Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מלחמת מחירים?

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, Doron_Z כתב:

אין יבואן טיפש כזה. כנראה ההסבר היחיד ההגיוני זה מה ש falou אמר, רכב שהובא בכפייה ונמכר על ידי יבואן שמעוניין הרבה יותר בלהוציא סיניות. 

אני חושב שגם את היצרן כפה את יבוא הרכב (ואני בספק גדול) הרי המחיר אמור להיות בפרופורציה למה שקורה בשוק המקומי ובתמחור הרכב בעולם.

בשני המקרים זה אינו המצב, המחיר באנגליה למשל תחרותי עם תוצרת סין פה רחוק מזה.

יקרה מה שמתרחש כרגע עם דגמי הטיגו , מחיר מחירון חזירי ומתחת לשולחן 20-25 אלף שח הנחה במסלולים שונים ומשונים.

פורסם
לפני שעה, falou כתב:

לפעמין יבואן משווק רכב כי היצרן לוחץ אותו, ואחת הדרכים לחבל בזה זה לתמחר גבוה.

כמו שכנראה קרה עם טויוטה GT86.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לפני כשעה, 3n כתב:

אני חושב שגם את היצרן כפה את יבוא הרכב (ואני בספק גדול) הרי המחיר אמור להיות בפרופורציה למה שקורה בשוק המקומי ובתמחור הרכב בעולם.

בשני המקרים זה אינו המצב, המחיר באנגליה למשל תחרותי עם תוצרת סין פה רחוק מזה.

יקרה מה שמתרחש כרגע עם דגמי הטיגו , מחיר מחירון חזירי ומתחת לשולחן 20-25 אלף שח הנחה במסלולים שונים ומשונים.

מחיר מחירון לטובת מיסי מדינת הישראל (להלן שווי שימוש למס),

בקונספרציה שלי יש ישיבות תיאום בין היבואנים למדינה...

• מעניין 1
פורסם

הייתי שוקל בחיוב רב קניה פרטית של ה 5 עם טווח של 405 ק"מ במקום לקחת ליסינג ממקום העבודה באם המחיר היה עומד על משהו הגיוני 140-150 א"ש.

במחיר של 180K נמתין למה שקורה לכל תוצרת רנו , קניה במסלולי יד 2 בהנחות עומק , מה שקורה בימים אילו לקפצור וארקנה.

פורסם
לפני 4 שעות, 3n כתב:

הייתי שוקל בחיוב רב קניה פרטית של ה 5 עם טווח של 405 ק"מ במקום לקחת ליסינג ממקום העבודה באם המחיר היה עומד על משהו הגיוני 140-150 א"ש.

במחיר של 180K נמתין למה שקורה לכל תוצרת רנו , קניה במסלולי יד 2 בהנחות עומק , מה שקורה בימים אילו לקפצור וארקנה.

לא חושב שיש עודף קופצים על הארקנה גם ב148K,

חייב לציין שנסעתי שבוע שעבר מהשדה הבייתה במונית קוליאוס, מרווחת באופן מפתיע מאחור ונסיעה שקטה מאוד.

פורסם
בתאריך 18.2.2026 בשעה 13:59, 3n כתב:

בחברות גדולות במשק המעסיק מתגמל לקיחת רכב חשמלי ומעביר לעובד חלק מהחיסכון.

אני עובד באחת החברת הגדולות בשוק , לפני 3 וחצי שנים החברה הכניסה רכב חשמלי ראשון כניסוי - ג'ילי גאומטרי 460 , עמדת טעינה כולל התקנה והחזר חשמל מלא ע"ח המעסיק-  רק 5 לקחו (אני בינהם)

השנה הם הציעו צ'רי FX EV , החזר 3 אלף ברוטו לטובת עמדה ו300 שקלים ברוטו החזר קבוע על חשמל, 0 לקחו (ובצדק) 

