Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב לכולם.

אני עובד בחברת כללית הנדסה רפואית- חברת בת של קופת חולים כללית.

יש אצלנו בעבודה איזו תחרות שהמטרה שלה להביא מספרי טלפון של אנשים שלא נמצאים בכללית(לידים).

אם בא לכם לעזור לי... אשמח לקבל פרטים של אנשים פוטנציאלים   שהם מעל גיל 21( בהסכמה בלבד) .

הפרטים שאני צריך מכל שם:

שם פרטי

שם משפחה

מספר טלפון 

עיר מגורים

חשוב לי לציין שאין  שום התחייבות של אף אחד לעבור קופה, האישור שאתם שולחים לי זה רק עבור קבלת שיחה מנציג של כללית להסבר על היתרונות של כללית, בחירה שלכם האם להקשיב ולגלות האם באמת משתלם לעבור קופה, או לנפנף את הנציג/ה בנימוס...

אם מדובר במשפחה שלמה שלא בכללית, צריך פרטים של כל אחד מבני המשפחה שמעל גיל 21.

אם יש כאן חברים שמוכנים לעזור, אשמח לקבל את הפרטים הנדרשים בפרטי.

תודה מראש

יבורך הפרי🙏🏼

• רעיון גרוע 1
  • מעניין 1
פורסם

תשמע, הבקשה הזו די מפתיעה. נתקלתי כבר באנשים שזה המקצוע שלהם ובזה הם עובדים. הם גם בד״כ מקושרים עמוק לקופה ויכולים לקיים הבטחות לא סטנדרטיות שהעוברים הפוטנציאלים צריכים, כמו גישה לרופא שלא מקבל חדשים, או קיצור משמעותי של תורים...

המצב של הכללית כל כך גרוע?

לפני 6 שעות, michaelbe6 כתב:

יבורך הפרי🙏🏼

עברנו ל ✝️ ?

• אהבתי 1

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם (נערך)

הסיפור הזה הוא בקטנה. אני סקרן מה הפרס.

יש קופות שמשלמות לחולים כדי שיעברו, ואפילו לרופאים כדי שיעבירו חמולות שלמות. הסיפור קיצוני במיוחד אצל הערבים והחרדים. וכאן מדובר בסכומים גדולים מאוד.

הנה סיפור שקראתי השבוע באחד האתרים הגדולים, גוגל מקדם דווקא את הקיקיוני. אבל השיטות האלה קיימות כבר הרבה מאוד שנים. וכמובן שמנסים למשוך את הנפשות  המשתלמות, כלומר צעירים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 42 דקות, sperial כתב:

הנה סיפור שקראתי השבוע באחד האתרים הגדולים, גוגל מקדם דווקא את הקיקיוני. אבל השיטות האלה קיימות כבר הרבה מאוד שנים. וכמובן שמנסים למשוך את הנפשות  המשתלמות, כלומר צעירים.

לא צירפת את הלינק

פורסם
לפני 59 דקות, borsood כתב:

תשמע, הבקשה הזו די מפתיעה. נתקלתי כבר באנשים שזה המקצוע שלהם ובזה הם עובדים. הם גם בד״כ מקושרים עמוק לקופה ויכולים לקיים הבטחות לא סטנדרטיות שהעוברים הפוטנציאלים צריכים, כמו גישה לרופא שלא מקבל חדשים, או קיצור משמעותי של תורים...

המצב של הכללית כל כך גרוע?

עברנו ל ✝️ ?

כן.

https://www.ynet.co.il/health/article/h1itsss00c

אבל הבעיה היא לא בגודל, הבעיה היא בתי חולים ללא "קרן מחקרים" שעובדים במוד של הפיפטיז.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

@Step הנה הלינק

@falou הסיפור של תאגידי הבריאות ושל השר״פים למיניהם הוא חתיכת שחיתות, הרבה פעולות בעייתיות, למשל מבחינת תנאי ההעסקה של העובדים.

נושא תפעול בתי החולים בעייתי גם הוא - אתה לא יכול להפעיל חדרי בדיקה או ניתוח מעבר למה שמספר המיטות מאפשר. תסיים ניתוח - לאן יעבור החולה? ומבחינת ״רווחיות״ - כל בתי החולים הפסדיים. נדמה לי ש״מכבי״ נשרפה עם אסותא אשדוד עד כדי כך שלא רצתה להתחרות על בית החולים החדש בבאר שבע.

אגב, האם ההתחשבנות בין האוצר לכללית על 7 באוקטובר הסתיימה? כי באותם ימים סורוקה שרף הון והיתה בעיה בהתחשבנות. בכלל, כל שיטת התשלום לקופות - נאלצות להיות גרעוניות ואז מתנהל מו״מ עם האוצר על מענקי איזון (לא זוכר איך נקראים) עקומה לחלוטין.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

לאיפה נכנסתם...😆😆

זאת הסיבה שאני אוהב את הפורום הזה.. מתחיל מבקשה של מתכון לקציצות דגים... נגמר בביקורת על  מסעדה...

אין לי קשר למכירות או לשיווק...

לא יודע מה המניעים של התחרות או מה מצב הקופה של כללית( הרגשה אישית- אל תדאגו)...

בסך הכל תחרות עם פרסים מינוריים .

מי שבא לו לעזור ולשמוע שיחת מכירה של 3 דקות.. אהלן.

מי שלא.. גם אהלן.

עדיין אוהב את כולכם😃

עריכה אחרונה על ידי michaelbe6
פורסם

אמרו לכם מה הפרס? תמונה על קיר המצטיין החודשי?

