Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פלואנס דיזל 2014 תקלה DF998

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

התקלה הופיע לאחרונה שבתצוגה מופיעים חיוויי תקלה,צ'ק קרוז קונטרול,אינג'קשיין סיסטם ואנטיפולושיין הרכב נוסע רגיל הסרק יציב,כאשר אני מוחק הכל חוזר לחיווי תקין גם בהרצת מנוע בפארקינג,ובנסיעה רגועה ,רק בלחיצה חזקה על הגז והעמסת המנוע בנסיעה הנורה נדלקת שוב ללא שינוי בהתנהגות הרכב.

רעיונות?

DF998.jpg

פורסם
לפני 23 דקות, nit_zan כתב:

תודהGauss 

אצלי זה 837, ניסיתי ככה לגשש  לא ממש ראיתי,מתלבט אם זה הפרויקט הבא או פשוט לגשת לאורן שיסגור פינה

ב837 הזיזו את המיקום של הצינור הזה אאלט ( זה מה שקראתי/ראיתי אפשהו בחפירות שלי).הגישה לשם לא סימפטית בכלל, מסרטונים שחפרתי בזמנו ראיתי שמפרקים את שסתום הEGR בשביל לקבל גישה לצינורות הללו בדגמים מסויימים(מדגם מסויים יש כבר זוג צינורות כאלה).

גם לי היה את הקוד הזה שיצא לך(פשוט לא צילמתי אותו לפוסט שלי).

הייתי עובר במקומך גם על הצנרות של האינטרקולר - לפעמים נהיה בהן חור/סדק. 

תראה אם אתה שומע רעש יניקת/בריחת  אוויר בגז מחלל המנוע שלא היה לפני.

פורסם
Just now, Gauss כתב:

תראה אם אתה שומע רעש יניקת/בריחת  אוויר בגז מחלל המנוע שלא היה לפני.

יש משהו, יש גם ריח של אדי סולר~פליטה  שאני מריח כשאני רוכן על המנוע

בהרצת מנוע לאחר מחיקה עד הקו האדום בעמידה לא קורה כלום הכל תקין, בנסיעה רגועה גם הכל תקין ,כשלוחץ קצת גז ומאמץ את המנוע בנסיעה הנורה הצהובה וצק אנג'יין  נדלקות ועל התצוגה מופיע  צ'ק אינג'קשיין  לפעמים צ'ק אנטיפולושיין גם (לא תמיד) והקרוז קונטרול שהיה מופעל ומתפקד נעלם  ככה כמה פעמים ניסיתי

פורסם (נערך)
לפני 13 דקות, nit_zan כתב:

יש משהו, יש גם ריח של אדי סולר~פליטה  שאני מריח כשאני רוכן על המנוע

בהרצת מנוע לאחר מחיקה עד הקו האדום בעמידה לא קורה כלום הכל תקין, בנסיעה רגועה גם הכל תקין ,כשלוחץ קצת גז ומאמץ את המנוע בנסיעה הנורה הצהובה וצק אנג'יין  נדלקות ועל התצוגה מופיע  צ'ק אינג'קשיין  לפעמים צ'ק אנטיפולושיין גם (לא תמיד) והקרוז קונטרול שהיה מופעל ומתפקד נעלם  ככה כמה פעמים ניסיתי

בסבירות גבוהה אז שאחד מהצינורות נסדק, זה עניין מוכר,בלאי.
צריך רק לאתר מי מהם בדיוק.
תסתכל כאן:

ככה זה נראה בדגמים עם שני הצינורות + כל מה שכרוך.

עריכה אחרונה על ידי Gauss
פורסם

עד סוף השנה צריך להשלים טיפול טיימינג,חשבתי לשלב זאת עם נסיון באיתור התקלה על הדרך,התכתבתי עם יוסי מגבע לגבי הטיימינג ולא היתה לו בעיה לעשות ביומיים שנתרו לפני כיפור,אך כשביקשתי בנוסף לנסות לאתר את התקלה אמר שזה יקח יותר מיום מה שמובן  ,הצעתי שיקבע לי תור לאחר כיפור אך לא התקבל מענה,ננסה שוב לאחר החג.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...