Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מלחמת מחירים?

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 4 דקות, llaavvii כתב:

יבואן וולוו אכן "לא מחובר", חבר התעניין (כלקוח חוזר החזיק 2 וולוו) ב EX40 החשמלית המחיר המופרך שלהם שלך אוו לטסלה (מודל Y):

בגזרת החשמליות, ה־EX40 תוצע בהנחה של 10,000 שקל ובמחיר החל מ־349,900 שקל,

חשבתי על רכב יד 2 מוולבו סלקט , ביקור במגרש הבהיר לי שהתמחור שם לא מחובר לקרקע המציאות , הייתי נכון לרכישה של רכב אשר היה רשום על שם חברה עם נסועה סבירה יחסית לגיל הרכב , המחיר שהתבקש הוא מחירון מלא כביכול של יד פרטית.

ככל הנאה לא נגיע לביקור נוסף.

פורסם
לפני 4 שעות, 3n כתב:

נכון הרכב טוב , אבל הטווח קצר והמחיר בשמים הדיפל05 מוצעת במחיר של 150K עם טווח גדול משמעותית ובגודל פיזי של קבוצה אחת ואו יותר מעלה...

כשמדברים על פח לשקל, הסינים עם ידם על העליונה, אין פה בכלל ויכוח.

כשמסתכלים על דברים אחרים (נתחיל מאיך שהאוטו נראה), אצל הסינים יש בעיה שנקראת "copy paste" וחלק גם עושים אותו כאשר אין השראה בכלל. 

ייאמר לזכות הדיפאל S05 - יש אחת שאני רואה כמעט כל יום בבוקר ולמען האמת שבמציאות האוטו נראה לא רע בכלל (!) לעומת ה B10 שנראית יותר כמו כפכף ממקסטוק יחסית לדיפאל.

חובת ההוכחה כרגע (של הדיפאל) היא עניין הטווח. אני לא רואה איך עם צמיגים 18" ומשקל עצמי של 2 טון היא תצליח לדגדג את היעד WLTP של 485 ק"מ ולא ברור אם יש לה משאבת חום לניהול טמפ' הסוללה או שלא (לפחות בגרסה שמגיעה לארץ).

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

מטרו מציעים VOYAH -COURAGE (כנראה מודל מוצלח שלהם טכנולוגית), עם הלוואת בלון 50% ללא ריבית ל-3 שנים. המחיר הכולל 197K מזה 64K מקדמה ה-36 האחרים בתשלומים. 

אני לא יודע להגיד שווה לא שווה, אבל זה לשים 64K עכשיו ולקחת, נראה לי שיהיו כאלה שיתפתו. ואז לקוות שירידת הערך תהיה כזו  שיהיה מאיפה לשלם את הבלון 🤨

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם
לפני 53 דקות, איציק נ. כתב:

כשמדברים על פח לשקל, הסינים עם ידם על העליונה, אין פה בכלל ויכוח.

כשמסתכלים על דברים אחרים (נתחיל מאיך שהאוטו נראה), אצל הסינים יש בעיה שנקראת "copy paste" וחלק גם עושים אותו כאשר אין השראה בכלל. 

ייאמר לזכות הדיפאל S05 - יש אחת שאני רואה כמעט כל יום בבוקר ולמען האמת שבמציאות האוטו נראה לא רע בכלל (!) לעומת ה B10 שנראית יותר כמו כפכף ממקסטוק יחסית לדיפאל.

חובת ההוכחה כרגע (של הדיפאל) היא עניין הטווח. אני לא רואה איך עם צמיגים 18" ומשקל עצמי של 2 טון היא תצליח לדגדג את היעד WLTP של 485 ק"מ ולא ברור אם יש לה משאבת חום לניהול טמפ' הסוללה או שלא (לפחות בגרסה שמגיעה לארץ).

אכן במציאות הרכב נראה הרבה יותר טוב , ובוודאי מה B\C אשר נראות כמו פיל בהריון.

המשקל הוא 2.15 טון, והטווח במבחנים עומד על 335 ל 370 ק"מ, להניע משקל כזה צורך הרבה מאוד אנרגיה...