• מצחיק 1

פורסם (נערך)

אמרו.. לפני חודש... האמת שאני אפילו לא זוכר מה הפרס.. 

הדרייב אצלי זאת התחרות...😃

ניסיון אחרון למי שפספס את ההודעה... אשמח לעזרה...

עריכה אחרונה על ידי michaelbe6
פורסם
לפני 17 שעות, sperial כתב:

ומבחינת ״רווחיות״ - כל בתי החולים הפסדיים. נדמה לי ש״מכבי״ נשרפה עם אסותא אשדוד עד כדי כך שלא רצתה להתחרות על בית החולים החדש בבאר שבע.

שיבא ואיכילוב בתי החולים היחידים במזרח התיכון בערך שהיו רווחיים, אבל זה נכון לפני כמה שנים, לא יודע כמה היום. 

לגבי הכללית. לא מזמן שמעתי ברדיו שאחד המנהלים של "תיקי לקוחות" או משהו כזה, פוטר לאחר שלא הצליח לגייס מספיק מבוטחים, אלא שהוא עתר לבית המשפט בטענה שזה לא התפקיד שלו ואסור לו בהגדרה לעסוק בגיוס מטופלים (כי בסוף זה כסף ציבורי ואתה לא יכול להסיט אדם שאתה משלם לו משכורת לתפקיד א' כדי שבסתר יגייס לך מטופלים ובעצם יעשה עבודה ב'). 

משרד הבריאות והאוצר אומרים תהיו טובים מטופלים יבואו - אבל כיום הקופות מנוהלות על ידי אנשי שיווק - ולכן הכללית פיטרו אותו וכמובן אמרו שאין קשר לגיוסים. 

ככל שהקופות מנוהלות ע"י אנשי שיווק הן גם עוסקות בשיווק אגרסיבי. בסוף הן נמדדות על מדדי איכות מסוימים ומצב כלכלי, אז על זה הן חושבות. לכן יש תחרויות כאלו. פות"ש כמובן לא אשם בזה, הוא רק רוצה לזכות בפרס ולמה לא. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

כל ארגון גדול רואה בעובדים מנוף לגיוס לקוחות. גם לטובת גיוס עובדים. 

חברות ביטוח, בנקים, יבואני רכב, חברת הייטק ועוד ועוד. 

חברים, קרובי משפחה ועוד. 

מה נפלתם עכשיו על פות"ש

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לא נופלים עליו. רק פרופורציות. זה לא שהמעמד שלו בארגון ישתנה אם לא יגייס לקוחות, זה יהיה תלוי בתקנים שמתפנים, ביכולות שלו, ביחסי העבודה ובמקום שלו בפוליטיקה הארגונית (ולאו דווקא בסדר זה).

פורסם
בתאריך 27.7.2025 בשעה 15:43, sperial כתב:

@falou הסיפור של תאגידי הבריאות ושל השר״פים למיניהם הוא חתיכת שחיתות, הרבה פעולות בעייתיות, למשל מבחינת תנאי ההעסקה של העובדים.

נושא תפעול בתי החולים בעייתי גם הוא - אתה לא יכול להפעיל חדרי בדיקה או ניתוח מעבר למה שמספר המיטות מאפשר. תסיים ניתוח - לאן יעבור החולה? ומבחינת ״רווחיות״ - כל בתי החולים הפסדיים. נדמה לי ש״מכבי״ נשרפה עם אסותא אשדוד עד כדי כך שלא רצתה להתחרות על בית החולים החדש בבאר שבע.

אגב, האם ההתחשבנות בין האוצר לכללית על 7 באוקטובר הסתיימה? כי באותם ימים סורוקה שרף הון והיתה בעיה בהתחשבנות. בכלל, כל שיטת התשלום לקופות - נאלצות להיות גרעוניות ואז מתנהל מו״מ עם האוצר על מענקי איזון (לא זוכר איך נקראים) עקומה לחלוטין.

אין לך פשוט מושג על מה אתה מדבר.

לא כל בתי החולים הפסדיים. שיבא, רמבם ואיכילוב לא הפסדיים.

תאגידי הבריאות הצילו את הרפואה הציבורית בישראל, כשהם מאריכים את שעות העבודה, מאפשרים לעובדי מערכת הבריאות החפצים בכך לעבוד עוד ולהרוויח יותר, לגייס תרומות למחקר ופעילות, לשמור בארץ כישרונות ומוחות, להזרים כספים לתוך הקופה הציבורית, ועוד.

הם מתנהלים כתאגיד ציבורי ותחת פיקוח צמוד של רו״ח והאוצר.

בלעדיהם היינו נראים כמו בריטניה, או יותר גרוע, כמו קנדה.

לקרוא למפעל הנהדר הזה ״חתיכת שחיתות״ יכול רק חסיד של ניהול מדינה בסגנון מפא״י, עם חדרי ניתוח שנסגרים באחת ותורים של שנים, העיקר שאף אחד לא יכניס קצת יותר כסף לכיס, תמורת קצת יותר עבודה. 

נושא התפעול בבתי החולים בעייתי, כי קשה לייצר עודפי פעילות והכנסה בפריפרייה וקשה לגייס תרומות. קצרה פה היריעה מלהתייחס לאופן בו המדינה מתקצבת את בתי החולים, אבל השפע שמייצרת הפעילות של קרנות המחקר היא רק ברכה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אפרופו (וקצת להבדיל), מישהו ראה לפני כשבוע, את התחקיר בערוץ 12, איך קופ"ח לאומית מגייסת מנויים חדשים ? (מהמגזר החרדי).

שם באמת נשברו שיאים.

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...