Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

חוצפה ממש.

יש לי אותם כבר כמה שנים.

עובדים סבבה.

עושים עבודתם נאמנה.

מדיי פעם קופצת מודעה של 20 שניות בוא תקנה את זה בוא תקנה את ההוא.

סבבה זה מובן שיש פרסומות.

היום, פתאום, אני מסתכל ונוסף טיימר של 90 שניות

לאחר מכן ננעלת המצלמה.

image.png.45e062033b287fc43d94e39f7bb6f054.png

image.png.4be7437babf376f8d13d006761a2969c.pngimage.png.9e72b1101fd2d617163d556b6e4ae214.png

מאיפה באת עכשיו?

החבילה הכי זולה 80 דולר לשנה.

למה מה קרה?

• רעיון טוב! 1

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם לי יש מצלמה די ישנה שעובדת, גם עם מלא פרסומות שגם פותחות את אפליקציית אלי עצמאית.

ננעל לך לגמרי? אתה יכול להסתכל לייב? מה עם שימוש בכרטיס זיכרון? 

ראיתי איפשהו האק איך לפרוץ אותה אם זה יקרה לי זה יתן מוטיבציה לנסות את זה.

פורסם

גם אצלי אין טיימר.

לפני כמה חודשים הפסיקה לשלוח הודעות לטלפון על זיהוי תנועה (כן מקליטה אותן), למרות הגדרות תקינות. ויתרתי, לא קריטי לי, זה לרוב הכלב משנה תנוחה.

פורסם

טוב נמצא הפיתרון, מחיקת המשתמש ופתיחת חדש ולשנות מישראל לעיראק {סדאם חוסיין ממשיך לאיים על העולם גם אחרי מותו. זה גבר! זה בן אדם! וואלה אתה!} 

עם מייל חדש וסינכרון כל המצלמות. נראה שאחרי 1500 ימים הם רוצים כסף בכל מחיר

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

מוזר הסיפור שלך.

רכשתי מצלמה של שיומי, נתנה 90 יום חינם (ככה גם היה כתוב מראש) ומאז אני משלם 9 ש"ח לחודש. היא לא מפספסת כמעט שום אירוע.

אחרי זה קניתי עוד אחת סולארית לבחוץ במחשבה להוסיף למנוי עוד מצלמה. אבל היא פיספסה הכל.

אז עברתי למצלמות של eufy - לא מפספת, ועם הבטחה לא לגבות כסף לעולם. רכשתי 2 סולאריות לבחוץ. 

עכשיו אני רוצה להחליף גם את השיומי הראשונה לeufy כדי להפסיק לשלם את המינוי.

המוזר עם הeufy הוא, שבעליאקספרס הם עולות יותר מ$200. ב11.11 רכשתי אחת סולארית במבצע ב$60. ודווקא הפשוטה הלא סולארית עדיין נמכרה ב$200 גם ביום המבצע.

באמזון ארה"ב הסולארית עולה $60 והפשוטה $35. בלי מבצעים, אבל לא שולחים לארץ. אז אביא את הפשוטה כשאגיע לשם.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

משהו לא ברור לי, למה לא לשים Docker Desktop עם אפליקציית המצלמה עליו?

קצת מוזר לי לתת למצלמה הפרטית שלי גישה החוצה, אני לא אעניק רשות ריגול אצלי בבית....

• אהבתי 2
פורסם

לא מפעיל שום מצלמה בתוך הבית. רק מסביב על הפתחים.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 14 דקות, Haim_gds כתב:

משהו לא ברור לי, למה לא לשים Docker Desktop עם אפליקציית המצלמה עליו?

קצת מוזר לי לתת למצלמה הפרטית שלי גישה החוצה, אני לא אעניק רשות ריגול אצלי בבית....

זה רק בסלון על האיזור של הכלב לראות שהכל בסדר איתו.

ומחוץ לדלת.

אם מישהו מעוניין לראות כלב זקן ישן 23 שעות ביממה ומתרימים שמגיעים אלינו,בבקשה שיתצפת עליי.

• אהבתי 2

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

אצלי האפליקציה של Yi אמנם לא חסמה צפיה, אבל התחילה להעמיס כ"כ הרבה פרסומות (כולל סרטונים ארוכים ומשחקי וידאו פיקטיביים) שהשימוש בה נהיה בעייתי מאד. לא רק שכל פעם היא מציקה לי עם תזכורת לרכוש את המנוי לענן בתשלום (שאין לי שום צורך בו - יש כרטיס זכרון), אלא שהפרסומות הארוכות מתחילות כל פעם שאני עובר טאב בתוך האפליקציה ואפילו כשאני מנסה לסגור אותה.

נכון להיום יש לי חמש מצלמות שלהם, וכולן מוצאות בהדרגה לפנסיה לטובת דגמים מקבילים של TP-Link שאין איתם בעיה דומה. בכנות, האסטרטגיה הזאת של שיומי לא ברורה לי ולא נראית לי אופיינית ממה ששמעתי על מוצרים אחרים. אבל זה בהחלט גורם לי לחשוב פעמיים לפני שארכוש עוד מוצר שדורש שימוש באחת האפליקציות שלהם.

• אהבתי 4
פורסם

אני עם דריש, יש לי עדיין שתיים של eufy שהזמנתי במחיר באמת זנות, ברמה שמצידי שתרוץ שנתיים כל אחת ולפח. את השיואמי הטסתי. גם את הטלפון באותו יום שראיתי פרסומת בטלפון. הזייה. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

כנראה שנכנסו לכל הכוח אל השוק בהפסדים ועכשיו מנסים לסדר את המאזן. לעולם לא נדע את האמת כי בסין לא מדברים על דברים כאלה...

פרסומות התחילו גם בסמסונג אבל בינתיים עם קצת גוגל ומדריכים עדיין אפשר להשתיק את הנבלות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מעדיף לשים את המצלמות עם גישה כזו אצל שחקן יותר גדול (גוגל נסט. מחיר קבוע ללא הגבלה על מספר המצלמות)

ובמאמר מוסגר באפל אם יש HomeKit עם האב בבית (אייפד , אפל טיוי) החדשות יותר יכולות להקליט לiCloud ישירות דרך הHomeKit ללא צורך לשלם לצד שלישי על היסטוריה. (ברגע שאני אשדרג את הישנות שלהם אני אפסיק לשלם לגוגל)

לא סומך על יצרנים כאלו לגבי הפרטיות והשימוש במידע ורמת האבטחה.

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...