפי 😞

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

זה נקרא U -shaped screwdriver.

סוג זה של ברגים קיים בהרבה מפצלים, קומקומים וכו', איפה שלא רוצים שכל אחד יפתח את המארז ויתעסק.

אפשר להזמין כזה מברג לדוגמה מפה, שים לב שיש כמה מידות, לדעתי אתה צריך 2.3 או 2.6. תוודא גם שהאורך מספיק.

• אהבתי 2

פורסם
לפני 48 דקות, itaysamurai כתב:

אלא אם יש מברג תואם כזה בשוק החופשי וזה לא איזה כלי מעבדתי, הייתי לוקח מברג שטוח אומלל ומעבד אותו להיכנס בתוך החריצים.

קצת עבודת שופין ואתה שם.

**איפה מרק שלנו, היה מוציא לך ds של הבורג, המברג והמומנט של המכשיר הספציפי 😞

יש מברגים כאלה, אבל הרעיון שלך מהיר וזול ומעולה.

• רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, sperial כתב:

צילמת מקרוב מידי והצילום לא מפוקס. נסה יותר מרחוק ועם העדשה המוגדרת ״מאקרו״, אם יש לך כזו.

אי אפשר.

המרחק לא משנה, בכל מקרה שאני מצלם מעל הבורג אין מספיק אור. לראות בעיין זה קשה...

לפני 30 דקות, Buki כתב:

זה נקרא U -shaped screwdriver.

סוג זה של ברגים קיים בהרבה מפצלים, קומקומים וכו', איפה שלא רוצים שכל אחד יפתח את המארז ויתעסק.

תודה, בזמנו נתקלתי בבסיס של קומקום חשמלי בו ברגים כמו אלן אך בצורת משולש שווה צלעות. אני חושב שכתבתי ע זה כאן.

אפשר לרכוש כזה בארץ מהמלאי בחנות באיזור השפלה/מרכז? או אולי מישהו שמוכן שאקפוץ אילו ל 10 דקות כדי לפרק (אני לא עומד להחזיר את הברגים האלה, אשתמש בפיליפס סטנדרטי) זה פשוט מתסכל אותי לראות את המכשיר+בטריות תקועים לי מול העיניים. 

ציטוט

יש מברגים כאלה, אבל הרעיון שלך מהיר וזול ומעולה.

אם יכלו כל הקיצים אשלוף את הדיסק/דרמל מהמחסן בסופ"ש.

עריכה אחרונה על ידי Haim_gds
פורסם

מברג כזה בארץ תמצא רק בחניות מאוד ספציפיות, לא יודע בדיוק איפה יש. סט ביטים כמו שמופיע באחת התגובות פה אפשר לרכוש בהרבה מקומות אבל מברג עם פיטינג ביטים יהיה רחב מידי וכנראה לא יכנס בחורים האלו.

הכי  פשוט זה מה שאיתי הציע, לוקח מברג שטוח פשוט וחורץ בו חריץ עם שופין.

• תוכן חדש...