Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מדוע נתצ בכביש 6?

פוסטים מומלצים

פורסם

למי ששם לב, ולמי שלא

כביש 6 בדרך להתרחב 

יהיו 3 נתיבים בין מחלף עין תות לעירון

ו 4 נתיבים בין עירון לקסם

עד כאן הכל נהדר.

אני באמת מחכה לזה בכיליון עיניים...

אממה... לתומי נכנסתי לאתר של כביש 6 ומה אני מגלה?

שזה יהיה נתצ או +3!

איך לעזאזל נתצ בכביש אגרה? גם ככה ה 2 נתיבים בין עירון לעין תות זה סיוט.

כל שני וחמישי יש שם תאונה והנסיעה הזאת של 10 קמ לוקחת 45 דקות!

מבאס ממש.

Capture.PNG

כפיר הג'ינג'י

פורסם

נת'צ / 2+ זה רעיון נהדר באופן כללי, קטסטרופלי בישראל. בתור דייר קבוע בכביש החוף, מרבית התנועה של ה 2+ היא של עבריינים. בהעדר אכיפה, במקום נתיב שמתעדף תחב'צ ותחבורה מרובת נוסעים, קיבלנו נתיב שמתעדף בבונים.

:turn-l:
פורסם

לא עובד בכביש 1 ולא יעבוד בשום מקום.

היתה תקופת חסד של שלושה נתיבים רגילים והתנועה זרמה, גם לאוטובוסים, כיום כמעט ולא רואים אוטובוסים בנת"צ וגם אלו שכבר מגיעים מזגזגים בין הנתיבים מתוך מחשבה שאחד אחר מהיר יותר (הוא לא), בימים שיש אכיפה ע"י אופנוע וחצי הכביש פקוק עוד יותר.

בנוסף משאיות ממשיכות לסוע בנתיב האמצעי גם אחרי 9:30 בבוקר כי למה לקרוא שלטים או להכיר את חוקי התנועה והכביש פקוק ברוב שעות היום.

והישראלים שמגיעים למנהרות הראל החליטו דווקא שם שיש לסוע על 20 קמ"ש במנהרה בכל מצב.

• אהבתי 1
  • מבאס 1
פורסם

נתיבי תחבורה ציבורית, ברוב המקומות שאני נוסע בהם שוממים בזמן ששאר הנתיבים עמוסים עד כאב.

ורובם נעשו ללא מחשבה והכרת הדרכים ולמעשה מסבכים או מכניסים אנשים לפקק שלולא הנתיב לא היו נתקעים בו.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 9 שעות, aviaviavi כתב:

נתיבי תחבורה ציבורית, ברוב המקומות שאני נוסע בהם שוממים בזמן ששאר הנתיבים עמוסים עד כאב.

ורובם נעשו ללא מחשבה והכרת הדרכים ולמעשה מסבכים או מכניסים אנשים לפקק שלולא הנתיב לא היו נתקעים בו.

אתה כמו שרת התחבורה - לא מבין שהנת״צ/נר״ת נועד להיות שומם - כדי לתת עדיפות לאוטובוס ולרכב המלא נוסעים.

• אהבתי 3
  • לא הבנתי... 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני מחכה שיפתרו את בעיית הפקק במחלף נחשונים - כל פעם יש שם פקק מכיוון צפון כי הכביש מצטמצם מ-4 נתיבים.

או הפקק ממחלף דניאל למחלף נחשונים שמפסיק איך שמגיעים למנהרה והכביש מתרחב ל-3 נתיבים - בבקרים הפקק הזה מתחיל עוד ממחלף נשרים שאפילו הוויז כבר ממליץ לוותר על הקטע הזה בכביש 6 ולעלות על 431 וכביש 1 עד לחזרה במחלף דניאל.

• אהבתי 1
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

פות"ש, אני רוצה להבין רגע. 

אתה אשכרה מצפה לקבל תמורה למה שאתה משלם על משהו פה בארץ?...

בתיאוריה, להוסיף נת"צ לכביש 6 יכול להיות אחלה רעיון. 

בפועל, זה הולך כנראה להיות קטסטרופה. 

לפחות העבריינים יעדיפו להיות על המסלול הריק, כך שחלק מהעומס ירד מהמסלולים הרגילים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 4 שעות, sperial כתב:

הנת״צ/נר״ת נועד להיות שומם

הוא לא נועד להיות שומם, הוא נועד לאפשר תנועה זורמת של תחב״צ. אם הוא שומם, סימן שאין בו צורך. בשביל אוטובוס אחד פעם ב... לא צריך נת״צ.

תעדוף תחבצ מדבר עם מאסות, נת״צ לא עוזר ברמה הגלובלית אם הוא לא מטפל במאסות.

אף אחד לא מצפה שהנת״צ יהיה פקוק באוטובוסים, ברור שלא זו המטרה, אבל להגדיר נת״צ שלא משרת מאסות זהמעבר לחסר תועלת, זה מזיק.

דוגמה: בקק״ל בת״א הוגדר לפני שנים ספורות נת״צ לשעות העומס. לכאורה סבבה. כשעמוס אכן פקוק.

רק מה, לפי החישוב שלי, בשעות העמוסות האלה עוברים שם 20 אוטובוסים בשעה. אוטובוס כל 3 דקות. זה אולי נחמד לכמה עשרות אנשים שחסכו להם חצי ק״מ של פקק (עד שהם נתקעים בצוואר בקבוק הבא) אבל לא פותר שום בעיה ברמה הגלובלית. להפך, צווארי הבקבוק לפני ואחרי רק הפכו גרועים יותר (כך שיתכן שבסה״כ הם אפילו מפסידים).

• אהבתי 2
פורסם
לפני שעתיים, ברווז כתב:

פות"ש, אני רוצה להבין רגע. 

אתה אשכרה מצפה לקבל תמורה למה שאתה משלם על משהו פה בארץ?...

בתיאוריה, להוסיף נת"צ לכביש 6 יכול להיות אחלה רעיון. 

בפועל, זה הולך כנראה להיות קטסטרופה. 

לפחות העבריינים יעדיפו להיות על המסלול הריק, כך שחלק מהעומס ירד מהמסלולים הרגילים.

:) אכן מצפה. אני משלם הרבה לכביש 6. 

הופתעתי לגלות שזה נרת/נתצ

מה גם שמהכרות ארוכה עם הכביש (נוסע כל יום ראש העין - חיפה) כבר 3 שנים

ראיתי אולי 10 אוטובוסים. ואני מגזים. ב 3 שנים כן? לא ביום אחד

כך שלא ברור לי איזה אוטובוסים אם בכלל יעברו שם. וגם אם יעברו זה בטוח לא מצדיק נתצ

כפיר הג'ינג'י

פורסם

ממה שאתה אומר, אני מבין שאתה ישראלי. 

ואתה עדיין מצפה לקבל תמורה לכסף שאתה משלם? :lol:

• מצחיק 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...