לא עזר שהצעתי להם לשפר את המגוון , הוכחתי להם חיסכון של עשרות אלפי שקלים בתקופה הזאת. נכנעתי , גם ככה החברה העלתה את הפיצוי למי שלא לוקח רכב מהעבודה בסכום נכבד , הזמנתי חשמלי פרטי (Y AWD)

• מעניין 1
פורסם

עכשיו, כם הטיגו 8 בנזין מציעים הנחה ב-0 ק"מ

https://wheel.co.il/7-מושבים-0-ק״מ-מבצע-צ׳רי-טיגו-8-החל-מ-159900-שקל/

אני מנחש שפריסבי הולכים אוטוטו לחתוך את כל דגמי הבנזין של צ'רי, בדומה ליוניון מוטורס שחיסלה כמעט את כל דגמי הבנזין והיום מציעה בעיקר היברידיות.

פורסם
בתאריך 17.2.2026 בשעה 14:42, 3n כתב:

אתה מחרטט בביטחון .

בתאריך 18.2.2026 בשעה 13:59, 3n כתב:

בחברות גדולות במשק המעסיק מתגמל לקיחת רכב חשמלי ומעביר לעובד חלק מהחיסכון.

כל חברה יצרה לעצמה את הפתרון המתאים עבורה, שמשתלב עם התרבות הארגונית, עם נציגות עובדים (איפה שיש), אם יש בעל-בית שהוא חברה זרה אז גם עם הנחיות שהולמות את מדיניות החברה האם, עם פתרונות כספיים שעברו את ענף המיסוי של החברה ועוד. 

אירוע של מעבר כלי רכב חשמליים הוא מגה-אירוע בעולם ציי רכב לחברות שרוצות את המהלך, ויש להן גם מישהו שמאמין בזה (או שזו הוראה של המנכ"ל). אם אין הבנה של האירוע, המעבר ייכשל אחרי שנה. 

לכתוב שהמעסיק מתגמל ומעביר לעובד חלק מהחסכון זה אולי מתאים לחלק מהחברות, אבל בוודאות לא מייצג, ורצוי לחדול מלכתוב דברים (שגויים) בכזה בטחון. 

• אהבתי 1
  • מעניין 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

בחברה שלי הציעו לראשונה לפני שנתיים רכב חשמלי BYD ATTO 3.  רק למי שיתקין עמדת טעינה על חשבונו. 0 השתתפות בחשמל. 0 לקחו. 

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם
לפני 8 שעות, SurfHigh כתב:

כמו בנדל"ן, מחיר מחירון אי אפשר להוריד, אבל...

https://wheel.co.il/מבצע-קונים-לינד-אנד-קו-חדשה-וטסים-כל-המש/

קונים לינק אנד קו חדש ומקבלים נקודות במועדון אל על. 

מי אמר שלא?

את הלינק אנד קו 01 חתכו ב-60 אלף שקלים.

פורסם

אם בארזים נפלה שלהבת מה יגידו איזובי הקיר...

מבצע מכירות בלקסוס - 25-27 בפברואר 2026 - cartube

ואצל יבואן וולבו האסימון עדין לא נחת...

"ימי מכירות של יוקרה אמיתית": וולוו חשמלית חדשה מ-174,990 שקל! - Wheel חדשות ומבצעי רכב

ה EX30 שהושקה במחיר של 190K ולאור 0 המכירות עוד ב 2023 המחיר ירד ל 180K וגם במחיר הזה המכירות לא הגיעו מוכר לכם מבצע של 175K...

נכון הרכב טוב , אבל הטווח קצר והמחיר בשמים הדיפל05 מוצעת במחיר של 150K עם טווח גדול משמעותית ובגודל פיזי של קבוצה אחת ואו יותר מעלה...

• מעניין 1
פורסם

יבואן וולוו אכן "לא מחובר", חבר התעניין (כלקוח חוזר החזיק 2 וולוו) ב EX40 החשמלית המחיר המופרך שלהם שלך אוו לטסלה (מודל Y):

בגזרת החשמליות, ה־EX40 תוצע בהנחה של 10,000 שקל ובמחיר החל מ־349,900 שקל,

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...