פורסם

זיקר x וסמארט #1 יושבים על אותם מכלולים כמו ה-EX30 ואיכשהו כן מכרו רכבים גם שהם יותר יקרים מהוולוו.

המחירים של לקסוס מעלים סימני שאלה.

איך ה-IS עולה רק 10 אלף פחות מה-ES - שה-ES בקטגוריה גבוהה יותר ומגיעה בורסיה היברידית, לעומת ה-IS שנמכרת רק עם מנוע בנזין.

ה-RZ הושק בארץ ב-450 אלף והיום הוא מוצע במבצע בפחות מ-300 אלף - חתיכת הפרש.

ומשהו מעודד, כלמוביל החזירו גם את האיוניק 6 המחודשת והודיעו שבקרוב יחל שיווק של הקונה החשמלית.

אם ייתנו לקונה תג מחיר באיזור של קיה EV3 נראה שהם הולכים לעצור את ההגמוניה הסינית בקטגוריה הזאת.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לפני 4 שעות, 3n כתב:

אכן במציאות הרכב נראה הרבה יותר טוב , ובוודאי מה B\C אשר נראות כמו פיל בהריון.

המשקל הוא 2.15 טון, והטווח במבחנים עומד על 335 ל 370 ק"מ, להניע משקל כזה צורך הרבה מאוד אנרגיה...

עם סוללה של 68.8 וכזה משקל/הספק זה היה ברור ש wltp של 485 קמ הוא דימיוני.

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

כמה EX30 נמכרו?

האם היא באמת כזה כישלון שיווקי?

אם כך הדבר, כנראה ציבור חובבי המותג נרתע מוולבו זולה. (יחסית)

אני דווקא אמרתי לעצמי: "הנה וולבו ש שווה קניה".

(*) בחלק מהגרסאות הביצועים חבל"ז.

פורסם
לפני 14 שעות, itsik170 כתב:

ומשהו מעודד, כלמוביל החזירו גם את האיוניק 6 המחודשת והודיעו שבקרוב יחל שיווק של הקונה החשמלית.

אם ייתנו לקונה תג מחיר באיזור של קיה EV3 נראה שהם הולכים לעצור את ההגמוניה הסינית בקטגוריה הזאת.

כלמוביל בבעיה קשה עם הקונה.

הדגם ההיברידי נמכר היום במחיר של החל מ 178K ועד קרוב ל 200K לגירסאות המאובזרות.

מרווח התימרון שלו הוא די מוגבל , לשים לרכב תג של 200K , ימכור 5 יחידות ובזה זה יסתיים.

היבואן בוודאי עובד עכשיו על מחיר הקונה כמכלול, הרי ברור שהוא חייב להוזיל את מחירי הקונה ההיברידית אבל אז הוא מקים עליו את חברות הליסינג.

בקיצור לדעתי ימכר במחירי הEV3 בגירסא היקרה במחירים של 180-185K , הרכב יהיה יקר למעסיק ולכן גורלו ככל הנראה יהיה די דומה ל EV3.

• רעיון טוב! 1
פורסם

ורק מזכיר שאמנם הטווח והאיכות נסיעה של הEV3 טובה,

אבל לפי המבחנים הפלסטיקה לא באיכות טובה מספיק והרכב די צפוף,

אני כנראה אקפוץ לראות השבוע את השיקוץ AION V שמשום מה במבחנים הוא די מככב והמחיר סבבה לגמרי.

פורסם
לפני 6 דקות, llaavvii כתב:

ורק מזכיר שאמנם הטווח והאיכות נסיעה של הEV3 טובה,

אבל לפי המבחנים הפלסטיקה לא באיכות טובה מספיק והרכב די צפוף,

אני כנראה אקפוץ לראות השבוע את השיקוץ AION V שמשום מה במבחנים הוא די מככב והמחיר סבבה לגמרי.

Bing Videos

מצרף מבחן אוסטרלי לרכב , בגדול עושה את מרבית הדברים בצורה טובה.

שקלתי את הרכב בליסינג תפעולי , לצערי היה יקר יחסית ולכן ירדתי מהאופציה.

הרכב משווק בסין כטויוטה ולכן אני חושב שהוא אכן שווה בדיקה.

פורסם
לפני שעתיים, 3n כתב:

כלמוביל בבעיה קשה עם הקונה.

הדגם ההיברידי נמכר היום במחיר של החל מ 178K ועד קרוב ל 200K לגירסאות המאובזרות.

מרווח התימרון שלו הוא די מוגבל , לשים לרכב תג של 200K , ימכור 5 יחידות ובזה זה יסתיים.

היבואן בוודאי עובד עכשיו על מחיר הקונה כמכלול, הרי ברור שהוא חייב להוזיל את מחירי הקונה ההיברידית אבל אז הוא מקים עליו את חברות הליסינג.

בקיצור לדעתי ימכר במחירי הEV3 בגירסא היקרה במחירים של 180-185K , הרכב יהיה יקר למעסיק ולכן גורלו ככל הנראה יהיה די דומה ל EV3.

צ'רי FX היברידי וחשמלי עולים כמעט אותו דבר.

גם ג'אקו 5 היברידי וחשמלי עולים כמעט אותו דבר.

אז לדעתי זה יכול לקרות גם עם הקונה.

EV3 בנתיים מוכרת לא רע ובינואר היתה בין 5 החשמליות הכי נמכרות - עם אחוז מכירות גבוה לפרטיים.

הצלחה שלה ושל איוניק 5 וקונה החשמליות, לא תעלים עין משאר הייבואנים שכנראה יבינו שיש קהל יעד שמוכן לשלם קצת יותר עבור מותג לא סיני.

ואולי אז השוק הישראלי יקבל דגמים כמו סקודה אלרוק ו-CHR פלוס שכנראה נמכרים באירופה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לפני 17 שעות, itsik170 כתב:

זיקר x וסמארט #1 יושבים על אותם מכלולים כמו ה-EX30 ואיכשהו כן מכרו רכבים גם שהם יותר יקרים מהוולוו.

המחירים של לקסוס מעלים סימני שאלה.

איך ה-IS עולה רק 10 אלף פחות מה-ES - שה-ES בקטגוריה גבוהה יותר ומגיעה בורסיה היברידית, לעומת ה-IS שנמכרת רק עם מנוע בנזין.

ה-RZ הושק בארץ ב-450 אלף והיום הוא מוצע במבצע בפחות מ-300 אלף - חתיכת הפרש.

גם לינק אנד קו 02, אבל באותו מחיר של הוולוו הן מאובזרות הרבה יותר ומגיעים עם סוללה גדולה יותר, לפני שקניתי את ה 02 בדקתי גם את הוולוו חוץ מהלוגו בחזית האחיות עדיפות לדעתי בהכל

פורסם

יש שוני,

נניח הלינק אנד קו 02 פחות שקיטה מהזיקר X למרות שהמנוע גיר ומכלולים זהים.

הוולוו מרגישה יותר צפופה וגם סידור הקונסולה (בעיניי) פחות נוח, לא נסעתי בה אז לא יכול לחוות דעת לגבי רעשי הכביש והרוח ואיכות הנסיעה.

פורסם
בתאריך 24.2.2026 בשעה 12:04, llaavvii כתב:

יבואן וולוו אכן "לא מחובר", חבר התעניין (כלקוח חוזר החזיק 2 וולוו) ב EX40 החשמלית המחיר המופרך שלהם שלך אוו לטסלה (מודל Y):

בגזרת החשמליות, ה־EX40 תוצע בהנחה של 10,000 שקל ובמחיר החל מ־349,900 שקל,

סה"כ סביר מאוד למכור EX40 ב10אלף יותר מ Model Y Performence חדשה

• לא הבנתי... 1
פורסם (נערך)
לפני 21 שעות, itsik170 כתב:

איך ה-IS עולה רק 10 אלף פחות מה-ES - שה-ES בקטגוריה גבוהה יותר

IS בקטגוריה אחרת מ-ES, לא גבוה יותר או נמוך יותר. ל-IS יש הנעה אחורית, מה שאין ל-ES. איי.אס זה רכב ספורטיבי יותר.

בארה"ב, להשווה, ES היברידית מתחילה בכ-44.8 אלף דולר ו-IS בכ-46.8 אלף דולר, ז"א IS יקרה יותר בכ-5%.

עריכה אחרונה על ידי EvGriga

לקסוס IS300h, אורה 03 Pro300

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...